Отзывы покупателей о Мини-пила аккумуляторная RZTK Mini Saw 21V в кейсе, 2 АКБ и ЗУ
- AI аналіз відгуків165 відгуків: позитивних – 64%, нейтральних – 17%, негативних – 19%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ІгорПродавец: Rozetka
Купував ще зовсім без відгуків на свій ризик, тому вирішив розповісти про свій досвід, тема актуальна.
Обкатку пройшла, витратив два повних заряди акумуляторів. Ріже досить впевнено навіть з комплектним ланцюгом. В цілому враження позитивні.- Достоинства:
- Та за ці кошти це топ, 2 акумулятори, є захист від перевантаження, кейс.
Не ноунейм Китай, є гарантія. - Недостатки:
- Втратила товарний вид після першого ж використання.
Все ж таки трохи слабкі ці акумулятори, у планах замінити елементи 18650 на потужніші хоча б у одному.
- Дмитро Г***
На скільки в середньому вистачає акумулятора?
- Александр
Дмитро, мне хватило на около 30 минут в постоянной нагрузке 1 аккума
- Віталій
Нормальні акуми 18650- нормально коштують.Який сенс вкладати в одну батерею, яка буде коштувати як це все разом взяте?
Пс.Купив ноунейм китайський,мала макіта писати, але взагалі без наклейок приїхало. Тай і нічого.
Цілими днями на одному акумі пиляю.А тут лажа якась.
Бренд рзтк поважаю, в самого як мінімум 8 одиниць електроінструментів, і всякого різного. Але акумуляторна техніка тут бажає кращого
- Денис Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
придбав цю пилку в квітні, і протягом літа вона стала незамінним помічником, коли треба прибрати зайву рослинність, або розпиляти гілки на частини. Такою дуже зручно і головне дуже швидко можна стригти дикий виноград, котрий звисає з забора, получається рівна декоративна кромка, і займає обмаль часу. Зарядом акумулятора не турбуюсь, просто користуюсь поки не сяде, потім ставлю запасний, а сівший ставлю на зарядку. Ланцюжок регулярно змащую в процесі роботи, слідкую щоб був не сухий. Такою придбав запасний про всяк випадок, код товару 401930589, ось посилання на товар: ссылка
Якість цілком пристойна, як для побутового інструмента, та й ціна адекватна, на мою думку. В кого приватний будинок, така пилка "маст хев". При роботі треба бути обережним, перед вмиканням запевнитись, що це безпечно і що навіть якщо вона зіскочить з місця, щоб вас не поранив гострий ланцюг. Загалом слід міцно тримати пилку у руці при роботі, це не цяцька а небезпечний інструмент.- Достоинства:
- зручна, легка, є запасний акумулятор. Проста у використанні.
Представник брендуВітаємо, Денисе! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторної мініпили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням і знайшли час, аби поділитися своїм відгуком з рекомендаціями. Ваша думка для нас є найбільш цінним показником якості нашої роботи. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- Сергій О***Продавец: Rozetka
Давно мріяв про таку пилочку, якою на відстані витягнутої руки можна зрізать гілочки в саду. Легка і досить зручна пилочка!
- Достоинства:
- Чудовий інструмент для догляду за садом!
- Недостатки:
- Відсутність системи змащування ланцюга.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо Вам за вибір акумуляторної мініпили RZTK. Раді, що загалом Ви задоволені цим інструментом і вирішили поділитися своїм відгуком. Окрема подяка за додані відеоогляди, вони будуть дуже корисними для тих, хто тільки обирає подібну продукцію. Бажаємо успішного користування і завжди чудових результатів!
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримавши мініпилу й протестувавши її виявила проблеми з шиною про що я раніше відзначила в відгуку. Не дивлячись про те, що я не встигла звернутись в сервіс з гарантією, менеджер Розетки зв'язався зі мною, прочитавши мій відгук про цей товар. З'ясував, яка саме проблема з шиною мене турбувала й чи вирішувала це питання. Я відповіла, що ні. Він зв'язався з сервісних центром й мені була вислана нова шина для міні пилки.
