Отзывы покупателей о Триммер электрический RZTK BC 1400E (2026)
- Горбаш М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Коса сподобалась, купив врятувати себе від джунглів на дачі трави по пояс.
Впоралась на відмінно. Хватило мощності щоб скосить усе, що було потрібно.
По внешке також сподобаласьхіба ремінь не дуже зручний . А так 5із 5
Представник брендуВітаємо, пане Горбаш! Ми вдячні Вам за вибір електричного тримера RZTK. Раді, що цей інструмент задовольнив Вас у роботі й ефективно допоміг у виконанні поставлених завдань. Дякуємо за відгук!
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Пропрацював цей сезон тільки і перше враження позитивне, нарікань або поломок не передбачається все виглядає ціленьким, звичайно за шаром з бруду та трави мало що видно та тример справді сподобався. По потужності та іншому класна коса.
Представник брендуДобрий день, Олегу! Дякуємо за вибір електричного тримера цієї моделі від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням. Упевнені, так буде й надалі. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Працював 10 хв і розвалився. ,,Розетка" забрав брак. Велика повага. Але вже довго чекаю повернення коштів.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Повна розвалюхп
Представник брендуДобрий день, Маріє! Дякуємо, що поділилися власним досвідом придбання продукції нашого бренду, він обов’язково буде врахований. Прикро, що склалася така ситуація. На жаль, від браку не застрахований жоден бренд. Повернення коштів відбувається впродовж 7-ми банківських днів. Сподіваємося на розуміння. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Олекса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Дуже хороша коса, не був в селі рік, все подвірʼя заросло, коса справилася на відмінно, бере мілкий вишняк і навіть трішки грубі зарослі. Цілком і повністю задоволений цією покупкою, працює не гірше від мотокоси.
- Достоинства:
- Дуже гарно косить.
- Недостатки:
- Не вистачає лише диску в комплекті, але при потребі можна докупити.
Представник брендуДобрий день, Олексо! Дякуємо за придбання електричного тримера RZTK цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені його використанням. Ваша думка важлива для нас, а побажання буде враховане. Ми вдячні за Ваш відгук. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
В користуванні вже рік.... Потужний, зрізає навіть пагони дерев
- Достоинства:
- Потужний!
- Недостатки:
- Не бачу
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за покупку та високу оцінку електричного тримера від RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням. Вдячні за Ваш відгук!
- Лариса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Непорозуміння вирішено оперативно, замість відсутньої деталі прислали тримач у повній комплектації. Тример просто "звір", косить якісно та швидко, дуже задоволена. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Ціна, якість.
Представник брендуВітаємо, Ларисо! Добре, що питання, яке виникло, успішно вирішене. Ми вдячні за Ваш відгук і бажаємо довготривалої успішної експлуатації!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Покористувався дві неділі, загалом чудовий інструмент. Потужності достатньо, збирається легко, вібрація мінімальна. З недоліків напевно ремінь тільки.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за покупку електричного тримера RZTK. Раді, що загалом Ви задоволені цим інструментом. Дякуємо за відгук і бажаємо подальшого успішного користування!
- Алексей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Через год работы - поломался. Сам аппарат нормальный, достаточно мощный... единственное быстро нагревался корпус. Последний раз после 15 минут работы сказал "до свидания". Теперь буду сдавать в ремонт....посмотрим что за эпопея меня ждёт ))
- Достоинства:
- Мощный
- Недостатки:
- Ненадежный
Представник брендуДобрий день, Олексію! Прикро, що сталася несправність Вашого пристрою, зазначений Вами досвід обов’язково буде врахований. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Антон Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Працює, виконує свої функції, нормально.Доволі зручний.Подивимося на скільки вистачить.Трохи важкий но це норма.
- Достоинства:
- Доволі зручний.
Представник брендуДобрий день, Антоне! Дякуємо Вам за придбання електротримера RZTK цієї моделі. Будьте впевнені, Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- Сергій Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Косить не погано. Якість середня.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за покупку цього електричного тримера від RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Коса просто огонь, я очень доволен.
- Достоинства:
- Мощная ,леска и нож.
- Недостатки:
- Нету пока.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання цього електротримера від RZTK. Раді, що Ви цілком задоволені своїм вибором. Упевнені, що будете задоволені використанням тривалий час. Дякуємо за відгук!
