- Наталия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 300
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 300
Дуже смачно.
- Макаренко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 300
З куркою теріякі супер поєднання
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 300
Смачно
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 300
Смачна соба. Особливо сподобалося, що в складі лише гречане борошно, а не як в більшості випадків пшеничне з гречаним
- Леся А***
якщо прочитати уважно, то в склалі є пшеничне борошно. собу не роблять лише з гречаного, бо воно йде без клейковини і просто не зліпиться докупи
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 300
Хороший продукт за свою ціну
- Алёна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 300
Зачем врать в описании что углеводов 21 если на пачке 59?Когда я покупаю я наверно смотрю на состав .
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 300
Соба має запах, що нагадує темну скоринку білого хліба, яка гірчить. Після варіння гіркота стає ще більш вираженою, вживати її неможливо, після промивки вона стає більш-менш їстівною. Однак смаку гречаної локшини, яку я пробував раніше від іншого виробника, тут взагалі немає.
Не рекомендую цей товар. Можливо, соба була неправильно збережена або партія, яку я отримав, була виготовлена з низькоякісного борошна.- Достоинства:
- Недостатки:
- Гірчить, смаку соби немає.
- Лилия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 300
В складі є пшеничне борошно. На смак також відчутно, що це звичайні спагетті
- Валентин В***
А чого ви вирішили що там його не має бути??
- Руслан Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 300
Доставили бознашо, опис в загалі не від того товару.Все як завжди в стилі розетки.Напишу що знаю - все одно ніхто не дізнається.Взагалі не те що по факту в описі товару
- Достоинства:
- Недостатки:
- ВСІ