Дякую команді Розетка
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо, що поділилися власним досвідом використання цієї мініпили у своєму відгуку. Добре, що питання, яке виникло, успішно вирішене. Бажаємо довготривалого безперебійного користування!
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість задовільна нічого не люфтить ,але бачка для масла так і не знайшов хоча в інструкції написано що мае бути
- Недостатки:
- Відсутній бачок для мастила
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за вибір і покупку акумуляторної мініпили RZTK. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили цю модель.
Убудованого бачка для мастила не передбачено в цьому інструменті. Для змащення ланцюга використовуйте спеціальну ємність з набору, доданого в комплекті постачання.
Рекомендовано змащувати ланцюг приблизно через кожні 20 зрізів. Для цього покладіть пристрій на рівну поверхню догори мотором. Нанесіть мастило для пиляльних ланцюгів на двох ділянках між пиляльним ланцюгом і напрямною шиною. Міцно тримаючи пилу належним чином, увімкніть її на короткий час, щоб мастило розподілилося по ланцюгу. Усе, пиляльний ланцюг змащений.
Оновлену версію інструкції можна переглянути в електронному варіанті у вкладці "Усе про товар" (унизу сторінки) цієї картки товару, якщо користуєтеся WEB-версію сайту, або у вкладці "Характеристики" — якщо використовуєте застосунок ROZETKA.
Бажаємо успішного користування на довгий час!
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарная пила как по мне . Сравнивать мне не с чем кроме как с ручной пилой . Произвёл санитарную подрезку 2 яблонь груши , черешни двух вишень и три дерева алычи за один день. Ручной пилой у меня уходило на эту работу 3-4 дня . Я покупкой доволен . Зимой будет свободное время перепакую аккумуляторы и вообще будет красота .
- Достоинства:
- Шикарно пилит
- Недостатки:
- слабые акумуляторы.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторної мініпили RZTK. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом користування. Дякуємо за відгук і бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- Антон Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилка работает, пилит, аккумуляторы заряжаются, чемоданчик удобный. Не забывайте смазывать цепь маслом. Видел в видео люди неправильно пилят - на весу. Нужно упирать плоскую пластиковую часть в торце пилки в дерево которое вы пилите - цепь будет сама тянуть пилу в древесину и пилить, так гораздо удобней и меньше устаешь.
Если кто знает какая шина и цепь бОльшей длины подходит к этой пилке - напишите.- Достоинства:
- Работает, пилит
- Недостатки:
- Коротковата шина, время от времени надо подтягивать
Представник брендуДобрий день, Антоне! Ми вдячні Вам за покупку мініпили RZTK цієї моделі. Добре, що Ви позитивно оцінюєте її використання. Дякуємо за Ваш відгук із порадами. Також варто зауважити, що виробник не рекомендує використовувати із цією пилою шини більшої довжини, ніж та, що надана в комплекті постачання. Бажаємо успішного користування!
- Артушин О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний товар за власну ціну. Не товсті (відповідно довжині шини) стовбури та гілки пиляє на ура. Електрична, тому не потрібно заводити, а до мережі не прив'язана. На дачній ділянці незамінна.
- Достоинства:
- Компактна, зручна, потужна.
- Недостатки:
- Немає автоматичного мастила ланцюга.
Представник брендуДобрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за придбання цієї акумуляторної мініпили від RZTK. Раді, що загалом Ви задоволені її використанням і вирішили поділитися своєю думкою про цей товар. Бажаємо подальшого успішного користування і завжди найкращих результатів!
- НіколайОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Здравствуйте! Я — студент, и, к сожалению, не могу позволить себе дорогую мини-пилу вроде «Dnipro-M», где, как мне кажется, вы платите больше за бренд, чем за качество. Именно поэтому на Rozetka я нашёл эту модель мини-пилы по доступной цене. Сначала были сомнения: слишком уж заманчиво за такую цену. Однако комплектация мне понравилась, и я решил рискнуть. В итоге — не прогадал!