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Придбав близько двох тижнів тому, коса відмінно себе показала. За свою ціну чудовий вибір як на мене. Поки нічого не зламалось хоча хащі були по пояс, викосив усе зайве на ділянці.
Представник брендуДобрий день, Артеме! Дякуємо Вам за покупку цього електротримера від бренду RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням. Упевнені, так буде й надалі. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Чудовий тример для дачі та саду. З досвіду використання баланс хороший, руки не так втомлюються. Потужності вистачає із запасом: косить і м'яку траву ліскою, і густіші зарості ножем. Нагрівається помірно, за свою ціну однозначно топ!
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за придбання електричного тримера RZTK. Раді, що Ви цілком задоволені вибором цієї моделі. Ми вдячні за Ваш відгук і бажаємо успішного користування!
- Тетяна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
За таку ціну , я очікувала краще тример , зєднувальна муфта повне сміття, при у дарі щоб волосінь висинулось сам трімер чуть би в руках не складається, изначально щей не правильно установили що друга частина трімера не попадала в пас щоб її зібрати , не дуже рада покупці через з'єднувач цей!
- Достоинства:
- Норм косе траву
- Недостатки:
- З'єднання сміття повне
Представник брендуДобрий день, Тетяно! Дякуємо за відгук. Ваш досвід використання цього електротримера обов’язково буде врахований для вдосконалення нашої продукції в майбутньому. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Лариса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Отримала замовлення і дуже засмутилася, бо відсутня нижня частина кріплення рукоядки. Відсутність однієї деталі зіпсувала настрій, бо без рукоядки як користуватися тримером. Хотілось би отримати недоукомплектовану деталь.
- Достоинства:
- Легко збирається, доступна ціна
- Недостатки:
- Відсутня нижня частина кріплення рукоядки
Представник брендуДобрий день, Ларисо! Дякуємо за звернення. Вибачте за спричинені незручності. Радимо уважно перевіряти товар під час отримання, щоб мати змогу швидко вирішити подібне питання. Для доукомплектування, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми обов’язково допоможемо Вам!
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Тримером користуюсь впереше електричним раніше тільки в аренду брав. В цілому виявилось все дуже добре, легко зібрався, працює без проблем. Якихось косякік ще не помітив. Нормальна ціна за свою потужність.
Представник брендуВітаємо, Руслане! Дякуємо Вам за вибір цього електричного тримера від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Степан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Хороший тример за такі гроші. Справився з 3ма сотками бур'яну з перервами на охолодження.
Представник брендуВітаємо, Степане! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку електричного тримера RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням. Дякуємо за відгук!
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Тиждень тому купив цю косу, повіривши позитивним відгукам. На жаль, після першого ж використання повністю розчарувався.
1. В описі зазначено потужність 1,4 кВт, але фактично це не відповідає дійсності. За відчуттями реальна потужність становить приблизно 700–800 Вт, і це добре помітно під час роботи. Роблю такі висновки, бо кошу траву не перший рік + можу порівняти з іншою косою.
2. Штанга дуже хистка, як і місце її з'єднання. Конструкція на вигляд ненадійна. Ліску доводиться витягувати вручну, адже якщо сильніше притиснути косу до землі під час роботи, складається враження, що штанга ось-ось зламається.
Для порівняння: моя стара коса Klever потужністю 800 Вт, якій уже близько 13 років, працює значно краще. Різниця в якості, потужності та загальному враженні від роботи просто колосальна.
Особисто я не можу рекомендувати цю модель до покупки.- Достоинства:
- Недостатки:
- Потужність, слабке з'єднання штанг
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо, що поділилися розгорнутим відгуком. Шкода, що Вам не вдалось оцінити переваги використання цього електротримера. Потужність 1400 Вт — це максимальне значення, яке досягається під час пікових навантажень. Нагадаємо, що на цей товар діє гарантія терміном 12 місяців. У разі виникнення будь-яких запитань щодо цього інструменту, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Станислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Косить добре,але... Стопорний кінцевик для з"єднання штанг зроблений з паперового металу. "Розбиваеться" на другому косінні. Для косіння цупкого бур" яну потрібно щось надійніше.
- Недостатки:
- Підтвержджую . Стопорний кінцевик для з"єднання штанг зроблений з паперового металу
Представник брендуДобрий день, Станіславе! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Чудова коса, потужна. Волосінню траву як катком змітає.
