Отзывы покупателей о Диски (Блины) RN-Sport с ABS покрытием 30 кг (2х15) 31 мм (bitum30-31)
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес одного диска: 15
Хорошие диски для занятий дома , выглядят неплохо , много места не занимает , пластик не вонючий . За свою цену это Топ . Использую дома осторожно не кидаю на пол и тд , товаром доволен на все 100
- Николай Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес одного диска: 15
Качество лучше чем у блинов в комплекте с грифами. Обязательно закажу еще пару
- Павло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес одного диска: 15
Купую диски RN-Sport вже не перший раз, маю різні варіанти іншої ваги, які придбав багато років тому і вони досі як нові не дивлячись на регулярні тренування. Деякі падали з висоти 50 см, пластик витримав, пошкоджень немає. Тепер ось придбав додатково великі по 15 кг, бо не вистачає ваги. Річ у тім, що на грифі обмежена довжина і навішати 100 кг і більше можливо тільки дисками 10, 15 кг. Диски дуже якісні, пластик без пошкоджень, хоч у вітрину клади. Виглядають відмінно, якість повністю відповідає очікуванням, не гірші за металеві. Від них немає шуму, для домашніх тренувань великий плюс, сусіди не будуть на Вас тримати зло. Ширина диска 6 см, що більш ніж чудово для такого формату, берете дві пари, 4 такі диски і у Вас за помірні кошти є 60 кг ваги ще купа вільного місця на грифі. По вазі обидва рівно по 14.8 кг на вагах, думаю в них реально по 15 кг, так як ваги мають погрішність 2%. У своїй ціновій категорії саме те, рекомендую!
[На фото вже трохи припали пилюкою, встиг позайматися, в житті виглядають набагато краще]- Достоинства:
- Якість матеріалів, точна вага, прийнятна ціна
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес одного диска: 15
Диски супер все чудово
- Достоинства:
- Якість ціна
- Арсений Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес одного диска: 15
Специально перешёл на сайт производителя и уточнил диаметр 37 или 40, сказали 40. Сложно блины линейкой померять? пришёл в розетку, замерял, 37, отказался. Внешний вид чутка пошарпаный, не критично
- Достоинства:
- Дешёвые
- Недостатки:
- Размер не соответствует указанному
- сергей д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес одного диска: 15
Все супер
- Горіна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес одного диска: 15
Гарної якості. Все чудово.Вага вірна.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес одного диска: 15
До зовнішнього вигляду питань немає - ні сколів, ні інших пошкоджень.
За розміром більші, ніж уявляв, але це не проблема.
Для грифа на 25 мм внутрішній отвір диска завеликий - хоч і не проходить через «блок» в частині для дисків, але на межі.
Вага одного 15,1 кг, а іншого 14,6 кг- Достоинства:
- Недостатки:
- Різна вага
- СпортзаловичОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес одного диска: 15
Хто шукає блини для домашнього спортзалу - найкращий варіант. Шукав ще 20ти кілограмові, але толкових не знайшов. Дуже сподобалось покриття своєю якістю, наче дуже тверда гума-пластик.
- Достоинства:
- Покриття, 30 кг ваги за смішну ціну
- Недостатки:
- Важко з почти тягнути додому :)
- Марченко Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес одного диска: 15
Все ок!
- Достоинства:
- Якісні
- Владимир В***Продавец: Rozetka. Вес одного диска: 15
Отримав товар і відмовився відразу ж. Не відповідали заявленим характеристикам. Замість діаметру в 400 мм при товщині диска в 55 мм надіслали інші, які мають діаметр 370 мм при товщині 65 мм. Але ж я свідомо обирав товар з товщиною в 55 мм а не 65. Більш дешеві варіанти дійсно були присутні, але я свідомо обрав нехай дорожчі, але тонші. А прийшли саме ті, що дешевші. Звичайно за ціною тих, яких мені не прислали. Шкода! Того ж дня замовив диски по 10 кг. Нехай легші, але з товщиною в ті ж 55 мм. Вважаю це недоліком обслуговування. Мали слідкувати за відповідністю між заявленими характеристиками товару і його фактичними даними.
- Владимир В***
Цей текст є повною дурнею. Навіщо так знущатися над моїм коментарем? Це ж якась маячня. Все перекручено до невпізнанності. Недорогий переклад з української на українську машинним інтелектом?
Коротше. Я замовив диски діаметром 400 мм товщиною 55 мм. А надіслали мені диски діаметром 370 мм товщиною 65 мм. Тому я відмовився придбати цей товар. Вважаю це обманом. Замість аби вибачитися за незручності і отримане мною розчарування, не придумали нічого кращого ніж повністю спотворити оригінал тексту мого вчорашнього коментарю. - Антон Д***
Такий гарний текс спотворили..