- Чуткий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогана - косив десь хвилин 40 з переривами на двох акб кущі до поясу
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перестала працювати після 10 хвилин роботи. На рахунок гарантії Розетка мені не відповідає
- Достоинства:
- Не встиг зрозуміти
- Недостатки:
- Не працює після 10 хвилин роботи
Представник брендуДобрий день, Маріє! Дякуємо за звернення. Упевніться, що використовуваний акумулятор заряджений і справний. Також нагадаємо, що гарантія на цей товар становить 12 місяців. Для сервісного звернення скористайтесь інформацією з ссылка. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Дубницький О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна коса за свої гроші. Єдиний момент. Додайте в інструкцію для чого і куди вставляти 6 граний ключ. Бо цей момент викликає сумніви.
- Віктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую, пройшло 2 місяця як не працює зарядний пристрій, гарантійного талона не дали, тепер прийдеться купувати за свій кошт
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зламався зарядний пристрій
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Прикро, що сталася ця ситуація. У комплекті постачання цього товару не передбачений гарантійний талон. У разі потреби сервісного звернення можна скористатися товарним чеком або номером замовлення. Також Ви можете завантажити гарантійний талон в особистому кабінеті на сайті чи в застосунку інтернет-магазину "Розетка". Для цього авторизуйтеся, перейдіть за посиланням або відкрийте розділ "Мої замовлення" в застосунку. Виберіть необхідне замовлення, натисніть на напис "Гарантійний талон", виберіть товар і натисніть на "Завантажити". Дочекайтеся завантаження файлу. Для сервісного звернення скористайтесь інформацією з ссылка. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Цимбалюк Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Раніше мала позитивний досвід використання товарів rztk,тому коли робила вибір коси навіть не сумнівалась. Але в подальшому ця покупка перетворилась у суцільне розчарування. Вона залишалась після місяця лайтового використання ( максимум 40/хв. на день косилась трава на подвір'ї). І начебто є безкоштовне обслуговування впродовж 12 міс., але.... На сервісі вона пробула більше місяця. Після ремонту з'явилася виражена вібрація, що навіть тримати у руках стало складно, вона почала настільки голосно працювати наче це трактор, один акумулятор повернули не робочий, один гвинт для кріплення захисної покришки нне поклали... В той же день,коли коса була забрана з сервісу і були виявлені всі недоліки, я звернулась на гарячу лінію сервісної підтримки rztk. Мені порадили зняти відео і очікувати на дзвінок спеціаліста, до речі очікую я на нього до сьогодні.
- Достоинства:
- Доступна ціна
- Недостатки:
- Безліч
Представник брендуДобрий день, пані Цимбалюк! Шкода, що виникла ця прикра ситуація. Ваш відгук передано до відділу підтримки клієнтів для з’ясування обставин і вирішення цього питання. Будь ласка, очікуйте на дзвінок. Дякуємо за розуміння!
- Матвій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна косарка, дуже зручна і має приємний час роботи, повністю достатньо для того щоб обійти весь двір. Також пройшла «випробування» купою високої трави та бурʼянів, іноді якщо занадто швидко намагатись різати високу траву то не вистачає потужності мотора, але якщо використовувати її для нормальної трави або просто обережно то потужності більше ніж достатньо. Ножі які йдуть в комплекті зроблені не з найміцнішої сталі, тому досить швидко затупились, але дивлячись на ціну і на те що навіть тупими вони ріжуть прекрасно, тут 5 зірок. Загалом косарка дуже зручна і нею приємно працювати
- Достоинства:
- Зручність, компактність, простота зборки, час роботи акумулятора, комплектація
- Анастасія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В принципі норм, за свої гроші
- Достоинства:
- За свої гроші...добре
- Недостатки:
- Дуже швидко сідають акумулятори
- Захар Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вітання. Коса з першого погляду зарекомендувала себе непогано, але сьогодні під час роботи раптово вимкнулася. Спершу подумав, що не заряджений був акб, та вийнявши його все стало зрозуміло. Фото додаю й чекаю дзвінка від представника щодо гарантії на даний виріб.
