Отзывы покупателей о Коврик для формовки и выпечки теста RZTK Силиконовый 400х500 мм с разметкой Mint

Код:  325791928
Оценка пользователей 4.84/5
  • AI аналіз відгуків
    213 відгуків:  Позитивних — 87%, нейтральних — 7%, негативних — 6%
    Переважна більшість клієнтів позитивно оцінює силіконовий килимок RZTK: він зручний, не прилипає до тіста, легко миється та не має сторонніх запахів (або запах швидко вивітрюється). Користувачі відзначають відмінну якість матеріалу, приємний розмір й надійність у використанні для роботи з тістом та випічки. Окремо хвалять за гарне прилягання до столу, легке чищення й універсальність. Деякі покупці скаржаться на різкий запах, що не зникає, або проблеми при використанні у духовці (розплавлення, зміна кольору, сторонній запах на високих температурах), а також невідповідність розмірів і тонкість. В загальному товар отримує високий рівень задоволення серед користувачів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Анна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коралловый

Дуже якісна і корисна річ

Достоинства:
    Якість
      Представник бренду

Добрий день, Анно! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коралловый

Дуже зручна річ для роботи з тістом — реально одна з найкращих покупок для кухні. Не ковзає, не липне, і з ним набагато простіше розкачувати та формувати тісто. Розмітка теж корисна, особливо коли робиш випічку за розмірами.

Достоинства:
    Великий розмір 400×500 мм — зручно працювати з будь-яким тістом. Не ковзає по столу, добре тримається під час розкачування. Є розмітка, що допомагає при формуванні тіста та випічки. Легко миється, тісто не прилипає. Гнучкий і зручний у зберіганні.
    Недостатки:
    Потрібно трохи місця для зберігання через розмір. При сильному згортанні може тимчасово “запам’ятовувати” форму.
      Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Алена С***

Зручний,гарний

Достоинства:
    Ціна якість
      Представник бренду

Вітаємо, Альоно! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Роксолана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный

Дуже зручна штука, все заявлене виконує на ура

Достоинства:
    Великий зручний килимок, можна одразу на ньому випікати
      Представник бренду

Вітаємо, Роксолано! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный

Незнаю шо там для випічки - а для пайки підходить чудово щоб не ужарить стіл)

Достоинства:
    Гарно тримає температуру
    Недостатки:
    Від 350 градусів вздуває
      Представник бренду

Вітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Микола М***

Те, що треба
    Килимок липне до столу і не ковзає

Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Олена Ф***

Все добре.Дякую

Представник бренду

Вітаємо, Олено! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Ольга

Гарний та зручний

Представник бренду

Добрий день, Ольго! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Дуже хороший килимок. Купувала спочатку для себе, потім і для мами придбала. Випікати на ньому не пробувала, використовую для формування тіста. Якістю задоволена, гарно прилипає до поверхні.

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:
    Не виявила
      Представник бренду

Вітаємо, Анно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Тетяна

Якісний. Тісто майже не наліпає

Достоинства:
    Зручно в роботі
      Представник бренду

Добрий день, Тетяно! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коралловый

Якісний, приємний колір, тісто не липне. Дуже подобається

Представник бренду

Вітаємо, Оксано! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный

нормальний килимок, простий в експлуатації.

Представник бренду

Вітаємо, Владе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Богдан Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Класна штука. Стелимо дитині на стіл щоб не ковзали альбоми , зошити і також можна ліпити пластиліном на ньому. Фломастери і олівці з килимка легко витираються антисептиком для рук.
    Не за призначенням - але реально кращого для цієї мети не знайшов.

Представник бренду

Вітаємо, Богдане! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• светлана м***

товар відповідає опису

Представник бренду

Добрий день, Світлано! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Дмитро Х***

Шикарный

Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Онищенко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный

Коврик незвичний,формувати тісто одне задоволення і як я раніше без такого помічника обходилась

Достоинства:
    Швидка доставка,дешева ціна
    Недостатки:
    Запах треба довго вивітрювати
      Представник бренду

Вітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Іван І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный

Надзвичайно зручний в використанні, достатня корисна площа

Достоинства:
    Вище перелічене
    Недостатки:
    Відсутні
      Представник бренду

Вітаємо, Іване! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Світлана Г***

Сподобався. Нормальний.

