Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Опрыскиватель аккумуляторный RZTK 16A

Оценка пользователей 4.61/5
на основе 601 отзыв
  • Віталій Б***

Користуюсь обприскувачем роки з три все супер. Міняв брансбойд в сборі за 100 грн за цей час а в іншому супер інструмент, корисний і незамінний .

• Ірина К***

Лопнула ручка, підкажіть чи можна купити на розетці окремо?

Представник бренду

Добрий день, Ірино! Для уточнення наявності та можливості надання відповідної деталі, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Ігор Г***

Обрискуч - сміття останнє. Купив 05.03.2026 декілька разів користувався і нині відправив на сервіс. Не помпує.

Достоинства:
    Неиа
    Недостатки:
    Не працює
      Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Дуже прикро, що сталася ця ситуація й у Вас склалася така думка. Будьте впевнені, ми зможемо допомогти Вам. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Олександр В***

Придбав даний оприскувач 25 травня 2025 року. Так сталося що в минулому році ним не довелося користуватися. Сьогодні розпакував даний девайс а він не працює: рідину залив, компресор гуде а з шлангу навіть краплі рідини не йде.

Недостатки:
    Не працює належним чином
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Николай П***

Пользуюсь этим опрыскивателем уже два года, и он стал незаменимым помощником в саду: аккумулятор отлично держит заряд, а давления вполне хватает для быстрой и качественной обработки всех деревьев и кустов. За всё время никаких нареканий - пластик крепкий, штанга удобная.

Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Дякуємо за покупку акумуляторного обприскувача RZTK. Раді, що цей пристрій став Вашим незамінним помічником. Упевнені, так буде й надалі. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Владимир Ч***

пока выше всех похвал:)

Достоинства:
    хороший напор, сплошная, плотная струя, достаёт и далеко и высоко с его штангой, опрыскивание сплошное, качественное, спасибо
  • Андрій Р***

Гарний оприскувач! Свою роботу виконує добре! Має сіточки/фільтр. Зручно носити на лямках. Акумулятор довго тримає (10 раз 16л бак розпилив і ще тримає заряд)

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    За коротка сама насадка розпилювача
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за покупку та високу оцінку акумуляторного обприскувача RZTK цієї моделі. Раді дізнатися, що Ви задоволені вибором і вирішили поділитися відгуком. Ваша думка важлива для нас. Бажаємо успішного користування і надалі!

• Сергей

Работает пока без нареканий. Только штанга сильно короткая. С такой штангой вы будете больше себя опрыскивать )))

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо Вам за придбання акумуляторного обприскувача RZTK. Добре, що загалом Ви позитивно оцінюєте його використання. Ваша думка важлива для нас і буде врахована. Ми вдячні за відгук!

• Олена Р***

У меняв наличии нет , соединения между шлангом и трубкой для соединения полива

Представник бренду

Добрий день, Олено! Дякуємо за звернення. Для уточнення обставин ситуації, що склалася, і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Ольга П***

Через кілька днів після купівлі вирішили скористатися, відкрили і виявили, що оприскувачем вже хтось користувався до нас. В трубці вода, сам девайс обшарпаний і в піску.
    Чоловік, звісно, вже отримав на горіхи за те, що не перевірив при отриманні. Хоча й помітив що упаковка була відкрита, на що співробітник точки видачі сказав - вона така і приїхала.
    Але сам факт того, що для Розетки ок продавати б/вшний товар під виглядом нового це вже щось новеньке-цікавеньке.
    Будемо зараз пробувати запустити шайтан машину, але не здивуюсь, що вона виявиться проблемна чи не робоча, раз її скоріше за все вже хтось здав, і вона ще й в такому вигляді попала до нас.
    Оцінка за новий рівень «сервісу» - дякую за зіпсований настрій.
    Відео товару і його стану в якому він до нас потрапив теж є - коли ви вже додасте можливість додавати відео напряму тут? У людей немає часу займатися завантаженням відгуків на ютуб щоб потім запостити вам на сайт.

Достоинства:
    Поки не знаємо
    Недостатки:
    Продали товар, який був у використанні
      Представник бренду

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією, і ми щиро перепрошуємо за зіпсований настрій та негативні емоції.
      Хочемо запевнити, що ми продаємо виключно нові товари. Те, що сталося у вашому випадку - це прикрий збій у системі або наслідок людського фактора під час роботи персоналу на точці видачі. Ми обов'язково розберемося в цій ситуації, щоб не допускати подібного в майбутньому.
      Саме тому ми завжди наполегливо рекомендуємо ретельно перевіряти товар безпосередньо під час отримання. Ніхто не змусив би вас забирати пристрій у такому стані. Ми були б вдячні, якби ви відмовилися від посилки, вказавши причину - це дозволило б нам оперативно відстежити історію цього екземпляра, знайти корінь проблеми та вчасно її вирішити.
      Якщо у вас виникнуть будь-які складнощі під час запуску або роботи обприскувача, будь ласка, зверніться за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Віктор Г***

Користувався 1 сезон, поки не зламав. Легкий в користуванні, без заморочок, свої функції виконує добре, миється легко. Великий бак, до 15 л.