Первое впечатление при получении было не слишком положительным: показалось, что материалы оставляют желать лучшего. Но после начала работы я был действительно удивлён. По заявленным характеристикам пила справляется с деревьями диаметром до 10–13 см. Однако в умелых руках — и с перерывами для охлаждения цепи и двигателя — она может справиться и с 20+ см. Главное — не перегревать инструмент.
У меня во дворе упало дерево, и я быстро распилил все ветки до самого ствола. Конечно, ствол диаметром 30 см она уже не берёт — но это всё-таки садовая пила, и такие задачи для неё не предназначены.
Комплектация приятно удивила:
Кейс
Зарядное устройство
Два аккумулятора (каждый работает примерно 30 минут: пока один заряжается, другим можно работать)
Маленькая бутылочка для масла — очень полезный аксессуар
Впечатления: В целом я очень доволен покупкой — она сэкономила мне немало времени. Плюс — есть гарантия, а если докупить бонус-сервис, можно получить 3 года гарантии.
Сейчас планирую приобрести уже полноценную электрическую пилу от RZTK.
Стоит ли брать? Определённо — да!
Вопрос: Возможно ли установить шину подлиннее — 15–17 см? Если да, какую шину вы бы посоветовали?- Достоинства:
- Цена, компактность, два АКБ(каждый работает по 1/2часа),комплектация, гарантия, мощность двигателя
- Недостатки:
- Защитная ручка сломалась при легком нажатием(но ее заменили)
Представник брендуВітаємо, Ніколаю! Дякуємо за придбання цієї акумуляторної мініпили від RZTK. Щиро раді, що Ви знайшли час, аби поділитися таким докладним, розгорнутим відгуком про цей інструмент. Добре, що загалом Ви задоволені роботою з ним, а питання, яке виникло, було успішно вирішене. Виробник не рекомендує використовувати із цією пилою шини більшої довжини, ніж та, що надана в комплекті постачання. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!
- Константин Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
отличный девайс, уже пару раз на даче подрезал ветки, нарезал дрова на шашлычок, справляется даже с достаточно толстыми ветками) 1-ого аккума хватало для работы вполне. один раз подзастряло полотно, но это была моя ошибка. так что пока все работает, нареканий нет. рекомендую к использованию)
P.S.: не забывайте про безопасность при работе с данным инструментом!!!- Достоинства:
- цена, 2 аккумулятора, чемоданчик для хранения и перевозки) индикатор зарядки аккума (красный/зеленый)
- Недостатки:
- пока что не обнаружил, возможно хотелось бы длиннее полотно))
Представник брендуВітаємо, Костянтине! Ми вдячні Вам за покупку акумуляторної мініпили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися позитивним досвідом користування. Ваша думка цінна для нас. Дякуємо за відгук!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Токи придбав .
Но пилкою задоволений . Маленькі гілки пілет дуже шустро , но крупні потрібно перевертати .
Акумулятори добрі ,точно на скільки іх вистачає сказати не можу.
Більше розповім чуть пізніше )
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо Вам за придбання акумуляторної мініпили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Упевнені, що будете задоволені використанням цього інструмента тривалий час. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Константин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цепь смазывать самому, кто не в курсе.
- Достоинства:
- За свою цену просто огонь для дома.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Костянтине! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку акумуляторної мініпили від бренду RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як за свої гроші, то реально чудовий вибір, я думала буде гірше. Але я задоволена покупкою. Зручна невеличка мініпилка, з якою зручно навіть на дерево залізти і легко працювати навіть мені як дівчині.
