Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Субстрат Royal Mix Пиния для орхидей 3 л 2 шт (4823067702160)

Оценка пользователей 3.14/5
  • Яловенко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 3

Це неможливо назвати кора пінія, це просто мусор в пакеті, та ще й з цвіллю. Брала два пакети, все просто викинула, якісь палки і гілки. Виробник Ви знущаєтесь?

Достоинства:
    Недостатки:
    Є

Оформіть, будь ласка, повернення, скоріше за все пошкоджено герметичність пакування, вишлемо заміну

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 3

Субстрат всередині мокрий і цілий. Цілісність обох упаковок була порушена. Категорично не рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    Вологий і цвілий
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 3

Не задоволена . Пліснява , великі палочки не відомо чого.
    Коли пробиваєш по коду , показує набір тенісних ракеток

Достоинства:
    Недостатки:
    Гроші на вітер
  • Екатерина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 3

Отличный субстрат, без мусора и плесени. Орхидеи прекрасно себя чувствуют в этом субстрате.

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 3

Це сама краща кора для орхідей! Рекомендую!

• Фесенко Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 3

Нормальный сухой субстрат для орхидей, кусочки в основном средней фракции, битой коры, пыли и мелких кусочков не было, ничего плохого сказать не могу.

Достоинства:
    Субстрат полностью соответствует заявленному!
    Недостатки:
    не нашла
  • Юлія Д***
    • Ромашка

как субстрат?

• Ромашка

Очікувала кращого, скажу чесно. Відкрила пакет, а більшість кори в плісняві

Эксперт Rozetka

Доброго дня, Юлія! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 3

Состав субстрата полностью соответствует описанному.

• Тетяна О***
    Продавец: Rozetka. Объем: 3

Купувала не тут, але прочитавши відгуки, не втрималась, і доповнюю своїм досвідом використання цього субстрату: у мене в горщику виросли гриби))

Достоинства:
    Однорідна крупна фракція
    Недостатки:
    Субстрат заражений пліснявою, спорами грибів

Там де ви купували не витримали герметичність упаковки та правила зберігання, тому купуйте тут, а не десь в іншому місці

• Тетяна Т***

Звернення не до покупця, а до Представника постачальника.
      А вас не бентежить, що тут є коментарі, хто саме "ТУТ" , тобто на Розетці купив цей товар, і він у них також з пліснявою??
      Може все-таки є сенс звернути увагу на якість своєї продукції? Та на технологію її підготовки та пакування? Замість того, щоб хамити покупцю. В таких випадках треба коректно відповідати людині, яка купила ваш продукт, та витратила кошти, по типу:" дякуємо за відгук, приймемо до уваги". Або щось по типу того.

Тетяна, дякуємо за коментар. Ми звернули увагу на технологію і пакування. З тисяч проданих одиниць, маємо 1-2 негативних коментаря. Завжди йдемо на зустріч покупцям, які придбали саме від Постачальника Розетка, та міняємо такий субстрат. Ті хто придбав у іншого магазину, а не у продавця Розетка, мають звернутись туди, де купували.

• Yana T***
    Продавец: Rozetka. Объем: 3

Купили данный продукт для своих орхидей. Ранее использовали более дешевые субстраты от других производителей. Подкупила более крупная на ощупь фракция. Но когда дело дошло до использования - нас ждало разочарование. Весь субстрат в плесени. Сразу скажу, что покупали не на розетке, но, судя по отзывам, это далеко не единичные случаи. Категорически не рекомендую этот продукт.

Достоинства:
    Хорошая фракция.
    Подойдёт экспериментаторам и любителям новых открытий. Например, вырастить новый вид жизни из имеющейся в продукте плесени.
    Недостатки:
    Рисковать и использовать данный продукт не стали. 2 мешка отправились в мусор. Смысла впредь обращать внимание на данного производителя не вижу.
    • Олена

Те ж саме, купувала на розетці