- AI аналіз відгуків232 відгуки: приблизно 62% позитивних, 17% нейтральних, 21% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся вже більше місяця на дачній ділянці 7 соток. З високим бурʼяном справляється чудово, що з ножем, що з ліскою. Заводиться з першого разу. За свої гроші мотокоса просто знахідка.
- Достоинства:
- Ціна, якість, гарантія
- Виталий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работаю не первый и даже не второй сезон. В целом от работы кайфую все с делано нормально. Не люкс но и работаю не в поле, покупал для дома участок средний.
Представник брендуДобрий день, Віталію! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості продукції. Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все разваливается и стартер, и бачек.отдал на ремонт через 4 дня. Пог гарантии
- Достоинства:
- Мотор и штанга
- Недостатки:
- Все остальное
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Євгенович О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Де купити бензо-бак?
- Достоинства:
- Живуча
- Олексій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив цю косарку для власних потреб, косити велике подвір'я. Отримав нормально упаковану , дуже ретельно оглянув на предмет пошкоджень, все ок. Збирається в принципі за 15 хвилин , всі необхідні інструменти в комплекті. Використовую 95 бензин з wog і масло Ipone. Завелась з третього разу.
На сьогоднішній день спалив вже 6 повних баків .
Отже : на холодну заводиться з третього - четвертого разу
Стартер проскакував пару раз
50 кубів ЦПГ жре бенз норм так
Шпуля може служити , як і ремінь, бо багато тут пишуть "шпуля слаба ,ремінь поганий"... Воно все працює і служить якщо використовувати з умом і рівними руками.
Вважаю , що на свою ціну нормальний апарат. Для домашніх потреб покатить. - Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь цією бензокосою вже кілька місяців. За цей час проблем із запуском чи роботою двигуна не виникало. У роботі відчувається, що двигун достатньо потужний.
- Минченко Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює, як прописано у інструкції.
- Достоинства:
- Робить.
- Недостатки:
- Ще не було.
- Назарій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За 1 рік 3 рази здавав по гарантії. 1 раз - полетів стартер. 2 раз - відкрутилась гайка маховика. 3 раз - двигун вклинив.
- Достоинства:
- Дешева
- Недостатки:
- Постійно ламається, мала потужність.
Представник брендуДобрий день, Назарію! Прикро, що Ви отримали певний негативний досвід користування цією бензиновою косою, він обов’язково буде врахований. Бажаємо подальшого успішного користування!
- Мацьоха І***
Теж стартер полетів, не ліз в цю тяганину з гарантією, замінив самостійно на нормальний залізний і далі працюю, хоча коса 4 рази всього запускалась.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо коротко - це хлам!!!
Купив, зібрав, залив 0.5 в бак, завелась з 3-4 разу, покосив без напрягу для обкатки, дав відпочити, залив ще 0.5 і о чудо - стартеру кінець.
Добре, дістав стару косу Good Luck ( 7 сезон працює без нарікань).
Через тиждень знов на дачу з новим стартером, поміняв - завелась. Хвилин через 10 вилітає кнопка фіксації кудись в невідомому напрямку, газ клинить майже на максимум, знову на наступні вихідні її ремонтувати... І це я вже мовчу за те що вона взагалі не відрегульована з заводу (холостий та подача палива)
Брав RZTK на заміну старенької, але тепер розумію що нова RZTK піде як донор до старенької Good luck...- Достоинства:
- Не виявлені
- Недостатки:
- Ціна зовсім не відповідає якості
Представник брендуДобрий день, Олексію! Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже шкода, що бензинова коса RZTK Вас розчарувала. Ми обов’язково врахуємо Ваш досвід. Оскільки на товар діє гарантія, просимо Вас звернутися до сервісного центру для діагностики та ремонту. Скористайтеся, будь ласка, інформацією за посиланням: ссылка. Якщо потрібна допомога з оформленням або є додаткові питання — телефонуйте на гарячу лінію 0800-331-319, ми візьмемо Вашу заявку під контроль.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляв таку мотокосу у 23 році.
По сьогоднішній день працювала без будь яких проблеми. Косила кожного року за сезон по гектару трави і буйряну по коліно.
Замінив тільки шпулю для ліски,вона слабенька для ліски 3 мм і все.