- Достоинства:
- Компактна, заявлений час роботи відповідає дійсності
- Недостатки:
- Швидко тупиться цеп
Представник брендуДобрий день, Ірино! Дякуємо Вам за придбання акумуляторної мініпили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви оцінили переваги її використання і поділилися своїм відгуком. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальна пилка, головне не збільшувати діаметр гілок, прослужить довго. Також є можливість замінити акумулятори що є теж норм.
- Достоинства:
- Маленька, легка, два акумулятори
- Недостатки:
- Поки не знаю, не тестував
Представник брендуДобрий день, Ілле! Ми вдячні Вам за покупку цієї акумуляторної мініпили від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Упевнені, що будете задоволені й використанням. Дякуємо за відгук!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляли біля року тому. Дуже корисна штука часто використовуємо. Пилить будь що, у розумних мірах. Змінювали ланцюг на початку користування, а так все загалом працює добре. Використанням задоволені!
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторної мініпили RZTK цієї моделі. Раді дізнатися, що Ви задоволені її використанням. Дякуємо за відгук!
- Віталій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємно здивувала. Зі своєю задачею справляється. Спиляв навіть гілки, які не очікував
- Достоинства:
- Пиляє. Два акумулятори
- Недостатки:
- Не зручно змащувати ціпок, на тонких гілках зажовує
Представник брендуДобрий день, Віталію! Дякуємо за придбання і високу оцінку акумуляторної мініпили від ТМ RZTK. Добре, що загалом Ви задоволені використанням цього інструмента. Вдячні за Ваш відгук із фото!
- Валентин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав нещодавно, проте попрацювати вже встиг. Декілька годин все відмінно без зупинок та неприємностей. Акумулятори заряджаються, у мене проблем з ними не виникло. По потужності за для вказаної в описі задачі, її більш ніж достатньо. Хотів зробити відео, проте попередній відеоогляд від клієнта "Сергія" на мою думку достатньо інформативний та зрозумілий, не став витрачати час. Пилою дуже задоволений, рекомендую!
Представник брендуДоброго дня, Валентине! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку техніки RZTK. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна пила. Відмінна комплектація. Купував для обрізки дерев. Пластик якісний. Не смердить. Зібрано добре.
- Достоинства:
- Пиляє на ура стовбури дерев 20см, але треба давати відпочивати їй, мастило там ручне, ніяке не автоматичне. Акумів вистачає надовго
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо Вам за покупку акумуляторної мініпили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви відзначили переваги її використання. Ми вдячні за Ваш відгук з фото. Бажаємо успішної експлуатації!
- Олексій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер. Навіть підходить макітовськи акб з серї LXT
Представник брендуДобрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторної мініпили від RZTK і найвищу оцінку. Рекомендуємо використовувати із цим інструментом виключно оригінальні акумулятори. Бажаємо успішного користування!
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сегодня протестировал все отлично. За такие деньги супер. Даже жена научилась пользоваться. Одного заряда аккумулятора хватает примерно на пол часа работы.
- Достоинства:
- Проста в использовании. Два аккумулятора. Кейс.
- Недостатки:
- Нет бачка для
автоматической смазки цепи.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за покупку цієї акумуляторної мініпили від RZTK. Раді, що Ви задоволені її використанням і поділилися своїм відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- Ткаченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилка прикольна, якщо вас влаштує коротка шина. Оберти норм, гарний кейс. Хтось писав, що короткий болт кріплення шини - можливо, не вірно встановили шину. Я з першого разу зборки також з таким зтикнувся. З другого разу все норм.
- Достоинства:
- Ціна, якісна зборка, оберти, 2 чесних аккумулятора
- Недостатки:
- Короткувата шина
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за придбання акумуляторної мініпили RZTK цієї моделі. Добре, що Ви задоволені її використанням і знайшли час, аби поділитися власними враженнями у своєму відгуку. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Генератор вільного часу. Там, де раніше возився з ручною пилою, матерясь на застрявше полотно, ця штука пролетає дерево як масло.