Представник брендуДобрий день, Захаре! Прикро, що сталася ця ситуація. Нагадаємо, що на товар діє гарантія терміном 12 місяців. Для сервісного звернення скористайтесь інформацією з ссылка. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Григоренко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав на дачу, протестувати якраз дощі зараз трава і попре. Встиг 1 раз покосити диском. Роботою задоволений, мені вистачило акб . Потужності достатньо виглядає симпатично.
- Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий пристрій, легко користуватися, є деякі недоліки такі як: Тримання акумулятора (20-30хв на одному) Не правельно показує батарею ( типу показує 48 а насправді там 0 або 48 і за 3 хв збігає до нуля) пристрій дуже хороший, але хотілося більший акумулятор і щоб швидше заряджався, і хотілося відо користування/збору
- Достоинства:
- Не потрібний бензин
- Недостатки:
- Тримання акумулятора (20-30хв на одному) Не правельно показує батарею ( типу показує 48 а насправді там 0 або 48 і за 3 хв збігає до нуля)
- Валентина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість за таку ціну
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сам тример працює нормально, а акамулятори браковані, одного вистачає на 10 хвилин
- Недостатки:
- Погані акамулятори
Представник брендуДобрий день, Ольго! Дякуємо за Ваш відгук. Зауважимо, що виробник заявляє час роботи цієї коси на одному повному заряді акумулятора: зі шпулею — приблизно 10 хвилин; з ножем — приблизно 15 хвилин; з диском — приблизно 20 хвилин. Відповідна інформація подана у вкладці "Характеристики" цієї картки товару. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм за свої гроші. Траву в дворі,чи поруч достатньо, щоб покосити свої 15-20хв роботи оправданні. Тизенька. Досить потужна.
- Достоинства:
- Не дорога, зручна
- Недостатки:
- Хватає максимум на 20хв
- Гурченко Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коса чудова по першим відчуттям. Косив 2 рази повністю залишився задоволений роботою і покупкою. Не знаю правдо нашо виробник поклав 2 акб по 2 а коли можна було просто 1 великий поставити. Далі подивимось.
- Валерій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив тижня два тому, встиг 2 рази використати. Працював в основному з ліскою дійсно не більше 15 хвилин на 1 акб та мені цього виявилось достатньо. По потужності задовільнила. Думаю стару газонокосарку діставати не прийдется.
- Юрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормально когда необходимо по быстрому скосить небольшие участки, и не сильно высокой травой.
- Достоинства:
- Не привязан к проводам.
- Недостатки:
- Маломощная.
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коса непогана
Комплектація тоже непогана
Індикатор є акумуляторів на ручці
-Акумулятори сміття, написано 2 А а пофакту 1.5 слабоваті просто край!!!!!!
Ставиш на 4А і електротример працює зовсім по іншому, в раза 2 краще!!!
Виробнику над акумуляторами потрібно подумати!!!!!- Достоинства:
- -Косить довольно не погано
-Кріплення підходить все від китайської бензокоси, катушка тоже - Недостатки:
- -Акуми максимум для шуроповерта і то слабоваті
-Немає індикатора заряду на акумаляторах, погановато
Представник брендуВітаємо, Вікторе! Дякуємо за зворотний зв'язок. Щодо ємності акумулятора хочемо пояснити, що твердження про ємність базується не на зовнішньому маркуванні корпусу, а на технічній специфікації елементів живлення, які встановлені всередині батареї. Згідно з офіційними даними виробника комплектуючих, фактична ємність цих акумуляторів становить саме 2 А*год.
Стосовно тривалості роботи, 4-5 хвилин є занадто малим показником для справного акумулятора. На автономність може впливати навантаження (висока або густа трава), проте такий швидкий розряд може свідчити про технічну несправність та некоректну роботу акумулятора або зарядного пристрою. Для сервісного звернення скористайтесь інформацією з посилання. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормально косит не очень большие участки, аккумулятора хватает минут на двадцать работы, заряжаются быстро. Диском и ножами ещё не пользовалась, только леской
- Достоинства:
- Доступная цена, удобный размер и небольшой вес
- Недостатки:
- Не смогла разобраться, как крепить нож, кажется не хватает одной шайбы.
