Отзывы покупателей о Набор шланг и насадка для полива RZTK Garden 10-30 м
- AI аналіз відгуків112 відгуків: 68% позитивних, 19% нейтральних, 13% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Надія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Дуже задоволений, добрий, дякую
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Елена И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Надзвичайно задоволена якістю шлангу. Теперь поливати сад може і дітина. Яскравий, легкий, дуже зручний! Спочатку не вірилось, що він може розтягнутися на 30 метрів, але тільки включили воду і почала творитися магія Щиро дякую!
Представник брендуДобрий день, Олено! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Злата Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Задоволена покупкою. Шланг компактний, легенький, без проблем переноситься з місця на місце, в комплекті є розпилювач з різними режимами роботи, конектор для підключення до крану, гачок та сумка для зберігання. Під час подачі води гарно розтягується, дійсно майже в 3 рази, хоча довжину не перемірювала, Коли відʼєднати від крану, виштовхує воду і зменшується до початкової довжини. Шланг обтягнутий тканиною, яка затягується на нерівних поверхнях , тому за цим треба слідкувати. За такі гроші однозначно рекомендую!
- Достоинства:
- Дуже легкий, зручно переносити, практичний
- Недостатки:
- Не знайшла, поки один позитив.
Представник брендуВітаємо, Злато! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Відмінно.
Представник брендуДобрий день, Павле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Осіпенко Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Незамінна річ на дачі, шланг не скручується, легко поливати.
- Достоинства:
- плавне регулювання напору води, швидка доставка
Представник брендуВітаємо, Руслане! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Якість добра! Сподобався. Дуже зручний у користуванні.
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Жахливий шланг, напору взагалі майже немає. Ще раз запевнився, що продукція рзтк то кіт у мішку
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук.
Нам прикро, що комплект не виправдав Ваших очікувань. Звертаємо увагу, що напір води при використанні шланга безпосередньо залежить від тиску у системі водопостачання та довжини шланга.
Якщо Ви вважаєте, що виріб працює некоректно, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для перевірки.
Дякуємо за зворотний зв'язок!
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Хароший шланг,зручний,компактний.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Отличный шланг!
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 22.5. Диаметр: 3/4"
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Хороша якість , заявлений метраж присутній
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Дуже зручний у використанні шланг. Постійно мучився зі скручуванням звичайних шлангів, які часто стають "дубовими". Тут цієї проблеми немає зовсім. Не протікає, збільшується під час виристання, не заплутується.
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Віктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 22.5. Диаметр: 3/4"
Розтягнувся точно на метрів 20 не менше,потім зменшився як від'єднати від водопроводу
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Вікторе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ІлонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
через рік використання порвався шланг. не створений щоб розтягуватися
- Достоинства:
- зручний в використання, фіксація кнопки включення
- Недостатки:
- порвався шланг через рік використання
Представник брендуВітаємо, Ілоно! Дякуємо за відгук. Ми уважно аналізуємо зворотний зв’язок і використовуємо його для розвитку бренду. Гарного дня!
- ТатаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
відмінний шланг
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Максим І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Користуюсь місяць. Очікував трохи кращого. Однак теж не погано
- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- Через місяць з'явилися два маленькі отвори (дірки). Тиск слабкий для поливу
Представник брендуДобрий день, Максиме! Якщо під час використання Ви помітили дефект або некоректну роботу товару, радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією: ссылка.
При потребі додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
На свої гроші не поганий.Вже рік користуюсь.
- Недостатки:
- Покі нема.
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Гарний шланг, попередній, який замовляв в 2024 на початку літа ще до цих пір живий, жодної дирки.
Представник брендуДобрий день, Ярославе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Кому потрібно використовувати в ручному режимі підійде! Еластична, м'яка, лійка з різними режимами.
- Достоинства:
- Приємна в користуванні, м'яка
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- ТетяночкаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 22.5. Диаметр: 3/4"
Пречудовий девайс!
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Геннадій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 22.5. Диаметр: 3/4"
Брав півроку тому мита авто. Поки все добре .
- Достоинства:
- Недостатки:
- Згідно ціни нема.
Представник брендуВітаємо, Геннадію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Виталий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 22.5. Диаметр: 3/4"
Розетка доставила бистро
- Достоинства:
- Бистроя
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Заказал посылку,оплатил.Позвонили сказали что оставят в почтомате.Ждал смс о доставке,в результате не дождался и посылка ушла обратно.И как теперь её вернуть?
- Достоинства:
- шланг
- Недостатки:
- посылка не пришла
Представник брендуДобрий день, Євгене! Нам прикро, що виникла ця ситуація. Щоб вирішити Ваше питання, будь ласка, зверніться в службу підтримки в особистому кабінеті або за номером, що вказано в розділі Контактні дані: ссылкаВибачте за спричинені незручності! Гарного дня
- СоломіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Гарна якість. Рекомендую!
Представник брендуДобрий день, Соломіє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Євген Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Дякую, дуже зручний та практичний у використанні.
- Достоинства:
- Самостійно витискає з себе воду, при відключенні від постачання
Представник брендуВітаємо, Євгене! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
Пришло бистро
- Достоинства:
- Качество хорошее
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Добре зроблений, гарна довжина. Користуємось з минулої весни.на сонці не залишаємо - бережно відносимось
Представник брендуДобрий день, Інно! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Дуже подобається. Працює гарно
- Достоинства:
- Легко. Все за описом
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Валєра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 22.5. Диаметр: 3/4"
Цупкий шланг. Не скручується, легко зберігати. Підходить для любой погоди і температури.
- Достоинства:
- гарантія 12 місяців
Представник брендуВітаємо, Валерію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Лора С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Легкий, малогабаритний, гарно розтягується під тиском води.
- Достоинства:
- Гарантія рік
Представник брендуДобрий день, Лоро! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Зручний у використанні.
- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Дуже чудовий
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Гора Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Гарний, довгий, міцний, зручно зберігати, і гачок для літа , і мішечок на зиму. Попрацював літо, чекає наступного сезону
- Достоинства:
- Міцніший, ніж дешеві аналоги
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Дуже чудовий дівайс але коли перемикається режими тече вода з під кришки.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Якщо під час користування Ви виявили дефект або некоректну роботу товару, рекомендуємо звернутися до сервісного центру за інструкціями: ссылка.
За потреби додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!
- Любовь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"
Дуже зручна річ, легкий у використанні. Рекомендую.
Представник брендуДобрий день, Любове! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK