Ножі на вигляд якісні, гарна заточка, не знаю скільки протримається, але мені сподобалися, зручно працювати!
Вітаємо, Сергію! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
Дуже гострі! Якістю задоволений
Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Отличные ножи
Вітаємо, Оксано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Гарні ножі, в підставка виглядає якісною. Ножі гострі, леза середньої товщини.
Вітаємо, Світлано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Дуже хороші й дуже гострі ножі. Сталеві, зі зручною ручкою.
Вітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Купував ножі спираючись на відгуки, але очікував, що буде не так як пишуть і буде щось з ними не так.
Але вони дійсно чудові....гострі....вже декілька місяців в користуванні поки що все добре з ними
Гарно виглядають, зручні, гострі
Вітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Отличные ножи, места мало занимают, простые, острые и удобные. Рекомендую.
Добрий день, Олеже! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
Все ok.
Вітаємо, Юрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Швидка доставка, якісний матеріал, гострі ножі, гарна уппаковка.
Вітаємо, Альоно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Дуже сподобались.
Гострі,важкі.
Вітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Ножики супер, дуже гострі
Якість сталі покаже час, але достатньо важкенькі, зручна колодочка
Добрий день, Галино! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
Великі, якісні ножі з грубої сталі. Залишаються гострими довгий час
Вітаємо, Злато! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Якісні ножі, гострі, зручні. Естетично виглядають.
Добрий день, Юрію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
Чудові ножі. Дуже задоволена покупкою.
Вітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Ножі гострі та міцні, за свої кошти толкові
Вітаємо, Євгенію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
Ножі виготовлені дійсно з якісної сталі.
Дуже зручна і правильна форма клинка і руків'я.
Заточка заявлена, як лазерна, проте це не відповідає дійсності.
Загалом ножі гострі і зручні у роботі. Їх просто треба правильно заточити.
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
Отличный товар, рекомендую
Вітаємо, Романе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Ножи за такие деньги просто супер. Всем советую цены качество соответствуют.
Добрий день, Вадиме! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
Качественные ножи,очень острые,прямо самурайские кинжалы какие то,смотрятся солидно и подставка норм,за свою цену топчик.
Наче не погані, але з часом буде видніше
Вітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Ножі гострі, якісні. За свої гроші ідеальний вибір.
Переваги: Гострі, якісні.
Недоліки: Не має.
Вітаємо, Вікторе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Хорошое качество
Вітаємо, Миколо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Ножі гострі, важкі, виготовлені якісно. За свої гроші хороший вибір
Добрий день, Романе! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
Довірила відгукам і сама напишу. Швидка доставка на наступний день. Вчора отримала ,сьогодні вже палець порізала) Дуже гострі, важкенькі. На кухні виглядають стильно. Дякую.
Добрий день, Олено! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
Отличные ножи, спустя месяц использования, все норм
Пользуемся ножами уже 3 месяца, ножи острые, удобные, режут хорошо. Ножами довольны.
Вітаємо, Наталіє! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
Гарно загострені, зручні для руки
Вітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
Ножі супер!
Вітаємо, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
Решил заменить свой старый набор, который верой и правдой отслужил много-много лет. Не хотелось ноунейм типа Ардесто. Взял OEM от Розетки, т.к. решил, что здесь, за те же деньги, будет выше качество. Так и вышло! Берите - не пожелеете!
Купил, специально, точилку т.к. стало жалко точить эту красоту бруском.
Относительно колоды ничего сказать не возможно кроме того, что колода пластмассовая, не резинка.
Добрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Ми раді, що Ви обрали набір ножів RZTK Katana Black 5 предметів і задоволені якістю продукту. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! З повагою, команда підтримки RZTK
Хорошие ножи.
Вітаємо, Анно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Дуже зручні ножі, гострі, стильно виглядають.
Добрий день, Дар'є! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK
Чудовий комплект. Гострі ножі, ергономічна ручка.
Вітаємо, Олесю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Все як на фото. Зручні у використанні. Я задоволена .
Вітаємо, Альбіно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Гарні ножі, гострі.
Добрий день, Володимире! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
Набор классный. Ножи острые
Вітаємо, Руслане! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Ножі супер
Вітаємо, Вадиме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!