- AI аналіз відгуків217 відгуків: позитивний 77%, нейтральний 11%, негативний 12%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Все добре, але гріється, не критично..
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Первый триммер купил в 2023 году, работает замечательно,участок в четыре сотки выкашивает с небольшим отдыхом.Второй купил дядьке 2026 года,он им косил один раз, пока что всё хорошо. Понравилось что шпуля под леску намного проще и удобнее, Но экономия на ключе для диска,при первом откручивании пришел в негодность. Кнопка включения удобнее на модели 2023 года. Будем наблюдать как долго проработает новая модель.
- Достоинства:
- Шпуля
- Недостатки:
- Ключ
- Ніна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Щойно отримала та зібрала цей тример від RZTK. У роботі ще не тестувала, але перші враження дуже позитивні! Інструмент приїхав у компактній коробці, кожна деталь акуратно запакована. Комплектація вражає: є абсолютно все для старту — і котушка з ліскою, і серйозний 3-зубий ніж для густих чагарників, і ремінь на плече, і навіть інструменти для збирання.
Збирається тример дуже легко та інтуїтивно, інструкція зрозуміла. Усі деталі підійшли ідеально, нічого не люфтить. Пластик захисного кожуха та корпусу цупкий і якісний, штанга міцна. У руках лежить зручно, баланс хороший, а завдяки ременю та регульованій ручці, думаю, працювати буде комфортно. Чекаю вихідних, щоб випробувати в ділі, але на даному етапі покупкою дуже задоволена!- Достоинства:
- Перші враження чудові! Багата комплектація, легка збірка.
- Сергій Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Не погана коса на дачу, косив уже декілька разів. Якщо не перегрівати буде служити.
- Достоинства:
- Стандартний набір
- Недостатки:
- Не зручна кнопка увімкнення.
- Владимир Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Сломался вал двигателя после второго использования. Хрупкий металл.
- Достоинства:
- До поломки работал нормально, неплохая мощность (по ощущениям).
- Недостатки:
- Крайне низкое качество металла вала двигателя. Хрупкая конструкция.
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Галина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Доброго дня. Купляла чоловікові на подарунок косарку електричну RZTK, вдалося попрацювати тільки 20 хвилин згоріла. Які мої подальші дії, хочу, щоб мені обміняли товар або повернули гроші.
- Достоинства:
- Досить потужна
- Недостатки:
- Попрацювала всього 20 хвилин.
Представник брендуДобрий день, Галино! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Доброго дня. Чесний відгук.
По перше, дякую за швидку доставку, довго обирала, вирішила взяти електричний тример, замовила 03.06 - 04.06 був вже у відділенні Розетки, вчора забрала. На ділянці в мене такі трав'яні чагарі, що це тризда. Образу вчора і вирішила пробувати. По перше- раніше я сама не косила. Цей тример дуже легко збирається. В багатьох відгуках пишуть, що типу люфтить, комон гарно закрутить і все супер. У комплекті їде шпуля і ніж, поставила одразу ніж, бо потрібно все вирубати. По-друге - поки прилавчилася до неї і до обстановки з травою, знадобився вечерний перший покос. В цілому я задоволена як він працює, немає за тобою шлейфа бензину, так шнур, але це мій особистий вибір, потужна - я переймалася що вона не впорається з великою травою, але навіть відрубала ветку горіха, яка валялася під травою. Ніж двосторонній. Ще кнопка пуску не фіксується, знімаєш предохранітель, натискаєш і постійно його тримаєш. Спочатку я думала, що це мінус, але проаналізувавши як я працювала з цим тримером, можу сказати, що це плюс, бо якщо ти натрапляєш на камінь, чи ще щось, в мене спрацьовує захисга реакція і я відпускаю, тим самим немає ніякої шкоди. Єдиний, що потрібно доопрацювання це ремінь - зернова застежка( постійно розкривається- Достоинства:
- Потужний, легкий - дівчина спокійно впорається з чим агрегатом
- Недостатки:
- Застежка на ремені нетримає
- Афанасий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
недокомплект RZTK
- Достоинства:
- получив посилку 5 червня 2026 не провiрив на почтi-добре запакована дома розпакував-вiдсутня шпуля з волосiнню зателефонував 0800 331 319 Один оператор вiдповiв що це я загубив шпулю.Ось вам i RZTK.Щиро дякую /В ЛАПКАХ/ Розетцi.Де менi взяти цю шпулю або повернути посилку. Заявкв 895033648 ттн20400529157312
Представник брендуДобрий день, Афанасію! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Светлана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Все робить
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
!!!
