Оставьте свой отзыв об этом товаре
- Продавец: Rozetka
Замість Віскі John Barr 0.7 л 40% прийшла пляшка зі шмурдяком типа вина без акцизної марки. Навіщо так описувати ретельно товар, щоб потім обманювати? Напишіть одразу, що замовляйте те що на картинці та в описі, а прийде те, що ми знайдемо на складі.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Шмурдяк замість віскі
- Продавец: Rozetka
Отличный набор, на любой вкус. Хорошая цена.
- Продавец: Rozetka
Хороший набор, можно брать. Все напитки качественные и вкусные.
- Продавец: Rozetka
Дуже сподобався набір не елітних, але пристойних напоїв. Непоганий вибір для сімї! Доставили вчасно, все ціле! Рекомендую напередодні нового року)
Так, ви праві. Особливо для малечі...
- Продавец: Rozetka
Цікавий набір на різний смак та різні посиденьки. Деякі позиції я вже куштував, це представлену тут хорошу литовську горілку, лікер та коньяк інші спробую на свята.
- Достоинства:
- Якість і ціна.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригiнальнiсть даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригiнальностi алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
Не перший раз чую що алкоголь приходить без акцизної марки. Висновки не важко зробити
Іван Кравчук, акцизки не супер клеєм клеять)) дуже часто відстають. Не бачу в цьому проблеми.