- AI аналіз відгуків213 відгуків: Позитивних — 87%, нейтральних — 7%, негативних — 6%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Анна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коралловый
Дуже якісна і корисна річ
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Анно! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коралловый
Дуже зручна річ для роботи з тістом — реально одна з найкращих покупок для кухні. Не ковзає, не липне, і з ним набагато простіше розкачувати та формувати тісто. Розмітка теж корисна, особливо коли робиш випічку за розмірами.
- Достоинства:
- Великий розмір 400×500 мм — зручно працювати з будь-яким тістом. Не ковзає по столу, добре тримається під час розкачування. Є розмітка, що допомагає при формуванні тіста та випічки. Легко миється, тісто не прилипає. Гнучкий і зручний у зберіганні.
- Недостатки:
- Потрібно трохи місця для зберігання через розмір. При сильному згортанні може тимчасово “запам’ятовувати” форму.
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Алена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Зручний,гарний
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Альоно! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- РоксоланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Дуже зручна штука, все заявлене виконує на ура
- Достоинства:
- Великий зручний килимок, можна одразу на ньому випікати
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Роксолано! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Незнаю шо там для випічки - а для пайки підходить чудово щоб не ужарить стіл)
- Достоинства:
- Гарно тримає температуру
- Недостатки:
- Від 350 градусів вздуває
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коралловый
Те, що треба
Килимок липне до столу і не ковзає
Представник брендуВітаємо, Миколо! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Все добре.Дякую
Представник брендуВітаємо, Олено! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Гарний та зручний
Представник брендуДобрий день, Ольго! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Дуже хороший килимок. Купувала спочатку для себе, потім і для мами придбала. Випікати на ньому не пробувала, використовую для формування тіста. Якістю задоволена, гарно прилипає до поверхні.
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Не виявила
Представник брендуВітаємо, Анно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коралловый
Якісний. Тісто майже не наліпає
- Достоинства:
- Зручно в роботі
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Тетяно! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коралловый
Якісний, приємний колір, тісто не липне. Дуже подобається
Представник брендуВітаємо, Оксано! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
нормальний килимок, простий в експлуатації.
Представник брендуВітаємо, Владе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Богдан Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Класна штука. Стелимо дитині на стіл щоб не ковзали альбоми , зошити і також можна ліпити пластиліном на ньому. Фломастери і олівці з килимка легко витираються антисептиком для рук.
Не за призначенням - але реально кращого для цієї мети не знайшов.
Представник брендуВітаємо, Богдане! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- светлана м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый
товар відповідає опису
Представник брендуДобрий день, Світлано! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Дмитро Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый
Шикарный
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Онищенко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Коврик незвичний,формувати тісто одне задоволення і як я раніше без такого помічника обходилась
- Достоинства:
- Швидка доставка,дешева ціна
- Недостатки:
- Запах треба довго вивітрювати
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Іван І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Надзвичайно зручний в використанні, достатня корисна площа
- Достоинства:
- Вище перелічене
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Іване! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Сподобався. Нормальний.
- Достоинства:
- Звичайний.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Світлано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Влад Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Покупкою задоволений
- Достоинства:
- При випіканні не потрібно танців з бубном, щоб випічка не прилипла намертво - просто викладаєш тісто на килимок, відправляєш в духовку і можна не переживати, що після приготування потрібно буде віддряпувати випічку від поверхні. Причому навіть не потрібно змащувати килимок жодною олією, маслом, маргарином і тд, не говорячи уже про абсолютно не потрібний пергаментний папір з цим килимком.
- Недостатки:
- В незначній мірі вбирає запахи випічки, але не критично
Представник брендуВітаємо, Владе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Надежда В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый
Силіконовий килимок - просто чудовий. Купляю такий вже не вперше.
Зручний в користуванні і дуже потрібний на кухні під час приготування борошняних виробів - вареників, пельменів, коржиків, тортів, печива тощо, тісто не липне, завжди виходить м'яким і еластичним (без такого килимка я навіть не уявляю, як впоратися з тістом, щоб воно не прилипало до поверхні, адже не хочеться ж його надмірно "забивати" мукою).- Достоинства:
- Якісний, зручний і потрібний килимок на кухні під час приготування виробів з борошна.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник брендуВітаємо, Надіє! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! З повагою, команда підтримки бренду.
- Надежда В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Силіконовий килимок мені сподобався - без неприємного запаху, будь-яке тісто до нього не липне, стало набагато краще працювати з борошняними виробами.
- Достоинства:
- Якісний і зручний в користуванні килимок.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник брендуДобрий день, Надіє! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый
Силікон не тонкий, якість
Представник брендуВітаємо, Ірино! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коралловый
реально не розумію як раніше без нього була) це дуже зручно. тісто не прилипає, а стільниці завжди чисті
Представник брендуВітаємо, Оксано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Кащенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коралловый
Прекрасний девайс для випікання , а також для роботи з тістом
Представник брендуВітаємо, Владиславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Аліса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый
Подобається, зручний, якісний
Представник брендуВітаємо, Алісо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Илья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коралловый
Рекомендую ,гарний товар для випички .И для формования тіста.
- Достоинства:
- Не пригорає в духовці. Карна річ для випиканія.
- Недостатки:
- Не виявленно.
Представник брендуДобрий день, Ілле! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Як В описі.
Представник брендуВітаємо, Маріє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый
Силиконовий, під ніжки мікрохвильовки те що треба. Він наче резиновий
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Світлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый
Цвет больше серый, качество глянец.
- Владимир А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый
размер
- Достоинства:
- отличное качество за такую цену
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Анна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Моя мама очень довольна. Оперативная доставка.
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Анно! Ми щиро раді Вашій позитивній думці та факту задоволення якістю цього килимка від бренду RZTK. Дякуємо за довіру і бажаємо Вам чудового користування!
- Зіяд К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Дуже сподобався дякую.
Представник брендуВітаємо, Галино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Владимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый
Отличный коврик, качественный, удобная разметка,тесто не липнет.
- Достоинства:
- Одни достоинства!
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Куза О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Капучино
Користуюсь майже 2 роки все подобається
Представник брендуВітаємо, Оксано! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Килимок сподобався, розмір хороший – достатньо для роботи з тістом.
- Достоинства:
- Приємний матеріал, відчувається якість, написи українською мовою
- Недостатки:
- Поки не виявила
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!