Представник брендуВітаємо, Петре! Раді, що Ви оцінили ефективність використання цієї акумуляторної мініпили від RZTK. Дякуємо за відгук!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна маленька пилка ,легка ,зручна у використанні,
- Достоинства:
- два акумулятори у комплекті можна змінювати , пиляє гарно
- Недостатки:
- Ще не знайшла
Представник брендуДобрий день, Ольго! Ми вдячні Вам за покупку цієї акумуляторної мініпили від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- Руслан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь с прошлого года, работает отлично, берет даже толстые бревна диаметром больше шины. Акумулятор 1 просел за год, а так в целом все отлично. Покупал дополнительно цепь остальное все целое. За свою цену отличный помощник для дома.
Представник брендуВітаємо, Руслане! Ми вдячні Вам за придбання цієї акумуляторної мініпили від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором і поділилися своїм відгуком. Бажаємо успішного користування і надалі!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За таку ціну це просто супер. Так, немає автоматичного змащення, чи більш зручного підтягування ціпка, шина дешева, аккумулятор туго вилазить. Ще відзначу якість кейсу, от наче створений для утримування пилки та аксесуарів на місці, але все дуже розхлябане, секції інакших від предметів форм. Але! Вона дуже добре пиляє гілки, які великою пилою дуже тяжко різати (із за ваги та габаритів) або секатором (із за того що це неможливо)
10см гілка перепилилювалась (було ліньки діставати велику пилу, але за хвилину гілка вже лежала на землі.
Змащувати простіше шприцом.- Достоинства:
- Легка, проста, дешева, ціпок загострений. Є шнурок-браслет
- Недостатки:
- Немає автоматичного змащування. Але в такому бюджеті такої функції ніде не буде.
Також коли береш в ліву руку, не дуже зручно натискати на кнопки.
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за покупку акумуляторної мініпили RZTK. Раді, що загалом Ви задоволені вибором і відзначили переваги цієї моделі. Також дякуємо за розгорнутий відгук. Ваша думка важлива для нас та обов’язково буде врахована. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень классная палочка -выручалочка для мелких ( и не только) работ! В труднодоступных местах, облагородить дерево плюс на аккумуляторе! Работает отлично
- Достоинства:
- Аккумулятор
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Оксано! Дякуємо за покупку акумуляторної мініпили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені своїм вибором і відзначили цей товар найвищою оцінкою. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив цю акумуляторну мініпилку близько пів року тому і дуже задоволений. Вона легка, зручна, ідеально підходить для обрізки гілок на дачі. Акумулятор тримає довго, а пилка ріже чисто і швидко. Тепер не потрібно мучитися з великою пилкою, ця маленька помічниця справляється з усім на ура. Рекомендую всім, кому потрібен компактний інструмент.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за придбання цієї акумуляторної мініпили від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором і знайшли час на відгук. Бажаємо успішної експлуатації!
- Юрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилка супер, для дому саме то!
- Достоинства:
- Дерева валити вона не вміє, а гілки обрізати супер
- Петро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав цю пилку місяці 2-3 назад так от працювати з нею одне задоволення. Як додатковий інструмент за умови наявності дерев на ділянці дуже корисний. В мене працюють обидва акумулятори, бачив у деяких людей проблема була. Загалом покупкою приємно вражений.
Представник брендуВітаємо, Петре! Дякуємо за придбання акумуляторної мініпили RZTK. Раді, що Ви задоволені роботою із цим інструментом. Ми вдячні за Ваш відгук!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить не поганий виріб, тут і акум запасний і оливниця і викрутка, і кейс просторний. Одразу замовив додаткову шину та цеп, затачувати цей при його вартості в 150 гривень немає сенсу, раціонально одразу вішати новий. Масло для ланцюга лью згідно інструкції. раджу
- Юрій Р***
Дайте ссылку на шину и цепь
- Олеся К***
А яку ви заставляли цеп та шину, як їх обрати? Може посилання кинете, буду вдячна, я можливо тоді теж все одразу замовлю. Дякую
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторної мініпили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором і знайшли час, аби поділитися відгуком із фото. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручна невеличка легенька пилка з широким застосуванням! Дуже зрадів, коли вона запрацювала на штангі ТеХас! Тепер пиляю єю на висоті - обрізав пів саду. Рекомендую!
