- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відповідає опису.
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не фіксує стрічку,не працює. Робили все,як на відео.Не працює
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Ларисо! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший инструмент. Выполняет свои функции
- Достоинства:
- Цена и большое количество расходников в комплекте
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все приїхало в ідеальному стані...
Класна штука ...
Все працює на відмінно...
Рекомендую... - Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повторила багато раз, не фіксує стрічку, не витягує- один раз захватив, двадцять раз мимо, що робити
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
Представник брендуДобрий день, Галино! Дякуємо за звернення. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова і зручна річ
- Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює, не фіксує стрічку, пробували багато раз, прийшов упакований заправлений
- Достоинства:
- Не бачу
- Недостатки:
- Не працює
Представник брендуДобрий день, Галино! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре. Дякую
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже потрібна річ , особливо для винограду. Зручний для догляду за рослинами
- Достоинства:
- Зручний, можна працювати одною рукою
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну що сказать в принципі степлер хороший але поки розібралась як вставлять стрічку і скоби то тут мені згадався анекдот про алкаша з будуна (хотів похмелитися а кришка на бутилці з лівою різьбою) отак і тут в інструкції написано що скоби вставлять ніжками вниз але ж як почали вони застрягати то тільки потім доперли що ніжками вгору і це виявилось правильним, доречі вже був коментар щодо скоб
- Достоинства:
- Швидко все по підвʼязували, гарна ціна швидко доставили
- Недостатки:
- Невірна інформація в інструкції
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не фіксується стрічка,подивилась кучу відео,але щось не працює!!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
Представник брендуДобрий день, Надіє! Дякуємо Вам за відгук щодо садового степлера RZTK TM 1. Нам прикро, що виникли труднощі з фіксацією стрічки. Будь ласка, зверніть увагу на інструкцію, зокрема пункт 4. ПІДГОТОВКА ТА ПОРЯДОК РОБОТИ — там детально описано, як правильно заправляти та фіксувати стрічку.
Якщо після вивчення інструкції проблема залишиться, просимо зателефонувати на гарячу лінію 0800-331-319 — ми з радістю допоможемо Вам розібратися.
- Ганна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий девайс для саду та городу,бренд RZTK як завжди на вищому рівні
- Достоинства:
- Ціна- якість
- Недостатки:
- Не виявлені
- Степан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
товар приїхав як на фото працює чудово недоліків поки не виявлено
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
мріяла про такий девайс з минулого року, купила і чекаю з нетерпінням щоб його примінити в роботу)
- Достоинства:
- чудовий помічник) легкий в користуванні
- Василь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Садовий степлєр отримав
Приїхав в повній комплектації
Все працює- Достоинства:
- Недорогий
Працює - Недостатки:
- Поки що невиявив
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На перший погляд, доволі якісно зроблена модель даного степлера!
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Степлер з виду зроблено добротно, стрічка не розлазиться, фіксує чудово, спершу не зрозумів як працює, подивився інструкцію, рекомендую.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користування - 1 день: малина вже "підв'язана" Далі буде! Гарна поміч для саду.
- Достоинства:
- Стрічка буда вже заправлена, це полегшило знайомство.
- Недостатки:
- З поганим зором і великими пальцями треба приловчитись до маленьких скоб.
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір і придбання цього садового степлера від RZTK. Раді, що Ви задоволені першим використанням. Упевнені, так буде й надалі. Бажаємо легкої та ефективної роботи!
- Леся Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ще не користувались, але маємо надію що все буде добре))
Представник брендуВітаємо, Лесю! Ми вдячні Вам за придбання садового степлера RZTK цієї моделі. Упевнені, що Ви будете задоволені його використанням. Дякуємо за відгук з найвищою оцінкою!
- Швець І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово!
Представник брендуВітаємо, пані Швець! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку цього садового степлера від RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ок
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за покупку садового степлера RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного використання!
- Лопушанська І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре
Представник брендуВітаємо, пані Лопушанська! Ми вдячні Вам за вибір і покупку садового степлера RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням. Дякуємо за відгук!
- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручний.
Рекомендую- Достоинства:
- качество соотвествует цене
- Недостатки:
- не выявлены
Представник брендуДоброго дня, Світлано! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку продукції RZTK. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Побачила така в сусідки. Теж захотіла, дуже зручно.
Представник брендуДоброго дня, Валентино! Дякуємо за покупку та відгук. Щиро раді, що Ви обрали продукцію нашого бренду. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Виглядає і запаковано добре , якість весною перевірю.
Представник брендуВітаємо, Романе! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку садового степлера RZTK. Упевнені, Ви будете задоволені його використанням!
- Василь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже прикольна штучка) думаю мамі сподобається
- Достоинства:
- Зручно, швидко, виглядає надійно
- Недостатки:
- Та в принципі не побачив
Представник брендуДобрий день, Василю! Дякуємо за покупку садового степлера RZTK цієї моделі. Будьте впевнені, Ви зробили вдалий вибір. Окрема подяка за доданий відеоогляд, він буде цікавий і корисний для інших покупців цієї продукції. Успішного користування!
- Ніна Л***
Дякую, що розмістили таке гарне і зрозуміле відео. Бо з інструкції було незрозуміло, як його заправити.
- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена, купила другий на подарунок під ялинку
- Достоинства:
- Ціна і комплектація
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Надіє! Дякуємо за вибір і придбання цього садового степлера від RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова річ, мені дуже сподобалося
- Достоинства:
- Міцність
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Надіє! Ми вдячні Вам за покупку садового степлера RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Також дякуємо за додане фото. Бажаємо успішного користування!
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як людина, яка цінує час і прагне максимальної ефективності, після переглядів багатьох відео зрозумів, що садовий степлер - це маст-хев для підв'язки винограду, малини, томатів і навіть колючих троянд. Питання було лише в тому, чи варто переплачувати професійні бренди. Для першого разу вирішив протестувати дешевий варіант. Якість збірки чіткий середнячок, на ринку є дві крайності: дуже дорогі японські моделі MAX Tapener HT-R та їх різні аналоги. До невідомих марок довіри немає, але з RZTK вже знайомий тому взяв його. По використанню - добре фіксує лозу, не рве стрічку і не "хрумтить" при кожному натисканні. Він не такий легкий, як преміальні моделі з оцинкованого металу, і не має деяких супер-оптимізованих функцій економії стрічки, але для садівників-аматорів та невеликих фермерських господарств його надійності більш ніж достатньо. Ви сплачуєте за робочий інструмент, а не за бренд. Поки задоволений, тепер цікаво спробувати у роботі дорогий інструмент та порівняти не лише за характеристиками в інтернеті, а на практиці.
- Достоинства:
- Придбав тиждень як, здався надійним.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за придбання цього садового степлера від RZTK. Добре, що Ви знайшли час, аби поділитися своєю думкою. Будьте впевнені, Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо успішного використання і завжди чудових результатів!