- Павла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Дуже сподобався, дуже потужний. Брала версію 2026 року, в надії, що таких проблем як в 2025 у багатьох не буде.
В самій точці видачі (замовляла в місто Березань) консультант все дістав, включив перевірив, що працює двигун і низ, перелічив комплектацію що все є, за це йому Дякую.
В процесі роботи давала іноді відпочити тримеру та собі, бо косила великий бур'ян.
При роботі з лескою можна більше до землі скосити - звичайну траву і маленький бур'янець, а при роботі з лезом (його треба правильно закріпити, щоб зайвої вібрації не було) гарно косити тільки великі бур'яни, як у моєму випадку.
Є деякі моменти, які не сподобалися, але вони не кретичні, тим паче за таку ціну електричного тримеру - це ремінь, який іде в комплекті, нормально не тримається карабіном тим і не корегується на ріст 1,64, тому прийнято було рішення замінити на старий з минулої косарки.
Окрім цього, при роботі гаряче/тепле повітря з двигуна дує на тіло, що якби і нічого, але неприємно і не хочеться перекривати повітря для самого робочого двигуна.- Достоинства:
- Працює, потужний
- Недостатки:
- Ремінь і повітря з двигуна піддуває на тіло
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Трімер сподобався, косить добре рекомендую
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Поки не виявив
- ЗадворнийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Купив саме косу 2026 року випуску, бо в коментарях бачив багато скарг на версію 2025 року. Поки користувався лише один раз, але недоліків, про які писали щодо моделі 2025 року, наразі не помітив.
З мінусів у новій версії можу відзначити ремінь, який іде в комплекті. Він дуже дешевий і майже не виконує свою функцію. Ремінь нормально не фіксується, постійно ковзає, тому під час косіння практично не допомагає. Я середнього зросту, 183 см, і ремінь працює тільки тоді, коли я зупиняюсь, а коса просто висить на мені. Коли ж починаю косити, фактично тримаю косу руками. Добре, що сама коса досить легка, тому сильного навантаження на руки немає. Але якби вона була важчою, це був би дуже суттєвий мінус.
Другий мінус — гаряче повітря дує в сторону тіла та руки. Це не критично, але трохи неприємно.
В цілому за свої гроші коса дуже непогана. Великий плюс — під час роботи практично не летить трава та каміння в очі та на ноги, ніж при роботі з бензиновою косою. Ділянку покосив без проблем.
Також трава постійно замотувала редуктор на бензиновій косі, на електричні, такої проблеми вообще не було- Достоинства:
- Ціна, потужність, легкість, трава та каміння не летить по лиці і по ногам
- Недостатки:
- Дешевий ремінь, видув гарячого повітря в тіло та на руку ( не критично )
- Валентин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2026
Тример добре косить траву навколо клумб, дерев та доріжок. Завдяки компактній конструкції ним легко працювати у важкодоступних місцях. Для невеликої дачної ділянки цього більш ніж достатньо
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Пропрацював близько хвилини, потім стукіт, гуркіт, дим. Сподіваюсь, це чудо зламалось раз і назавжди і кошти повернуть.
Представник брендуДобрий день, Євгене! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Євгеній
Сервісний центр вирішив, що товар був бракований та магазин повернув кошти. Процедура зайняла трохи більше двох тижнів. Протягом цього часу двічі дзвонив менеджер Розетки, цікавився чи вирішено питання. Відчувається, що магазин опікується власним брендом. Незважаючи на клопоти з цим товаром, сервіс Розетки в цьому питанні мене повністю задовольнив.