Достоинства:
    виконує свої функції непогано
    Недостатки:
    не виявив
      Представник бренду

Добрий день, Вікторе! Ми вдячні Вам за покупку акумуляторного обприскувача RZTK і найвищу оцінку. Упевнені, Ви будете задоволені його використанням тривалий час. Дякуємо за відгук!

• Юлія О***

Замовляли собі такий, як тільки він з'явився у продажу.
    Працює відмінно 4 роки.
    Замовила собі ще один якісь гірша, штанга коротша. і вже через три оприскування тріснула ручка-тече вода.
    Можна замінити лише ручку по гарантії. З баком то все ок? Чи треба відправляти все.

Достоинства:
    Бюджетно. В рази кращий ніж не акумуляторний.
    Недостатки:
    Збірка 2022року була вищої якості.
      Представник бренду

Добрий день, Юліє! Дякуємо за звернення. Ваша думка буде врахована. Для консультації щодо вирішення питання, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Наталя Ч***

Працює до сьогодні.Зламалась ручка чи є можливість купити ручку і розпилювач?

Представник бренду

Вітаємо, Наталю! Дякуємо за вибір і позитивну оцінку акумуляторного обприскувача нашого бренду. Для уточнення наявності та можливості надання потрібних деталей, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Віталій Г***

Зручний обприскувач спина не втомлюється завдяки лямкам, а заряду вистачає на весь город. Працюю тільки перший сезон подивимось як прослуждить далі.

Представник бренду

Добрий день, Віталію! Ми вдячні Вам за придбання цього акумуляторного обприскувача від RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням. Упевнені, так буде й надалі. Дякуємо за відгук!

• Владимир Ч***

Отличный опрыскиватель, лучший, на данный момент, нажал кнопку и работает долго долго, качество пока супер, работа тихая, регулировки отличные, спасибо

Достоинства:
    после, не одного года работы с простым, ручным опрыскивателем и траты времени и средств на опрыскиватель с аккумулятором, тоже кстати плохого качества мне попался опрыскиватель rztk 16 l - 5 баллов,
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо Вам за придбання цього акумуляторного обприскувача від ТМ RZTK. Раді, що Ви відзначили переваги його використання. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Николай Л***

24.04.2026 написали чтобы я забрал посылку, которую я получил 20.04.2026

Достоинства:
    Опрыскивателем доволен. Работает хорошо.
    Недостатки:
    Разорванная упаковка.
      Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Дякуємо за покупку акумуляторного обприскувача RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням. Ваші зауваження будуть враховані для покращення якості нашої роботи. Ми вдячні Вам за зворотний зв’язок!

• Александр Я***

Дякую. Отримав сьогодні. Вчора заказав, дякую, дуже оперативно. Коробка правда була пару раз, точно, перепакована судя по скотчу. Невеликі подряпини з низу на чорній частині. Набір повний. Зразу думав що немає шлейок )) вони були в середині. Залив води, включив, агонь )). Дуже рекомендую! Завтра вже буду використовувати по призначенню. Фото не прикладаю, його тут достатньо. Дякую!

Достоинства:
    В усьому.
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за покупку акумуляторного обприскувача RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором і вирішили поділитися відгуком. Ваш досвід обов’язково буде врахований. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!

• Олександр В***

Отримав товар! Дуже задоволений раджу. Швидка доставка,розумна ціна чудова якість та повна комплектація

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторного обприскувача RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Дякуємо за відгук із фото. Бажаємо успішного користування!

• Виталий К***

Отличный опрыскиватель. Давление держит стабильно, заряда аккумулятора хватает на несколько часов непрерывной работы как раз для обработки всего участка. Показался очень ефективным. Посомтрим как себя окупит с годом.

Представник бренду

Добрий день, Віталію! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку акумуляторного обприскувача RZTK. Будьте впевнені, Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Олексій Б***

Гарний обприскувач... Все працює розпилює добре., акамулятор тримає добре... Рекомендую

Представник бренду

Добрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за придбання цього акумуляторного обприскувача від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором і рекомендуєте цей товар. Бажаємо успішного користування!

• Олег Б***

Заважкий. Хто працює в огороді? Ну не хлопці 20-річні. Став одягати - важкий. Ллється зі всіх дірок. Рівне місце. Нічого не бачу - ллється. Ну ллється в ту сторону куди і треба. Ладно. Інструкція не правильно написана. Палка показана догори дригом ладно я юний технік з 86 року розібрався. Ззаду заливання спину.роздрібнювач лле куди хоче. За ці гроші не взяв би ніколи.

Представник бренду

Добрий день, Олеже! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Вікторія С***

На свої гроші ,непогано.

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Поки не виявлено
      Представник бренду

Добрий день, Вікторіє! Ми вдячні Вам за придбання і позитивну оцінку акумуляторного обприскувача RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Андрій

Працює. Але.
    Очікувалась вище якість. Дуже тонкостінна телескопічна трубка.
    Вхід для заряджання виконаний в стилі силового гнізда 220В. Дуже небезпечно, бо гніздо дуже схоже на стандартне гніздо живлення оргтехніки. Для струму в 1А можна було і звичайним циліндричним гніздом обійтись.

