Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Переходник RZTK HC 4

Оценка пользователей 4.8/5
на основе 21 отзыв
  • Василь Г***

Відгук для новачків як я ..

Шланг 1/2 це 13 мм - тобто геть тоненький не той що зазвичай для саду береться там 19 мм - .. Краще беріть перехідник із собою в магазин щоб міряти шланг ..

З'єднання - піхаємо до кінця із не великим зусиллям він щільно налізе тоді не буде текти ..

• Олександр Д***

Не підійшла під діаметр шланга, тому протестувати не вдалось

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK. Рекомендуємо уважно вивчати інформацію про товар у вкладці "Характеристики" під час вибору тієї чи іншої продукції. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, телефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Алексей Г***

все добре

Представник бренду

Добрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку цієї продукції від ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Алексей Э*** Лёха

Можно брать, разрешаю.

Достоинства:
    Надёжный
    Недостатки:
    Не из титана.
      Представник бренду

Добрий день, Олексію! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного використання!

• Димитров Е***

Все ок,долго служит

Представник бренду

Вітаємо, Євгене! Ми вдячні Вам за придбання цієї продукції від ТМ RZTK. Ви зробили вдалий вибір. Дякуємо за відгук!

• Олександр Т***

Поки що все добре.

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного використання!

• Степан

Нормальний перехідник. Використовую з мийкою 450. Спочатку трохи підтікав, але салідолом змастив фільтр грубої очистки на стику і тримає нормально. Вода більше не підтікає.

Достоинства:
    Звичайний нормальний перехідник
      Представник бренду

Вітаємо, Степане! Ми вдячні Вам за покупку цієї продукції від RZTK. Добре, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом експлуатації цього перехідника. Бажаємо подальшого успішного користування!

• Елена Р***

Добротний

Представник бренду

Добрий день, Олено! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Андрій Х***

Зі своїми функціями справляється. Тримає норм, не протікає

Достоинства:
    Не протікає
    Недостатки:
    Не виявив
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!

• Андрій О***

Перехідник якісний

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Євгеній С***

Представник бренду

Вітаємо, Євгенію! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!

• Андрій П***

не пропускає

Достоинства:
    Недостатки:
    дорого
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!

• Игорь

Годно. Для W 450 подошел

Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!

• Пасько І***

Краще без нього.

Недостатки:
    Пропускає воду.
      Представник бренду

Добрий день, Іване! Дякуємо за придбання продукції нашої торговельної марки. У разі виникнення проблем, труднощів чи будь-яких запитань щодо експлуатації, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Пасько І***

Добре

Представник бренду

Добрий день, Іване! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!

• Павел К***

Купував для мийки високого тиску RZTK.

Достоинства:
    Підійшло без проблем, швидко знімається
    Недостатки:
    Не виявив
      Представник бренду

Добрий день, Павле! Дякуємо, що знайшли час поділитися відгуком на продукцію ТМ RZTK. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!

• Александр З***

Качество исполнения хорошее. На вид прочный надежный пластик. Яркий салатовый цвет.

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви позитивно оцінили її та залишили свій відгук із фото. Бажаємо успішного користування!

• Володимир У***

Рекомендую

Достоинства:
    Якість
      Представник бренду

Добридень, Володимире! Дякуємо, що обираєте саме нашу продукцію для власного побуту. Ваш вибір дуже важливий для нас. Користуйтеся із задоволенням!

• Наталія

Гарна якість

Представник бренду

Добридень, Наталіє! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK. Зичимо завжди відмінних результатів!

• Андрей Ш***

Нормальный недорогой конектор

Представник бренду

Добридень, Андрію! Дякуємо, що знайшли час поділитися відгуком на продукцію ТМ RZTK. Чудовий вибір. Бажаємо приємного використання!

• Валерий Д***

весною побачимо

Достоинства:
    не знаю, тільки одержав
    Недостатки:
    не знаю, тільки одержав
      Представник бренду

Вітаємо, Валерію! Дякуємо за придбання продукції RZTK. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо приємного та легкого використання!