- Гоара М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Купила триммер 07.05.2026, сегодня 18.05.2026 косила один раз, вылетел фиксатор между штангами где то в газоне( искала долго, не нашла). Пришлось прекратить косить! Сегодня буду везти по гарантии на ремонт. Так вроде аппарат не плохой, достаточно компактный, легкий в использовании. Надеюсь с этой задачей справиться в мастерской и я дальше буду пользоваться триммером!
- Достоинства:
- Удобный, легкий
- Недостатки:
- Надеюсь в мастерской устранят, тем более оформляла гарантию от Розетки !
- Светлана Т***
Тоже самое, косила пару раз всего лишь, теперь коса как бы есть и нет!!!!
Печально вышло.
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
За свои деньги неплохая, правда сразу же от работы самого триммера открутились болты которые держат щиток пластиковый и ручка как не фиксируй гуляет
- Достоинства:
- Недостатки:
- Крепление щитка, гуляющая ручка
- Лужненко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Користуюсь тирмером другий сезон. Косив в основному шпулею багато. Недоліки напевно як і більшості електричок, потреба у перервах, та завжди бісячий подовжувач під ногами. Та в цілому задоволений!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Тример достатньо потужний, щоб викосити 1-2 сотки свіжої трави заввишки 15-20 см. (така була у мене на ділянці).
Двигун працює ровно. Не гріється.
Комплектація достатня.
Але...
Під час першої косьби вийшов з ладу смужковий затискач яркий з'єднує дві частини робочої штанги.
Кулька-фіксатор "втопився" під час роботи в глибину штанги і, як розумієте, не виконує своєї функції.
Під час роботи дві частини штанги роз'єднуються і косильна головка не рухається. Тример не косить. Якість в рай незадовільна.- Достоинства:
- Вартість. Комплектація. Двигун.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Светлана Т***
Та же проблема!!!!!
- Станіслав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Не для повсякденного використання. Для покосу декількох соток на місяць гарний варіант. По суб'єктивним відчуттям через кілька хвилин роботи оберти починають просідати.
З'єднання по середині необхідно суттєво доопрацювати бо довелось модернізувати власноруч щоб хоч якось трималося. Волосінь теж час від часу затискається лише з однієї сторони тому треба постійно розбирати котушку.- Достоинства:
- Ціна, відносна простота
- Недостатки:
- Якість компонентів
Представник брендуДобрий день, Станіславе! Дякуємо за вибір продукції нашого бренду та висловлену думку. Ваш досвід обов’язково буде врахований. У разі виникнення проблем, труднощів під час експлуатації чи будь-яких запитань щодо товару, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- ГеоргийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Цена качество -Топ!
Но нюансы со сборкой...ручка не закрутилась,сорвалась резьба на винте,что в принципе решаемо,вплоть до новой ручки,а так даже смазки есть,чуть чуть))- Достоинства:
- Цена Качество
- Недостатки:
- Туговатая сборка))
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Цей тример реально потужний, запасу сил двигуна вистачає навіть для густих бур'янів із використанням ножа. Задоволений покупкою.
- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Якість жахлива, кріплення між двома трубками зірвалось після першого використання тепер прокручується не тільки диск а й сама косарка
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Павле! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Взагалі брав трімер для резерву, а тепер працює як основна коса і бензиновий віталс валяється без діла
Прикольно що коса тихіше ніж бензинова і не воняє. Можна працювати поки не закінчиться ліска. Традиційно провід весь час намагається заплутатися в траві і попасти в ріжучу частину. Щоб провід було видно - брав його яскраво помаранчевого кольору (подовжувач на котушці з проводом, що купується окремо). Ріже надійно траву навіть при тому що це начебто тример.
Незручно тримати.за ручку однією рукою - від вібраціїї і ваги тримера рука швидко втомлюється. Все таки мотокоса з велосипедною ручкою здається більш комфортною, бо на такій косі ви тримаєте косу збалансовано, а не постійно звоєю рукою під вагою. Комплектна котушка для ліски дуже туга. Щоб її розібрати треба прикласти немало зусиль. Пробував ставити більші котушки від бензокос - дуже відчутна вібрація. можливо за рахунок вищіх обертів - не знаю.Якийсь незручний механізм натискання кнопки. Треба тримати з зусиллям кнопку розблокування і старту.
Але загальний вердикт такий - не гроші витрачені правильно. Потрібний інструмент і вага дозволяє працювати навіть жінці (але недовго)- Достоинства:
- не перегрівається при довгому застосуванні, обробляю 12 соток за півдня з невеличкими перевами на заміну ліски та відпочинок, проста реалізація блока двигуна (двигун та кнопка)
- Недостатки:
- розігнувся патрубок, що зєднує дві труби і не зажимається гвинтом; незручно натискати кнопку, і через деякий час рука втомлюється постійно тримати під натиском важиль розблокування кнопки
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Добрый день.
Сезон настал.
Опробовал в работе.
Все норм.
Рекомендую за такую цену.
Но надо иметь голову инструмент не следует насиловать.- Достоинства:
- Цена.
- Недостатки:
- Пока не выявлено.
- Борис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Хороша річ за свої кошти.
- Марат К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Зручний в експлуатації
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Марате! Дякуємо за вибір і придбання цього електротримера від RZTK. Бажаємо легкої та ефективної роботи!
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
На кожен товар є свій покупець.
Ще сезон не настав тому не випробував.
Але перевірив мастило є .
Вже радує
Оцінка тверда трійка..- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Ще не використовував .
Час покаже.
Представник брендуДобрий день, Олексію! Дякуємо за вибір і придбання електричного тримера RZTK. Упевнені, цей інструмент потішить Вас ефективною роботою і відмінними результатами. Бажаємо легкого користування на багато сезонів!
- Дмитро О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Повністю відпрацьовує свою задачу. Потужності вистачає на великі бур'яни і невеличкі деревця (з диском).
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за покупку електротримера RZTK цієї моделі. Раді дізнатися, що Ви задоволені його використанням. Дякуємо за відгук!
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Мощный триммер. Классно что есть и леска и металлический нож в комплекте.
- Достоинства:
- Комплектация
- Недостатки:
- Зеленый цвет:)
Представник брендуДобрий день, Антоне! Ми вдячні Вам за придбання електротримера RZTK цієї моделі. Раді, що загалом Ви задоволені вибором і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Зручний у використанні та обслуговуванні, доволі тихий в роботі, але достатньо продуктивний при роботі як диском, так і струною.
- Достоинства:
- Зручний, продуктивний, хороша ціна
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Володимире! Ми вдячні Вам за придбання електротримера RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо успішного користування!
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Дуже задоволена тримером. Потужний! Косили навіть високий бур'ян. Для жінок рекомендую! В роботі не важка, працювати одне задоволення!
- Достоинства:
- Потужна і міцна. Не дуже важка.
- Недостатки:
- Не має.
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за покупку цього електротримера від бренду RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням і рекомендуєте цей товар. Бажаємо успішної експлуатації і надалі!
- Кочерга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Сезон відпрацювала добре
Представник брендуВітаємо, Руслане! Дякуємо за придбання електротримера RZTK і найвищу оцінку. Упевнені, Ви будете задоволені використанням цього інструмента багато сезонів!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
2 года полёт нормальный,хороший недорогой триммер
- Достоинства:
- Надёжно и недорого
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олегу! Ми вдячні Вам за покупку електротримера RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням. Дякуємо за відгук!
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Гарний тример, але розмір шнура короткий
- Достоинства:
- Швидко,гарно зрізає
- Недостатки:
- Довжина шнура
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо за покупку електротримера RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором і вирішили поділитися відгуком. Короткий кабель живлення передбачений спеціально для забезпечення безпеки експлуатації, щоб у разі виникнення позаштатної ситуації Ви могли швидко від’єднати пристрій від електромережі. Бажаємо успішного користування!
- Лариса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025
Оценить пока не могу, не сезон. Отзыв дополню, в сезон использования.
- Достоинства:
- Цена.
- Недостатки:
- Пока не испробовали, не знаю.
Представник брендуВітаємо, Ларисо! Ми вдячні Вам за придбання електротримера RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо успішного користування в майбутньому сезоні та на довгі роки!