Достоинства:
    Відносно недорогий.
    Недостатки:
    Пластик з'єднань слабкий, трубка металева також. Роз'єм для заряджання просто неприємно здивував.
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за придбання акумуляторного обприскувача RZTK. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили цю модель і поділилися власною думкою про цей товар, вона обов’язково буде врахована. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, телефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Наталія К***

Все працює, акумулятор був заряджений.

Достоинства:
    Не треба качати
    Недостатки:
    Не тримається фільтр в середині бочка.
      Представник бренду

Вітаємо, Наталіє! Дякуємо Вам за придбання акумуляторного обприскувача цієї моделі. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили його використання. У разі виникнення проблем, труднощів під час експлуатації чи будь-яких запитань щодо товару, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Олексій В***

Закинув на плечі, натиснув кнопку і спокійно працюєш. Об’єм бака дозволяє рідше бігати до крана, а регулювання потужності допомагає і ніжні квіти не пошкодити, і високі дерева дістати. Користуюсь місяць десь так задоволений!

Представник бренду

Добрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за придбання цього акумуляторного обприскувача від RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням і знайшли час, аби поділитися власним досвідом і позитивними враженнями від роботи. Дякуємо за відгук!

• Мельниченко А***

Обприскувач круто себе проявив на дачі , будьякі розчини витримував. Акумулятор не просів за 2 сезони. Що ще сказати гарна річ за свої кошти.

Представник бренду

Вітаємо, пане Мельниченко! Ми вдячні Вам за вибір цього акумуляторного обприскувача від бренду RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням. Бажаємо подальшої успішної експлуатації. Дякуємо за відгук!

• Колесніченко В***

Користуватись буду вже 3тій сезон. Покупкою дуже задоволений. Дпкупляв через сезон 1 довшу трубку. Загалом обьемом та роботою задоволений.

Представник бренду

Вітаємо, пане Колесніченко! Ми вдячні Вам за вибір акумуляторного обприскувача RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням і поділилися власним досвідом. Дякуємо за відгук!

• Анатолій І***

Прийшов без насадок , коробка не РЗК.в шланзі вода ну робить і то добре.

Представник бренду

Добрий день, Анатолію! Дякуємо за вибір продукції нашого бренду. Вибачте за спричинені незручності. Радимо уважно перевіряти товар під час отримання і в разі виникнення подібної ситуації відмовлятися від отримання. Для консультації з приводу вирішення Вашого питання, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми зможемо допомогти Вам!

• Настасія Н***

Все добре .

Представник бренду

Вітаємо, Настасіє! Дякуємо за придбання цього акумуляторного обприскувача RZTK і Вашу оцінку. Бажаємо успішного користування!

• Косминский А***

Зручний і гарної якості. Кому що не хватає шукайте в середні оприскувача))

Представник бренду

Вітаємо, пані Косминський! Дякуємо за придбання цього акумуляторного обприскувача від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!

• Марина Ч***

Неповний комплект,немає ручки і ременів

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Неповний комплект
    • Марина Ч***

Все є

Лежить в середині бачка

Представник бренду

Вітаємо, Марино! Дякуємо Вам за вибір і покупку акумуляторного обприскувача RZTK. Будь ласка, ретельно перевірте весь вміст пакування. Радимо уважно перевіряти товар під час отримання, щоб упевнитись у відповідності його комплектації та мати змогу швидко вирішити подібне питання в разі його виникнення. Зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми зможемо допомогти Вам!

• Муравський О***

Чудовий акумуляторний обприскувач, який значно полегшує роботу в саду завдяки тривалій роботі та зручній конструкції.

Представник бренду

Вітаємо, пане Муравський! Раді, що Ви оцінили переваги використання цього акумуляторного обприскувача RZTK. Дякуємо за відгук!

• Юрій Ц***

2 роки і батарея здохла

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Першого вистачило на 3 роки, другого на 2. Чи варто купувати ще?
      Представник бренду

Добрий день, Юрію! Дякуємо за вибір і придбання продукції нашого бренду. Прикро, що сталася зазначена ситуація. Ваш досвід користування цим акумуляторним обприскувачем обов’язково буде врахований. Варто зазначити, що будь-яка батарея може деградувати, тож рекомендуємо зберігати пристрій, дотримуючись вимог відповідної інструкції. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Ольга П***

Уже опробовали.Работает без претензий.

Достоинства:
    Цена,удобство.
      Представник бренду

Добрий день, Ольго! Дякуємо за придбання акумуляторного обприскувача RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!

• Людмила Д***

Прийшов швидко. Все працює.

Представник бренду

Вітаємо, Людмило! Дякуємо за покупку акумуляторного обприскувача RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!

• Віталій К***

Нарешті можна забути про вправи для біцепса з ручним важелем цей робить всю брудну роботу за вас, поки ви просто гуляєте садом.

Представник бренду

Добрий день, Віталію! Ми вдячні Вам за покупку акумуляторного обприскувача RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо легкої та продуктивної роботи!