Отзывы покупателей о Набор ножей RZTK Katana Black 5 предметов
- AI аналіз відгуків92 відгуки: 95% позитивно, 4% нейтрально, 1% негативноВиберіть, щоб дізнатися більше
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
якісні ножі
Представник брендуДобрий день. Миколо! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Гарні, гострі
- Достоинства:
- Ріжуть
- Недостатки:
- Поки нема
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Михаил З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Гарні, досить важкі і гострі, зручно лежать у руці. До них треба ще нормальний мусат купити і все буде ОК
- Достоинства:
- За цю ціну топ.
- Недостатки:
- Не бачу
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Вячеслав О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Дуже гарний набір ножів, дуже задоволений.
- Достоинства:
- Дуже гострі ножі.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Вячеславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Денис Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Ножі гарні. Ріжуть чудово. Рекомендую.
Представник брендуДобрий день, Денисе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
15 червня куплені . Сьогодні 28-ме.
Гострі і виглядає в підставці мають
Але є про лема і це дико іржавіють. Просто на очах . Навіть не знаю брак це чи так і повинно бути- Достоинства:
- Гарний вигляд. Гострі
- Недостатки:
- Іржавіють дико
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за відгук.
Нам прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. звертаємо увагу, що для збереження властивостей ножів їх слід мити вручну, після миття одразу витирати насухо та не залишати надовго у вологому середовищі.
Якщо виникнуть додаткові питання, телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319 — ми завжди раді допомогти!
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
за таку ціну в акцію -топчік , набор шикарний, викинув весь совок.
- Достоинства:
- ціна /якість
- Недостатки:
- мабудь будуть ржавіти
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Сохач Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Острые , хорошие
Представник брендуВітаємо, Денисе! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Норм
Представник брендуВітаємо, Євгене! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Наталя Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Замовляв чоловік, а користуюсь із задоволенням я. Дуже зручний набір, ножі гострі і довго не тупляться.
- Достоинства:
- Компактна підставка. Довго не тупляться
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Дуже гострі, гарні на вигляд.
- Достоинства:
- Гострі гарні ножі
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуВітаємо, Анатолію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Николай Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Хороші ножі, як для такої ціни. Дуже гострі.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Миколо! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
За таку ціну хороші китайські ножі. Наскільки надійні покаже час.
- Достоинства:
- Ціна, гостра заводська заточка, дизайн, доволі зручна рукоятка.
- Недостатки:
- Не вистачає 5 ножа в наборі - можливо варто збільшить кількість ножів.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Набір хорошої якості. Леза гострі, рукоятки зручні і не ковзають. Стильний дизайн, підійде для будь-якої кухні.
Представник брендуВітаємо, Яно! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Приїхала підставка без ножів. Підтримка від Розетки відповіла адекватно, але попросили відправити товар на перевірку та вирішення питання. Нажаль у відрядженні, відправити не можу. Доставка була Новою Поштою, пакування ціле. Не рекомендую даний товар
Представник брендуВітаємо, Сергію!
Ситуація неприємна та доволі незвична. Якщо пакування було цілим при отриманні, для з’ясування обставин необхідна перевірка комплектності через сервісну процедуру.
Саме тому підтримка й запропонувала відправити товар на огляд — без цього, на жаль, неможливо встановити, на якому етапі виникла нестача комплекту.
Сподіваємось, після повернення з відрядження питання вдасться вирішити.
- Лапка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Ножи супер добротно и качественно сделали рекомендую
- Достоинства:
- Усё
- Недостатки:
- Немае
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Чудові ножі користуюсь місяць гострі як при покупці
- Достоинства:
- Чудово все
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Сергію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Користуюсь 7 місяців, все подобається
- Достоинства:
- Гострі
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Ірино! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Дуже гарні і якісні ножі. Як кажуть- самі ріжуть.
- Достоинства:
- Дуже гострі
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
На мою думку якість перевищує ціну. Заводська заточка трималась довго
- Достоинства:
- Якісні леза, ергономічні ручки
- Недостатки:
- Хвилясті пластини у підставці, які тримають ножі, заширокі. Ножі малого розміру не тримаються вертикалі
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Інформацію взято до уваги для подальшого аналізу та вдосконалення продукції. З повагою, команда бренду RZTK
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Ножі супер.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Тарасе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Юля Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Дуже сподобався набір.
- Достоинства:
- Швидка доставка.Гарний дизайн
Представник брендуДобрий день, Юліє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Внешне красивые,очень острые, пока всё устраивает
- Достоинства:
- Острые
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Мені сподобались , зручні , гострі . До них зразу купила для заточування від рзтк теж супер )
- Достоинства:
- Чудовий набір
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Роман И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Комплект нормальный, два маленьких ножей толщина лезвия очень тонкие. Гнутся короче на 3
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо за відгук. Ми уважно аналізуємо зворотний зв’язок і використовуємо його для розвитку бренду. Гарного дня!
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Отличный комплект кухонных ножей. Поступают в наборе с завода с очень острой заточенной кромкой. Рекомендую.
- Достоинства:
- Топ!
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Ножі супер!!!брав три набори на подарунки!!! рекомендую однозначно!!!
Представник брендуДобрий день, Віталію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Злата К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Довго залишаються гострими. Товста сталь. Ножами повністю задоволені
Представник брендуДобрий день, Злато! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Ножи хорошие. Для своей цены отличные. Подставка очень нравится, поставила и другие ножи туда. Рекомендую если не хотите сильно тратиться, но качество играет роль, эти ножи стоят внимания.
- Достоинства:
- Подставка, острота и удобство.
- Недостатки:
- Не нашла.
Представник брендуДобрий день, Анастасіє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Супер гострі! Просто кайфую)
- Достоинства:
- Тонкі і дуже гострі леза
- Недостатки:
- Немає. Хотілося б і без підставки. Рекомендую знайомим ножі, але не всі мають місце на кухні поставити
Представник брендуДобрий день, Юліє! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Не ожидал, все нравится.
Представник брендуДобрий день, Руслане! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Користуюсь тиждень. Ножі гострі, гарна і зручна підставка. За таку ціну, дуже класні ножі.
- Достоинства:
- Гострі леза, зручна підставка
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Павле! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Купив. Задоволений.
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Валерий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Всем дома понравились,удобные,довольно долго не тупяться.На подарок замечательный набор.
- Достоинства:
- Классный набор,красивый и ножи крепкие ,добротные.
Представник брендуДобрий день, Валерію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный
Прекрасні і гострі ножі рекомендую)
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK