- Віктор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Більш недолугої покупки мабуть ще не робив, вистачило на 3 хвилини роботи, потім вона просто розпалась.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Якість не знайдена
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Дуже прикро, що сталася ця ситуація. Для уточнення її обставин і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шпуля от акб тримера, свою потерял, подошла. Пока все ок.
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не берите эту шпулю хватило на 10 минут сначала начала вылетать леска а потом розпалась на две части метал ге вобщем деньги на ветер не рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Навіть три сотки не скосив. Розлетілася на дві частини. Другу не знайшов. Добре що хоч не в ногу.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Розвалилась.
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приїхало все, як і замовив
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Акамуляторний тример заслабкий для такої шпулі, хоча в комплекті з тримером йшла аналогічна. А в загальному шпуля хороша, економить волосінь
Представник брендуДобрий день, Василю! Дякуємо за покупку цієї продукції від ТМ RZTK. Ваша думка важлива для нас і буде врахована. Бажаємо успішного користування!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Идеально подходит, взял про запас,родная ещё как новая
- Достоинства:
- Полная совместимость с косой
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!