Рішив оновити мотопарк
побачимо яке качество РТZ січас.- Достоинства:
- Ціна / качество.
- Недостатки:
- Слабенька шпуля для ліски
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже рідко пишу відгуки, але тут прям накипіло. За пару місяців роботи, міняв карбюратор, оскільки, його чомусь наче "підтирало" і у підсумку дуже важко було натискати на газ. Заразом перекрутив ручку керування і трос зі старої коси. Далі полетіла котушка стартера, просто зчесалася. По гарантії не звертався, бо не хотілося з цим возитися, бо це все час. Що в перший раз, що в другий раз, думав докину умовно 300грн за запчастину, і піду косити далі, але сталося не так як гадалося. Ну якось сезон вона відпрацювала, а після зими почалися інші розваги. Розпався паливний фільтр, причому я так і не зрозумів як він тримався до цього в купі, довелося гріти викрутку та запаювати корпус фільтра. Через те що попрацював без фільтра, бо не одразу помітив що його не було, насмоктало в карбюратор сміття. Розібрав, почистив, продув, наче все ок. Трохи покосив, помітив що паливний бак протікає, тріснув у 2х місцях в районі кріплень. Запаяв тріщини, але далі зрозумів, що не тільки бак тече, почав пропускати сальник коленвала. На додачу захисний кожух теж порозбивало, лезо десь зникло, з нижньою частиною, крутив знову зі старої коси. Короче кажучи, міняти ще й сальник просто вже немає бажання, мабуть на цьому і закінчу користування цим дивом техніки, бо це якась постійна пригода. Замість того щоб косити, постійно займаєшся ремонтом. Якби я ще кожного разу звертався до сервісу, то вона б просто весь час каталася туди-сюди. Я не експерт, не буду казати що експлуатував прям згідно якихось регламентів, але це не перша моя коса і це просто жах. Маю багато продуктів бренду рзтк, продукти непогані за свої гроші, але з косою реально не повезло. Ні в якому разі не рекомендую купувати саме цю модель.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Повно
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за розгорнутий відгук. Шкода, що Ви отримали певний негативний досвід користування цією бензиновою косою, він обов’язково буде врахований. У разі виникнення будь-яких проблем настійно радимо звертатися по допомогу до авторизованого сервісного центру. До того ж Ви можете звертатися по консультації на гарячу лінію служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти. Також наголосимо, що вкрай важливо уважно вивчити й дотримуватися вимог відповідної інструкції, адже техніка може мати свої особливості у використанні та обслуговуванні. Сподіваємося на розуміння!
- Дмитро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За 1 рік користування пішла тріщина на паливном бакі, зламався захисний кожух барабана, розпався фільтр в баку . Начав пропускати сальнік колінвала.
- Достоинства:
Представник брендуВітаю, Дмитре! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро дізнатися, що протягом року експлуатації ви зіткнулися з низкою технічних проблем. Що стосується вашого питання про деталі, то бренд RZTK забезпечує повну сервісну підтримку своєї техніки. Також зауважимо, що протікання сальника колінвала є серйозною несправністю, яку варто усувати в умовах майстерні, щоб забезпечити подальшу коректну роботу двигуна та зберегти його ресурс. Ми пропонуємо післягарантійний ремонт на платній основі. Для його оформлення чи в разі потреби отримання консультації по запчастинам можете звернутися за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся вже 2 сезон, працює стабільно і завелась після зберігання без проблем. Потужності вистачає навіть для густої трави та бур'янів, нарікань за цей час немає.
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не заводиться, все робили за інструкцією. Вдалося покосити 4 рази
Представник брендуДобрий день, Ірино! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
Користуюся третій сезон. Жодних нарікань. Як на таку ціну - чудовий вибір
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Потужна та надійна коса, яка легко справляється навіть із густими чагарниками, Завжди якісний результат при косінні. Працюю нею вжєе 3 рік.
- Валерій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав цю косу для дачі, бо ділянка сильно заросла бур'яном. Потужності реально багато, ніж з комплекту стриже навіть молоді деревця без проблем. Заводиться легко, двигун працює рівно. Конструкція проста, все виглядає як у всіх. Подивимось скільки протримається.
