- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачний та якісний шоколад!
- Достоинства:
- Якість, смак, ціна
- Инна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякуємо за швидку доставку
- інна я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре, товар прибув вчасно
- Достоинства:
- безкоштовна доставка
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру не впершеше гарячий шоколад від Ristora на Rozetka. Цей гарячий шоколад смачний та в міру солодкий.
- Достоинства:
- Зручно тим, що цей шоколад розфасований в порційні пакети по 25грам. А також великим плюсом є теомін придатності.
- Недостатки:
Дякуємо, Володимире, за Ваш відгук про гарячий шоколад Ristora!
Нам приємно, що Ви повертаєтесь до цього продукту знову й знову та відзначаєте його смак, зручну порційну упаковку та тривалий термін придатності.
Бажаємо, щоб кожна чашка дарувала Вам насолоду та гарний настрій!
- Зоя Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий--смачно
- Достоинства:
- Великий пакет
Доброго дня, пані Зоя!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що гарячий шоколад Ristora припав вам до смаку.
Згодні — великий формат упаковки дійсно зручний, особливо коли смачненьке хочеться не лише собі, а й поділитися з близькими
Бажаємо вам ще більше солодких моментів і гарного настрою!
Завжди раді новим замовленням
- Анастасія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий шоколад
- Достоинства:
- Порційна упаковка
Шановна Анастасіє,
Дякуємо за ваш чудовий відгук про гарячий шоколад Ristora .
Ми дуже раді, що вам сподобалася якість шоколаду та зручність порційної упаковки.
Ваші позитивні коментарі надихають нас на подальші вдосконалення та підтримують наше прагнення до високої якості. Сподіваємося, що ви й надалі будете задоволені нашим асортиментом.
- Елена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачний шоколад!
Треба правильно приготувати і тоді буде смачно) - Ильяшенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сомнительное удовольствие по вкусу и способу приготовления. Галка в разы лучше по вкусу
- Петричук М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала Гарячий шоколад Ristora. Взагалі не виправдав очікувань. На вигляд наче звичайне какао перемішали з цукром та додали згущувач. Якщо слідувати інструкції, то дану суміш потрібно ще й варити. Але і після цього смак ніякий, та ще й кумочки з'являються, які важко розмішати. В коробці 50 паперових пакетиків, проте вони дуже погано склеєні. Від того вміст пакетиків частково був висипаний. Та ще й ціна надто висока. Не сподобався даний товар.
- Достоинства:
- Не помітила
- Недостатки:
- Ціна, складність приготування
- Юлия Г***Продавец: Rozetka
Густий
- Достоинства:
- Смакотааа
- Недостатки:
Шановна Юліє, щиро дякуємо вам за відгук!
Нам надзвичайно приємно, що гарячий шоколад Ristora припав вам до смаку.
Його густота та насичений смак — саме те, за що його обирають наші постійні клієнти.
"Смакотааа" — краще й не скажеш!
Бажаємо вам ще більше смачних моментів та затишних вечорів із чашкою улюбленого напою.
- НаталиПродавец: Rozetka
Очень, очень вкусный, вкус шоколадный прям ощущается реально.
- ЕвгенийПродавец: Rozetka
Покупал не тут. Вкусный, нечего сказать не могу.
- Достоинства:
- Вкусный