- Достоинства:
- 2 акумулятора, підійшла до штанги ТеХас
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Олександр Б***
Підкажіть будь ласка де ви купували ту штангу TeXac
Представник брендуДобрий день, Володимире! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторної мініпили RZTK і залишений відгук. Добре, що Ви задоволені роботою і радите цей інструмент іншим користувачам. Зауважимо, що використання пристрою разом із подовжувачем (штангою) може призвести до небезпечної ситуації, адже ця модель не призначена для такої експлуатації. Бажаємо продуктивного та безпечного користування!
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давно хотів невеличку пилку для дрібних робіт, аж ось трапилась на очі ця модель. Ціна мене влаштувала. Єдине що - немає бачка для масла ланцюга, тож вагавсь.
А потім подивився відео з подібним "влаштуванням" і зрозумів, що нічого страшного в тому немає, все досить просто та інтуїтивно зрозуміло.
Користуюсь вже тиждень і не розчарований. Хороший інструмент за свої гроші!
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Ми вдячні Вам за покупку акумуляторної мініпили RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Раді, що задоволені використанням. Дякуємо за Ваш відгук!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав швидко, все працює. Те що потрібно для обрізки дерев.
Який ланцюг можна прибдати до неї додатково ?- Достоинства:
- Пила
Представник брендуВітаємо, Богдане! Дякуємо за покупку та високу оцінку акумуляторної мініпили від RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Для придбання додаткового фірмового пиляльного ланцюга, будь ласка, використайте ссылка. Бажаємо успішної експлуатації!
- Артём К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классна, компактна, дуже легка, на перший погляд може здалося що шина стандартна буде замала але попрацювавши під дня пилкою можу 100 % сказати що більше і не треба. Пропиляв 2 години , аккум так і не розрядився, вистачає дай боже.
- Достоинства:
- Легка ,аккум добре тримає заряд, ідеальна для виїздів на кемпінг
- Андрій П***
А сколько надо заряжать аккум? Сегодня такую же купил себе)
Представник брендуДобрий день, Артеме! Дякуємо за придбання акумуляторної мініпили RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Раді, що Ви цілком задоволені використанням цього пристрою, а також вирішили поділитися своїм відгуком із фото. Бажаємо успішної експлуатації і надалі!
Представник брендуДобрий день, Андрію! Час заряджання одного акумулятора з комплекту цієї мініпили становить приблизно 90 хвилин. Дякуємо за Ваше запитання!
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чекав усе літо на цю пилку, і коли восени вона нарешті з'явилася, то відразу ж придбав її, бо підрізку гілок на дачі та порізку дровеняк на відпочинку ніхто не відміняв. Ріже дуже непогано, ще треба звикнути до цього інструменту, але дачникам однозначно рекомендую.
- Достоинства:
- невелика, зручна, недорога, досить якісно виготовлена, хороша комплектація
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо за покупку акумуляторної мініпили RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Раді, що оцінили переваги використання цього інструмента. Вдячні за Ваш відгук!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная цена и качество))
- Достоинства:
- Качество огонь
- Сергій З***
Прикол. На бумажці на кейсі написано, що акуми по 1.5 аг, а на самих акумах написано 2аг. Таке відчуття, що відділ перевірки якості відсутній
- Александр
Да, но по факту пилит за свои деньги просто прекрасно, не хватает только автоматической смазки цепи и была бы вообще гуд, я не сильно разбираюсь в таком инструменте, но как простому человеку у которого есть огород из больше 50 деревьев по сравнению с механической просто песня)
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за придбання акумуляторної мініпили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Окрема подяка за додані фото. Бажаємо успішного користування!