Отзывы покупателей о Мужские зимние ботинки Puma Desierto V3 Puretex 39392802 40.5 (7UK) 26 см Taffy-Taffy-Puma Black (4099683082270)

Оценка пользователей 3.7/5
  • Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 46

настільки жахливої якості і виконання я не бачив, я приблизно 5ть років ходив у попередніх черевиках Пума і вони вцілому норм, минулого року почали пропускати вологу, а ці виглядають просто наче резина з поліетиленом спаяні, на нозі дуже не гарні, надзвичайно розчарований і раджу дивитися в інший бік від них

Достоинства:
    чорні, недорогі
    Недостатки:
    якість і форма і виконання
    • Олександр.

Скажіть , на біркі пише рік випуску взуття який у Вас там рік вказаний.

• Костянтин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-коричневый. Размер: 44.5

Нажаль з першого разу фото, які демонструють "ломучість", не завантажилися, тому додаю їх окремо.

• Костянтин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-коричневый. Размер: 44.5

Загалом, вони більш схожі на туфлі. На широку ногу не підійдуть. Колір: бежевий, в описі фотографії не відповідають дійсності. Псевдо-шкіра "ломуча", дуже некрасиво заламується та відтискає ногу.

Купив і одразу пройшов в них 2-3 км.
    Загалом боти зручні та підходять по розміру (підбирав по розміру стельки з інших бот). Хотів спочатку поставити 4, адже йти дійсно зручно, але нажаль на згині цієї псевдо-шкіри починає давити на ногу і через пару кілометрів це доволі відчутно.
    Повернути їх я вже не зможу, адже товарний вигляд втрачено майже одразу через вигини на псевдо-шкірі. Вони виглядають дійсно жахливо. Не знаю, чи можна щось з цим зробити. Пробував шнурувати і сильніше, і слабкіше, ефект однаковий.
    Шнурки - наче не розв'язуються.

Достоинства:
    Ефектний вигляд, зручна подошва
    Недостатки:
    Відтискають ногу при ходьбі
    • Степан_Бандера

Я хотел тоже брать данное "чудо" Но повременил, а теперь даже и за 2к не буду брать:) Спасибо за отзыв.

• Костянтин

Мушу визнати, з часом вони "розходилися", перестали тиснути, зараз в них доволі зручно ходити. Не порівняти з кросівками, але годиться. Наскільки вони якісні, покаже тільки подальша експлуатація.

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 45

Не пройшло і 2 місяців, як почали розпадатися. Не знаю чи протягнуть хоча б сезон. З такими темпами до літа трансформуються в сандалі. Якщо це оригінальні Puma, то я пілот космічного корабля.

Достоинства:
    На вигляд симпатичні
    Недостатки:
    Зрозумів, як виглядає ентропія на прикладі взуття

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція.

• Георгій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42.5

Дякую, теплі, якісні та зручні!

• Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44.5

Гарні. Фліс по всій внутрішній поверхні. На ногу 28.5 см. Идеально підійшов розмір. Устілка м'яка, йдешь ніби в кросівках. Теплі. На широку ногу не пійдуть. Зручний, м'який верх не муляє.

• Максим М***

Тай де в них фліс на всю довжину стопи??? Фліс рівно від краю де взувати до галіностопа, далі байка.

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41

В болото буде добре, теплі, але цікаво як будуть себе вести при мінус 10 та нижче

Достоинства:
    Якість, вартість по знижці
    Недостатки:
    Шнурки чисто чорні, ні як на фото. Але то дрібниці
  • Дмитрий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-коричневый. Размер: 43

Хорошо сидят
    В живую светлее чем на фото

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-коричневый. Размер: 41
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

У них колір світліший, ніж на зображенні.

• Вячеслав К***

Що скажете за якість та розмір.

• Максим

Щодо розміру, то краще орієнтуватись на розмір устілки, а не стопи.

У мене розмір стопи 25.5, а в цих (41 розмір) вказано 26.5. Я витягнув устілку з поперднього взуття і заміряв: там 27 см. Вирішив орієнтуватись саме на устілку і не промахнувся — взуття підійшло. Раджу відразу послабити шнурівки перед приміркою, бо перше враження було, ніби вони надто вузькі.

Стосовно якості, то жодних дефектів не виявив. Коли взувся і зробив крок, мене приємно вразила м’якість устілки. Немає відчуття, ніби це якась підробка, тут дійсно відчувається хороша якість.

Зараз початок осені, тож у них ще попереду багато випробувань; але перші враження приємні, навіть попри дещо інший колір.

• Юрій

Підскажіть, що в них по утепленню? Тільки задня чаастина утеплена чи носок також? Чим утеплені? Дяк

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-коричневый. Размер: 41
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Колір дещо світліший.

• Александр Ц***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Нераджу, за такі кошти себе не оправдали.

Достоинства:
    Высока підошва, добре почуваєш себе на льодові, нескользить, устілка м'яка ніби в кросівках почуваєш себе.
    Недостатки:
    Погана якість кожі, якщо її можна назвати так.
    • Соответствие полноте

Средняя

• Комфортно для температуры до

-10°C

• Олена С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43

Чоботи хороші, на флісі, але маломірні, тому в точці видачі замовлень довелося скасувати замовлення. Бобре, що замовили іншу модель одночасно, і в ній розмір підійшов.