Отзывы покупателей о Умный силиконовый коврик RZTK Chef для теста и выпечки 60х40 см с разметкой + Пластиковый нож

Оценка пользователей 4.97/5
  • AI аналіз відгуків
    46 відгуків:  95% позитивних, 4% нейтральних, 1% негативних
    Клієнти переважно дуже задоволені покупкою цього кухонного килимка RZTK BM60. Відгуки часто зазначають зручність у використанні, якість матеріалу, відсутність запаху, легкість догляду та корисні додаткові функції, такі як розмітка і ніж у комплекті. Особливо хвалять розмір килимка, його нековзну поверхню і функціональність під час випікання. Є незначні зауваження щодо читабельності підказок для людей зі слабким зором та матеріалу (не зовсім «силікон» за відчуттями). В цілому, співвідношення ціна-якість відзначається як відмінне. ШІ, згенерований на основі тексту відгуків клієнтів
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Коврик понравился, нормальный размер, доп информация на нём. Девчонки довольны

Недостатки:
    Пока не заметили
      Представник бренду

Вітаємо, Вадиме! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Олена Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Дякую Розетці за класний товар.

Достоинства:
    Дуже зручний килимок і вдалий розмір. Ніж для тіста також просто необхідний!
      Представник бренду

Вітаємо, Олено! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Тарас Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Вітаю. Купуємо вже другий. Дуже зручно користуватись і доглядати.

Достоинства:
    Якість.
    Недостатки:
    Нема.
      Представник бренду

Вітаємо, Тарасе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Нина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Необхідна на кухні річ,я,задовольона!

Достоинства:
    Зручна в використанні!!
      Представник бренду

Добрий день, Ніно! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Світлана Ш***

Дуже сподобався килимок

Достоинства:
    качество соотвествует цене
    Недостатки:
    не выявлены
      Представник бренду

Вітаємо, Світлано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Лариса З***

Добрий день!Отримала замовлення!
    Килимок- супер!
    Рекомендую!
    Дякуююююю!

Представник бренду

Добрий день, Ларисо! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Тетяна Л***

Тепер постійно користуюсь. Супер

Представник бренду

Добрий день, Тетяно! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Татьяна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Коврик дуже гарний . Відповідає опису. Всім раджу. Після замовлення отримала на другий день.

Достоинства:
    Швидка доставка. Дуже задоволена замовленням.
    Недостатки:
    Немає.
      Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Янина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Классная шпаргалка. Коврик подсказка. 2 в 1. Нож удобный хотя на первый взгляд выглядит как кукольный игрушечный. Всё хорошо моется. Химический запах отсутствует

Представник бренду

Добрий день, Яніно! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Елена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Чудовий коврик. Зручний, легкий у використанні, задоволена на 100%. Ще й ніж в подарунок!!! Дякую.

Представник бренду

Добрий день, Олено! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Михайло Л***

Відмінно

Достоинства:
    Зручний у використанні
    Ь
      Представник бренду

Вітаємо, Михайле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Дуже радує коли товар подобається ,тонкий ,міцний ,не ковзає .Ніж для тіста ідеальний

Представник бренду

Вітаємо, Анастасіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Анастасия С***

Дуже зручний

Представник бренду

Добрий день, Анастасіє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Наталія З***

Рекомендую

Представник бренду

Вітаємо, Наталіє! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Надія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Все супер. Купила. Доставили швидко.

Представник бренду

Добрий день, Надіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Андрій О***

Все ок

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Великолепный коврик.ничего не липнет.ножик режет тесто отлично.

Представник бренду

Вітаємо, Людмило! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Якісний та зручний килимок для випічки.

Представник бренду

Добрий день, Оксано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Ольга Р***

Дякую!

Представник бренду

Вітаємо, Ольго! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Тушинський І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Чудовий килимок. Дуже ним задоволений. І пластиковим ножиком дуже зручно користуватися для розділення тіста

Представник бренду

Вітаємо, Ігорю! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• михайлец ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Килимок справляється зі своєю функцією. Гарно тримається на столі.

Представник бренду

Добрий день, Юліє! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Максим С***

Чудовий вибір

Представник бренду

Вітаємо, Максиме! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Андрій О***

Все гарно

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Анна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Дуже зручно, якість крута усім раджу

Представник бренду

Добрий день, Анно! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Силіконовий килимок від Rozetka насправді зручний та практичний.Я, крім його прямого призначення, використовую килимок для захисту робочої поверхні,це добре "працює"!

Достоинства:
    Зручність та практичність
    Недостатки:
    Немає.
      Представник бренду

Добрий день, Світлано! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Геннадій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Файний килимок. Має на собі багато корисної інформації. Відповідає усім характеристикам товару.

Достоинства:
    Акційна ціна.
    Недостатки:
    Немає.
      Представник бренду

Вітаємо, Геннадію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Людмила Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Подарила невестке,у самой такой.Удобный.

Достоинства:
    Таким пользуюсь уже много лет.
      Представник бренду

Вітаємо, Людмило! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Максим С***

Дуже гарний коврик.Рекомендую

Достоинства:
    Якісний

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Сподобався килимок. Не ковзає по столу. Підказки в наявності.

Достоинства:
    Запаху не має. Великий.
    Недостатки:
    Я б не назвала його 'силіконовим'. Більш схожий на скатертину прорезинену на стіл.
      Представник бренду

Вітаємо, Марино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Леся С***

Чудово

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Наталія К***

Супер! Мені сподобався!!

Представник бренду

Вітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Олена З***

Дуже гарний килимок.

Представник бренду

Вітаємо, Олено! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Нина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Добрий такий, якій і повинен бути

Достоинства:
    Не смердить гумой
    Недостатки:
    Після першого користування не ма
      Представник бренду

Вітаємо, Ніно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Вже випробувала килимок. Переваги: великий, не сковзить, зручно. Єдине, що я не назвала б його силіконовим). Матеріал більш схожий на цупку клейонку.

Представник бренду

Вітаємо, Марино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Елена С***

КоврікСупер

Достоинства:
    Розмір
      Представник бренду

Вітаємо. Олено! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Олексій С***

Все добре, прийшло раніше, ніж було зазначено. Дружина задоволена. Дякую

Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!