- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дяк, всім задоволен
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дешево і сердито. Норм.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку цієї продукції від ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший замінник оригінальному Керхер
Представник брендуВітаємо, Миколо! Дякуємо за вибір і придбання продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Василь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуДобрий день, Василю! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Також вдячні за додані фото. Бажаємо успішного користування!
- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Фільтер
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую що осонову зробили довшою ніж була. Різьба перестала злизуватись.
Ліворуч нова. Праворуч стара (базова)
Представник брендуДобрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- Костянтин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово
Представник брендуВітаємо, Костянтине! Дякуємо за придбання і високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціна якість!
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все як в описі.
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Михаил О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для стиралки та пралки і до крапельного поливу
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
сумісний з karcher k3
- Достоинства:
- гарна якість
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви відзначили її якість. Також вдячні за додані фото. Бажаємо успішного користування!
- Микола А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуВітаємо, Миколо! Ми вдячні за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Игор Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий фільтр
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Раді, що Ви обрали для придбання продукцію ТМ RZTK. Дякуємо за Ваш відгук!
- Анатолий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Фильтр тонкой очистки,сделан качествено
- Достоинства:
- Качество цена
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Анатолію! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви оцінили її якість і залишили свій відгук. Бажаємо успішного користування!
- МішаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У мене мийка RZTK W 600, придбав до неї
- Достоинства:
- непогана якість
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішної експлуатації!
- Бакров В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подошел к мойке Daewoo
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK і позитивну оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Слава Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
К RZTK W 500 подошел.
Представник брендуДобридень, Славо! Дякуємо за придбання фільтра тонкого очищення RZTK. Бажаємо надалі тільки приємної експлуатації!
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обычный фильтр, все как на фото
- Достоинства:
- Не дорогой
- Недостатки:
- Отсутствует внутрення резинка.
Представник брендуДобрий день, Олексію! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Андрей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поставив - працює!
Скільки і як - покаже час.
Представник брендуВітаємо Вас, Андрію! Спасибі, що знайшли час поділитися своїми враженнями від експлуатації фільтра тонкого очищення RZTK. Зичимо успішного використання!
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Можливо комусь буде цікаво, на Karcher K2 Classic підійшов.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Ще не знайшов
Представник брендуДобрий день, Сергію! Щиро раді, що Ви обрали фільтр тонкого очищення RZTK. Дякуємо за відгук та бажаємо приємного використання на довгий час!
- Юрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поставив на Керхер 4, все працює, все супер! Дякую
- Достоинства:
- Працює добре
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Юрію! Раді, що фільтр тонкого очищення ТМ RZTK припав Вам до душі. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо успішної експлуатації на довгий час!
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний фільтр для мийкі високо тиску все супер
Представник брендуВітаємо Вас, Іване! Раді, що Ви задоволені придбаним фільтром тонкого очищення RZTK. Бажаємо і надалі приємного використання!
- Игорь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний фільтр.Дякую
Представник брендуДобридень, Ігорю! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK та її найвищу оцінку. Бажаємо завжди відмінних результатів!
- Константин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для мойки лучше использовать через колено
- Достоинства:
- Прозрачный
- Недостатки:
Представник брендуДобридень, Костянтине! Дякуємо за придбання продукції RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням. Зичимо легкого та приємного користування!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви відзначили її найвищою оцінкою. Успішного користування!
- Станіслав О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре, що одразу помітив, що можна тут замовити. Те, що треба. Ефективна штука. Якість клас, і мийку вбереже, сподіваюся, наподовше.
Представник брендуДобридень, Станіславе! Дякуємо за придбання фільтра тонкого очищення ТМ RZTK. Бажаємо завжди відмінних результатів!
- александр с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
долго прокачивается так как объем большой а так пока работает на сколько эфективен время покажет
- Достоинства:
- цена. разборный
- Недостатки:
- пока нет
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми раді, що Ви задоволені використанням фільтра ТМ RZTK. Дякуємо за відгук та позитивну оцінку. Зичимо вдалого використання на довгий час!
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тільки що забрав даний товар. Вдома розібрав фільтр і виявив дірку в самому фільтруючому елементі((
Представник брендуДобрий день, Ярославе! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK. Для з’ясування обставин ситуації, що склалася, і вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки: 0800-331-319. Ми зможемо Вам допомогти!
- Ярослав Г***
Дякую за дзвінок (автовідповідач прослухав). Фільтра я вже поставив і користуюсь ним.
Представник брендуДобрий день, Ярославе! При виникненні додаткових питань зверніться, будь ласка, за телефоном гарячої лінії служби підтримки: 0800-331-319. Ми будемо раді допомогти!
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качество материала отличное!
- Достоинства:
- Доставка, качество!
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня, Тетяно! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку продукції RZTK. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Кирило З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вода водопровідна в нашому смт технічна і не дуже чиста. Тому не хочу щоб мийка ламалася і міняю фільтр.
- Достоинства:
- підходить до моєї мийки
- Недостатки:
- нема
Представник брендуДобрий день, Кириле! Дякуємо за придбання та високу оцінку фільтра до мийки високого тиску RZTK. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо легкого та комфортного використання!
- ВДПродавец: Rozetka
Треснутая внутренняя резьба...
Посмотрел в розетке, после оплаты, за фильтр вернули деньги,за доставку нет.
Шарашкина кантора, что одни,что вторые.- Достоинства:
- Недостатки:
- Пришёл бракованный
Представник брендуДобрий день! Прикро, що сталася ця ситуація. Для вирішення питання, будь ласка, зверніться в чат-бот служби підтримки в Telegram: ссылка. Вибачте за спричинені незручності!