Представник брендуДобрий день, Ольго! Дякуємо Вам за покупку цього електричного тримера RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
У діда версія попердня, вмовив взяти цей варіант порівняти, та давно було пора оновити свого рядянського мертвяка. По роботі чудово показав себе навіть з травоб по коліна. А так матеріали непогані, виглядає трохи естетичніше за попердню версію. В іншому різниць не побачив. Гарна коса та тільки за свою ціну, гадаю тищонку півтори додати можна підібрати класом повище, та чи потрібно воно.
Представник брендуДобрий день, Віталію! Дякуємо за придбання електротримера RZTK цієї моделі. Добре, що Ви позитивно оцінюєте його використання і знайшли час, аби поділитися відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
У відділенні не було можливості перевірити. Прийшло зі зламаною вилкою, на вигляд товар сумнівної якості взагалі. Повернув в магазин вже декілька днів немає ніякої відповіді і кошти не повернули. Попередній відгук видалили
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за відгук. Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Пошкодження могли статися як під час транспортування, так і на виробництві, адже від випадкового браку, на жаль, не застрахований жоден бренд. Саме тому ми завжди радимо уважно перевіряти товар під час отримання, щоб упевнитись у відповідності його стану та комплектації і мати змогу швидко вирішити подібне питання.
Ми вже передали всю інформацію відповідальному менеджеру, щоб уточнити деталі та максимально прискорити вирішення Вашого питання з поверненням коштів. Перепрошуємо за незручності!
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Коса відмінна косить. Придбав 3 тижні тому вже все виросло, а постійно кликати та платити сусіду набрилдо, хоча хату не так давно придбав. Обживатись інструментом потріюно і цей тример відмінно з усім впорався, потужності достатньо для трави по пояс. Проблем з бензином немає, підлключив поробив, супер. Проблем з кріпленням за що боявся напевно більше усього в мене не виникло може пощастило.
Представник брендуДобрий день, Олегу! Ми вдячні Вам за придбання електричного тримера RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням і знайшли час на відгук. Бажаємо успішної експлуатації на довгі роки!
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Не вистачає ножа, не комплексність,
Представник брендуДобрий день, Олександре! Шкода, що виникла ця прикра ситуація. Вибачте за спричинені незручності. Радимо уважно перевіряти товар під час отримання, щоб упевнитись у відповідності його комплектації і мати змогу швидко вирішити подібне питання. Будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми зможемо допомогти Вам!
- віктор г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Після одного разу використання повну оцінку дати важко, АЛЕ:
1. стопорний кінцевик для зєднання штанг зроблений з паперового металу, відламався на 1 хвилині косіння
2. після затягування гвинта залишається вертикальний люфт, навіть після затягування з усієї дурі, краще зробили б муфту на 4 гвинтах
Судячи з усього звичайна китайська де 100 деталей нормальні, а 5 брак. Доведеться робити свою муфту. Якщо не готові удосконалювати/ремонтувати самостійно, краще не купуйте
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Дякуємо за звернення. Нагадаємо, що на цей товар діє гарантія терміном 12 місяців. Для сервісного звернення скористайтесь інформацією з ссылка. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Станислав Д***
Таж сама ситуація з муфтою .Підтверджую стопорний кінцевик для з єднання штанг зроблений з паперового металу. Виходить з ладу на другому косінні.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Товар прийшов із половиною вилкою.
- Недостатки:
- Поламана вилка
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дуже прикро, що сталася ця ситуація. Вибачте за спричинені незручності. Радимо уважно перевіряти товар під час отримання, щоб упевнитись у його цілісності й мати змогу швидко вирішити подібне питання. Для обміну чи повернення товару Ви можете звернутися в точку видачі інтернет-магазину "Розетка" або відправити його перевізником. Більш детальна інформація доступна тут: ссылка. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- СтаниславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Інструкція в комплекті зовсім до іншого тримера??? Зібрав інтуїтивно , не складно. Ремінь і ліска ніякі. Тому поставив свої. Косить добре на рівні бензинової,але гріється .Через 15-20 хв. потрібно робити перерву. Побачимо скільки протримається.
- Достоинства:
- Попрацюю ,тоді побачу
- Недостатки:
- Інструкція,ліска ,ремінь.