Достоинства:
    Звичайний.
    Недостатки:
    Не має
      Представник бренду

Вітаємо, Світлано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Влад Р***

Покупкою задоволений

Достоинства:
    При випіканні не потрібно танців з бубном, щоб випічка не прилипла намертво - просто викладаєш тісто на килимок, відправляєш в духовку і можна не переживати, що після приготування потрібно буде віддряпувати випічку від поверхні. Причому навіть не потрібно змащувати килимок жодною олією, маслом, маргарином і тд, не говорячи уже про абсолютно не потрібний пергаментний папір з цим килимком.
    Недостатки:
    В незначній мірі вбирає запахи випічки, але не критично
      Представник бренду

Вітаємо, Владе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Надежда В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый

Силіконовий килимок - просто чудовий. Купляю такий вже не вперше.
    Зручний в користуванні і дуже потрібний на кухні під час приготування борошняних виробів - вареників, пельменів, коржиків, тортів, печива тощо, тісто не липне, завжди виходить м'яким і еластичним (без такого килимка я навіть не уявляю, як впоратися з тістом, щоб воно не прилипало до поверхні, адже не хочеться ж його надмірно "забивати" мукою).

Достоинства:
    Якісний, зручний і потрібний килимок на кухні під час приготування виробів з борошна.
    Недостатки:
    Не виявлено.
      Представник бренду

Вітаємо, Надіє! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! З повагою, команда підтримки бренду.

• Надежда В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный

Силіконовий килимок мені сподобався - без неприємного запаху, будь-яке тісто до нього не липне, стало набагато краще працювати з борошняними виробами.

Достоинства:
    Якісний і зручний в користуванні килимок.
    Недостатки:
    Не виявлено.
      Представник бренду

Добрий день, Надіє! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання! З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Ірина Б***

Силікон не тонкий, якість

Представник бренду

Вітаємо, Ірино! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Оксана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коралловый

реально не розумію як раніше без нього була) це дуже зручно. тісто не прилипає, а стільниці завжди чисті

Представник бренду

Вітаємо, Оксано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Кащенко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коралловый

Прекрасний девайс для випікання , а також для роботи з тістом

Представник бренду

Вітаємо, Владиславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Аліса Б***

Подобається, зручний, якісний

Представник бренду

Вітаємо, Алісо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Илья Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коралловый

Рекомендую ,гарний товар для випички .И для формования тіста.

Достоинства:
    Не пригорає в духовці. Карна річ для випиканія.
    Недостатки:
    Не виявленно.
      Представник бренду

Добрий день, Ілле! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Марія Б***

Як В описі.

Представник бренду

Вітаємо, Маріє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый

Силиконовий, під ніжки мікрохвильовки те що треба. Він наче резиновий

Представник бренду

Вітаємо, Віталію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Світлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый

Цвет больше серый, качество глянец.

• Владимир А***

размер

Достоинства:
    отличное качество за такую цену
      Представник бренду

Вітаємо, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Анна Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный

Моя мама очень довольна. Оперативная доставка.

Достоинства:
    Цена, качество
      Представник бренду

Вітаємо, Анно! Ми щиро раді Вашій позитивній думці та факту задоволення якістю цього килимка від бренду RZTK. Дякуємо за довіру і бажаємо Вам чудового користування!

• Зіяд К***
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Галина Д***

Дуже сподобався дякую.

Представник бренду

Вітаємо, Галино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Владимир Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый

Отличный коврик, качественный, удобная разметка,тесто не липнет.

Достоинства:
    Одни достоинства!
    Недостатки:
    Не обнаружил

• Куза О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Капучино

Користуюсь майже 2 роки все подобається

Представник бренду

Вітаємо, Оксано! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Килимок сподобався, розмір хороший – достатньо для роботи з тістом.

Достоинства:
    Приємний матеріал, відчувається якість, написи українською мовою
    Недостатки:
    Поки не виявила
      Представник бренду

Вітаємо, Вікторіє! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!