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купили бензокосу, почали збирати тільки сьогодні і виявили тріщину
- Достоинства:
- Поки не виявлені так як не до кінця навіть зібрали
- Недостатки:
- Тріщина на товарі
Представник брендуДобрий день, Анастасіє! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Тарас Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені дуже сподобалась.
- Достоинства:
- Картоплиння косить чудово.
- Недостатки:
- Не замітив
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
чотири роки ,політ нормальний. треба нова шпуля. та ,що в комплекті погана.
- Достоинства:
- Недостатки:
- некоректно працювала клавіша "стоп"
Представник брендуВітаємо, Миколо! Дякуємо за вибір бензинової коси цієї моделі. Раді, що загалом Ви позитивно оцінили її використання і поділилися своїм відгуком. У разі виникнення будь-яких проблем чи запитань щодо експлуатації та обслуговування, зокрема придбання змінного оснащення, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальна коса за адекватні кошти.
Для середніх об'ємів.
Представник брендуВітаємо, Людмило! Ми вдячні Вам за покупку бензокоси RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- Алла О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволена нп всі100÷
Представник брендуДобрий день, Алло! Дякуємо за покупку бензокоси RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Успішного користування!
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував парою бензопилу і косілку, двигун там однаковий. Для бензопили все нормально, а от косілка просто почала сипатися, трясло як по бездоріжжю. За такі кошти купив зеніт в іншому магазині і горя не знаю. Хочете зекономити ? Купуйте щось інше і можливо повезе як мені з зенітом. Ну ще як варіант можна докласти гроші і купити щось якісне.
- Достоинства:
- Скупий платить двічі (це я зрозумів завдяки цьому виробу)
- Недостатки:
- Там все!!! Просто все!!! Я вже мовчу що спина завжди була мокра від палива який просто валить з кришки баку
Представник брендуДобрий день, Олександре! Прикро, що сталася ця ситуація. Ваш досвід обов’язково буде врахований. Нагадаємо, що гарантія на цей товар становить 12 місяців. Для сервісного звернення скористайтесь інформацією з ссылка. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Чалавэк д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На свої гроші нормальний тример
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дешевий пластик
Представник брендуВітаємо, шановний покупцю! Дякуємо за придбання цієї мотокоси RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішної експлуатації!
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив в 2024 році. Сезони 24 та 25-го року відпрацювала бездоганно (після заміни ременя і кількох шпуль). На свої гроші - топ
- Достоинства:
- Ціна, надійність та потужність двигуна
- Недостатки:
- Низький рівень комфорту і низка якість шпулі
Представник брендуДобрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за придбання бензинової коси RZTK цієї моделі. Раді, що загалом Ви задоволені її використанням. Ваша думка важлива для нас і буде врахована. Дякуємо за відгук!
- Володимир Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошої коса. Беріть не пожалієте.
Представник брендуДобрий день, Володимире! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку цієї бензокоси від бренду RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жахлива коса, і взагалі фірму RZTK не рекомендую!!!
Представник брендуДобрий день, Максиме! Дякуємо за звернення. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже радий покупці)
Представник брендуВітаємо, Богдане! Дякуємо за покупку та високу оцінку цього бензинового культиватора від RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сезон закінчився для мене швидко. Тільки місяць встиг з нею попрацювати як висновок можу зробити що своїх грошей варта. Потужності вистачає, зручність під питанням та в цілому норм. Косить будь що, з того що росте на ділянці та поза нею окрім дерев. Якщо буде так само гарно і без проблем запускатись та працювати як до цього, то за свої кошти супер варіант!
Представник брендуДобрий день, Василю! Ми вдячні Вам за придбання бензинової коси RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Дякуємо за відгук і бажаємо успішного використання в наступних сезонах!
- Николай Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зламався стартер ,там все одноразове
- Достоинства:
Представник брендуДобрий день, Миколо! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відпрацювала 2гий сезон, за всіма показниками в порядку не перегрівається, бензин сильно не жере, дим не валить. Значить, все добре. По роботі чудова, докупали ремінь нормальний з поясом тримати стало в рази приємніше і це напевно був мінус основний який вирішили за 200 грн. В іншому повністю задоволені покупкою.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо Вам за вибір і придбання бензинової коси RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням. Ми вдячні за Ваш відгук!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная коса, уже 3 сезона отработала на даче. Главное!!! Не экономить на масле, брать качественное. За 3 сезона даже свечи не чистил
- Достоинства:
- Надёжность, мощность, цена
- Недостатки:
- Не обнаружил
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо Вам за покупку бензинової коси RZTK. Раді, що Ви задоволені роботою із цим інструментом. Ми вдячні за Ваш відгук!