- Валентин О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взял косу на дачу, чисто траву у дома подровнять и бурьян вдоль забора сбить. Инструмент зачетный, легкий, спина после него не отваливается. Самый кайф, что в комплекте сразу два аккума. Для мелкого участка, где лень таскать провода или возиться с бензином самое оно, завел и погнал. Короче, нормальний рабочий вариант, своих денег стоит.
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Інструмент перебував в експлуатації сумарно не більше 40 хвилин за два дні. Уже під час другого ввімкнення вийшла з ладу кнопка запуску — вона запала в робочому положенні. Зупинити роботу коси вдалося лише шляхом витягнення акумуляторної батареї. Під час третьої спроби роботи дефект повторився, що робить подальше використання інструменту небезпечним!!!
Наразі коса не виконує своїх функцій стоїть в куту.- Достоинства:
- Два акумулятори Один працює, другий заряджається.
- Недостатки:
- 1. Кнопка запуску. 2. Був би ремінь через плече, легше було б працювати після восьмой хвилини.
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!тут
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кошу второй сезон очень нравится, акб работают стабильно участок небольшйо за пол часа все увспеваю покосить. Поддерживать газон легче простого.
- Гармідер С***
Доброго дня. На скільки вистачає акумулятора? Як взагалі в роботі дана коса?
- костянтин Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
один акумулятор відразу здох
Представник брендуДобрий день, Костянтине! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повністю виправдовує своє призначення та відповідає опису
- Достоинства:
- Легка, різні насадки , ціна
- Недостатки:
- Хотілося більше часу роботи акумулятора (це до виробника)
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово. Відповідає заявленному
- Артур П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не пропрацювала й місяця. Поплавились акумулятори. Заряду одного вистачає на 10 хв. Гроші на вітер.
Представник брендуДобрий день, Артуре! Прикро, що Ви отримали негативний досвід користування цим інструментом. Нагадаємо, що гарантія на товар, зокрема акумулятори, становить 12 місяців. Для сервісного звернення скористайтесь інформацією з ссылка. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Мирослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Що по факту: акумулятори реально живуть хвилин по 15 кожен. Якщо у вас там плантація, то будете більше заряджати, ніж працювати. З плюсів - розбирається за секунду, кинув у багажник і забув. Тихо працює, сусіди не проклинають. Для дрібних задач за ці гроші піде, але не чекайте, що вона вам замінить нормальну бензокосу на великих площах. Чисто для лайтового прибирання двору.
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для тех, у кого "аккума хватает на 5-10 мин.".
НЕ ставьте леску. Ставьте нож! Не засекал время, но одного аккума хватает минут на 30-40.
Моторчик слабый конечно, но в целом доволен.- Недостатки:
- Слабый пластик съёмной рукоятки. Чуть перекрутил и она треснула.
- БорисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Основний плюс - працює.
Штатних акумів вистачає хвилин на 10 і робити ними щось, окрім підкошувати доріжки, не вийде - дуже просідає напруга при найменших навантаженнях.
З акумом 6Аг і комплектним ножем косив бур'яни по пояс десь пів години. Іде в захист тільки якщо деревина попадає.
Кнопка ввімкнення зроблена не інженером. Пружина, яка її має повертати у початкове положення слаба і ніяк не зафіксована тож через певну кількість натискань випадає зі свого місця і коса не вимикається. Виправити не складно, але така халтура розчаровує.
