Отзывы покупателей о Пильная цепь для мини-пилы RZTK CH 6" 1/4
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взял для Мініпила акумуляторна RZTK Mini Saw 21V Pro, как запасную.
- Достоинства:
- Надеюсь, что хорошая.
- Недостатки:
- Пока нет.
Представник брендуВітаємо, Євгене! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK. Ви зробили правильний вибір. Бажаємо успішного користування і вдячні за Ваш відгук!
- Валерій С***
Як цеп?
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив на додачу до оригінальної, щоб не точити щоразу по 1 штуці.
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо Вам за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо успішного користування!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ще не користувався але думаю що буде добре
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставка быстрая. Пришло в целости. Товар полностью соответствует описанию. Заказом доволен, продавцу спасибо.
Представник брендуВітаємо, Станіславе! Дякуємо Вам за придбання цієї продукції від ТМ RZTK. Раді дізнатися, що Ви задоволені вибором. Ми вдячні за Ваш відгук і бажаємо успішного користування!
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая цепь. Зуб full-chisel, очень острый.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання цієї продукції від RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно пиляє, зубчик гострий. Будем бачити в подальшому як себе буде вести в роботі.
- Достоинства:
- Швидко прийшов
- Недостатки:
- Поки що не виявив
Представник брендуВітаємо, Ярославе! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK і позитивну оцінку. Будьте впевнені, Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо успішного користування!