Представник брендуДобрий день, Станіславе! Дякуємо за звернення. Вибачте за спричинені незручності. Ми обов'язково врахуємо Ваш досвід для покращення якості нашої роботи. Електронну версію відповідної інструкції Ви можете завантажити у вкладці "Про товар" (поле "Додаткові матеріали") цієї картки товару, якщо користуєтеся WEB-версією сайту, або у вкладці "Характеристики" — якщо використовуєте застосунок ROZETKA. У разі виникнення будь-яких запитань, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Кошу перший сезон. Все сподобалось, зібраний якісно. Не вібрує ,косить усе підряд. І ціна ще нормальна, лайк.
Представник брендуДобрий день, Артеме! Дякуємо за покупку цього електротримера від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Ми вдячні за Ваш відгук і бажаємо успішного користування!
- Тарасюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
На пошті не було можливості перевірити комплектність .
Виявилось що не вистачає 1 маленької пластикової деталі
Представник брендуДобрий день, пане Тарасюк! Вибачте за спричинені незручності. Рекомендуємо уважно перевіряти товар під час отримання, щоб мати змогу швидко вирішити подібне питання. Для доукомплектування, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Приїхала швидко, все на місці як в описі, дістали показали, вчора затестив робить класно! За таку ціну нормальна коса для подвір'я то що треба
- Достоинства:
- Ціна,швидка доставка
- Недостатки:
- Поки не виявив
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо Вам за придбання цього електричного тримера від ТМ RZTK. Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо успішного користування і завжди відмінних результатів!
- Кравченко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
сміття
- Достоинства:
- Нуль
- Недостатки:
- Сам товар це неболік
Представник брендуДобрий день, пане Кравченко! Дуже прикро, що у Вас склалася така думка про цей інструмент. У разі виникнення проблем, труднощів чи будь-яких запитань щодо товару, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Для дачі просо супер
- Володимир Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Купив, протестував, косе траву нормально. Кнопка зроблена що зручно і під ліву і праву руку( я лівша).
- Достоинства:
- Досить потужна
- Недостатки:
- Поки не виявив.
Представник брендуДобрий день, Володимире! Ми вдячні Вам за покупку електротримера від бренду RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором цієї моделі. Упевнені, Ви будете задоволені використанням тривалий час. Дякуємо за відгук!
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Все добре, але гріється, не критично..
Представник брендуДобрий день, Вячеславе! Дякуємо Вам за покупку електротримера RZTK цієї моделі та позитивну оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Первый триммер купил в 2023 году, работает замечательно,участок в четыре сотки выкашивает с небольшим отдыхом.Второй купил дядьке 2026 года,он им косил один раз, пока что всё хорошо. Понравилось что шпуля под леску намного проще и удобнее, Но экономия на ключе для диска,при первом откручивании пришел в негодность. Кнопка включения удобнее на модели 2023 года. Будем наблюдать как долго проработает новая модель.
- Достоинства:
- Шпуля
- Недостатки:
- Ключ
Представник брендуВітаємо, Юрію! Дякуємо за покупку електротримера RZTK цієї моделі. Добре, що Ви вирішили поділитися відгуком. Ми обов’язково дослухаємося до Ваших зауважень, аби вдосконалювати нашу продукцію. Бажаємо успішної експлуатації!
- Ніна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Щойно отримала та зібрала цей тример від RZTK. У роботі ще не тестувала, але перші враження дуже позитивні! Інструмент приїхав у компактній коробці, кожна деталь акуратно запакована. Комплектація вражає: є абсолютно все для старту — і котушка з ліскою, і серйозний 3-зубий ніж для густих чагарників, і ремінь на плече, і навіть інструменти для збирання.
Збирається тример дуже легко та інтуїтивно, інструкція зрозуміла. Усі деталі підійшли ідеально, нічого не люфтить. Пластик захисного кожуха та корпусу цупкий і якісний, штанга міцна. У руках лежить зручно, баланс хороший, а завдяки ременю та регульованій ручці, думаю, працювати буде комфортно. Чекаю вихідних, щоб випробувати в ділі, але на даному етапі покупкою дуже задоволена!- Достоинства:
- Перші враження чудові! Багата комплектація, легка збірка.
Представник брендуДобрий день, Ніно! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості цієї моделі тримера. Ми щиро раді, що Ваші очікування були повністю виправдані. Бажаємо Вам відмінних результатів та довготривалої експлуатації!