Представник брендуВітаємо, Борисе! Дякуємо за такий детальний та конструктивний відгук, а також за досвід реального використання коси в різних умовах. Ви абсолютно праві, що комплектація Kit із батареями по 2 Аг першочергово розрахована на легкий підтримуючий догляд, наприклад, підкошування трави біля доріжок чи навколо дерев. Раді, що з акумулятором ємністю 6 Аг та комплектним ножем інструмент продемонстрував свій справжній силовий потенціал навіть під час розчищення густих бур'янів заввишки по пояс. Спрацьовування захисту при потраплянні на деревину є правильною роботою автоматики, яка береже двигун від перевантаження. Водночас ваш опис ситуації з пружиною фіксатора - це дуже важливий сигнал. Описана проблема з випадінням пружини не є нормою, тому ми вже передали цю інформацію на виробництво для перевірки імовірної проблеми. Ми цінуємо, що ви змогли самостійно усунути цей нюанс, але якщо в майбутньому знадобиться професійна допомога, ви завжди можете звернутися до нашого сервісного центру. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими, і бажаємо легкої роботи надалі.
- Мартинов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Уже попрацював нею і можу сказати, що інструмент суто для легкої косметичної стрижки.
З плюсів руки не втомлюються, працює тихо, немає мороки з бензином чи кабелями. На густій траві акб висаджуються хвилин за 15.
Загалом, за свої гроші нормально, але тільки для доглянутого газончика. Для заростей беріть щось потужніше. - Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Збірка якісна, пластик міцний і нічого не люфтить. Ручка зручна, тому косою комфортно працювати навіть на нерівній поверхні. Для дачі це дуже практичний інструмент
- ЄгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не погана коса та комплектація за такі гроші, як по мені, якісь матеріалів середня (металевий диск йде в окремому від коробки пакуванні, леза ножів та диску не гострі).
Нажаль акумулятори не тримають свій заявлений заряд та час роботи.
Реально один акумулятор вистачає на 4-5 хвилин активної роботи при повній їх зарядці, також досить довго йде їх заряджання від промислового живлення.- Достоинства:
- Ціна та комплектація
- Недостатки:
- Тримання заряду акумуляторів при роботі
Представник брендуДобрий день, Єгоре! Дякуємо за придбання акумуляторної коси цієї моделі та залишений відгук. Ваш досвід обов’язково буде врахований. У разі виникнення будь-яких проблем, труднощів під час експлуатації чи запитань щодо товару, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Макс а***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Згоріла плата керування поробила 3 дні
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество
Представник брендуДобрий день, Максиме! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Із своєю роботою справляється на ура. Всі витратні підходять від мотокоси, шпуля-котушка теж, тому немає потреби купувати щось оригінальне на один раз. Акумуляторів із комплекту на час роботи не тестував, так як є куча різного інструменту і брав більш потужні акумулятори. Ті, із комплекту акумулятори, підуть на переносні ліхтарики чи інші менш енергоємні прилади, де їх ємності хватить із надлишком. Косити потрібно із розумом, безпека та ж, що із мотокосою. Краї ножів повинні зрізати рослини. Якщо заперти цілий диск в траву, крім розряду акумуляторів, більш нічого не вийде. Це вже друга покупка такої коси. В обох ріжучий диск був присутній в окремому пакуванні. Звичайно, що косити гектар трави нею. я не збираюся.
- Достоинства:
- Косить як потрібно, всі витратні підходять від мотокоси.
- Недостатки:
- Можна було б комплектувати акумуляторами більшої ємності
- Евгений Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купували для невеликої ділянки біля будинку — зі своєю задачею коса справляється на сто відсотків, результатом задоволені. Косить впевнено, вживу різниця до і після покосу колосальна. Але майте на увазі: це суто ПОБУТОВИЙ інструмент для легких завдань. Не треба брати її під промислові чагарі, а потім жалітися.
- Достоинства:
- Ціна, комплектація (диски, ножі, 2 акумулятори в комплекті), безщітковий двигун, косить дійсно непогано для своїх задач, легка (впорається навіть жінка), телескопічна ручка.
- Недостатки:
- Якість збірки (є помітні щілини на пластику), комплектне зарядне дуже легке і заряджає акум близько 3 годин, індикатор заряду живе своїм життям, час роботи від одного акумулятора — близько 10 хвилин.