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав собі дану косу в користування,що можна сказати: випалив від сили 5 баків бензину . Десь на 3 баку почалися "трабли" з карбюратором ,оберти плавають ,холостий не тримає ,при нажиманні на важіль газу глохне . Крутив і сам ,і спеціально навченим людям возив крутити,нічого не допомогло. Розгнівався ,та й купив новий карб за 350 грн. Потім вийшла з ладу свічка запалювання,купив нову . Ще через короткий проміжок часу зламався стартер. Да і багато дрібних нюансів ,таких як ремінь плечовий ,сміття ще те ,відразу потрібно купувати 3-х точковий якісний ремінь (спина скаже дякую), шпуля для волосіні також одноразова. Підсумовуючи можна сказати: сам мотор хороший , потужності вистачає з головою. Да й в принципі всі плюси цієї мотокоси,але які гроші такий і інструмент...
- Достоинства:
- Низька ціна,потужний двигун , комплексність.
- Недостатки:
- Їх забагато.
Представник брендуДобрий день, Михайле! Дякуємо, що поділилися власним досвідом користування цієї бензокосою. Добре, що відзначили переваги молелі. Прикро, що Ви стикнулися з певними труднощами. Ваш досвід обов'язково буде врахований. Зауважимо, що не рекомендовано самостійно розбирати пристрій, щоб уникнути небезпечної ситуації та анулювання гарантії. Для ремонту звертайтеся до авторизованого сервісного центру. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Мартиненко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил и в общем сезон прошел без крупных проблем, что стало приятным сюрпризом. Коса действительно оказалась рабочей лошадкой, способной справляться с зарослями, где б тримеры и даже дороже могли спасовать. По сравнению с некоторыми аналогами, у нее есть преимущество в мощности, что позволяет прогрызать густую траву, не сбавляя оборотов. Единственный нюанс двигатель, все-таки цена товара бюджетная и перенапрягать его не хочется, поэтому с передышками и в бой. В целом, если нужен мощный и неприхотливый инструмент для большого участка этот подойдет.
Представник брендуДобрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за покупку бензинової коси RZTK цієї моделі. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили її використання і знайшли час на відгук. Бажаємо успішної експлуатації і надалі!
- Продай К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємна ціна, продавець Розетка, гарантія від Розетки. Молоді порослі дерев зрізає фрезою - навіть не відчуває що щось було. Штанга сталева замість алюмінія - відчутно добавила вагу яку треба постійно волочити (маю таку саму із алюмінькою, є із чим порівнювати). Комплектний ремінець підвісу - це пустишка для наявності у крмплектації. По факту воно ніякої функції не виконує від слова "Зовсім", і по нормальному вам доведеться докупити окремо двоплічний підвісний ранець для мотокоси. Аналогічно із комплектною котушкою - користуватися нею не вийде, вам доведеться докуповувати іншу більш придатну.
- Достоинства:
- Приємна ціна, продавець Розетка, гарантія від Розетки, двигун 50 кубів
- Недостатки:
- Відчутно більша вага через сталеву штангу порівняно із алюмінієвою. Комплектація така що доведеться докуповувати підвісний ранець та котушку. Ремінець та котушка ті що у комплекті - по факту фейкові пустишки.
Представник брендуДобрий день, шановний покупцю! Дякуємо за придбання коси цієї моделі та залишений відгук. Ваш досвід користування нею обов’язково буде врахований. У разі виникнення будь-яких запитань щодо товару чи його експлуатації, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінна модель 20 днів без вихідного пропрацювала і хоч би що.
Косив все, що потрібно по господарству, і підробляв де тільки пропонували. Справа була від дрібної трави до чагарників. Взагалі межі для цієї коси не відчув. Головне щоб диск був гострий. Косить швидко та без проблем.
Представник брендуДобрий день, Олегу! Ми вдячні Вам за придбання бензинової коси RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням. Дякуємо за відгук!