Лише 4 години вражаючих знижок! Не пропустіть з 10:00 до 14:00

Отзывы покупателей о Шланг высокого давления RZTK H 170B/8M для моек высокого давления

Оценка пользователей 4.38/5
  • Марія Б***

Хороший товар

• Владислав А***

Якісні матеріали . Дякую.

Представник бренду

Добрий день, Владиславе! Ми вдячні Вам за вибір і покупку цієї продукції від ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Василь К***

Після першого запуску розірвало в двох містах

Достоинства:
    Недостатки:
    Розірвало підчас першої мийки
      Представник бренду

Добрий день, Василю! Прикро, що сталася ця ситуація. Для уточнення її обставин і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Олександр Б***

Причина покупки шлангу високого тиску була в тому що стандартний 5 метрів замалий. 8 метрів достатньо щоб мийка стояла на місці і можна було обійти з усіх сторін авто та помити. А не носитись з мийкою

Достоинства:
    Ціна. Довжина 8 метрів.
    Недостатки:
    Трохи грубий.
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK і позитивну оцінку. Бажаємо успішного користування. Вдячні за відгук!

• Ян К***

Користуюся вже рік, хороший шланг

Представник бренду

Вітаємо, Яне! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку цієї продукції від ТМ RZTK. Бажаємо подальшого успішного користування!

• Полегенько А***

Не потрібно тягати за собою мийку навколо машини
    Підійшов на Intertool

Достоинства:
    8 метрів
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!

• Максим

Очень жесткий . Даже по сравнению с родным ,что был в мойке от RZTK

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Жесткий
      Представник бренду

Добрий день, Максиме! Дякуємо Вам за придбання шлангу цієї моделі. Добре, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом користування. Ваша думка цінна для нас, а всі побажання та зауваження будуть враховані для вдосконалення продукції в майбутньому. У разі виникнення будь-яких проблем, труднощів чи запитань щодо експлуатації, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Степан

Добре підходить для миття авто універсала, комплектного на 5 метрів трохи маловато, особливо якщо мити з бочки.

Достоинства:
    Довжина, якість
      Представник бренду

Вітаємо, Степане! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Раді, що загалом Ви задоволені вибором і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Вольдемар

Брав на Мийку "Віталс" - підійшов шланг ідеально. 8 метрові вистачає впритик на седан класу В.
    Що не сподобалось так це його жорсткість. Весь час норовить скрутитись в бухту і відповідно може йорзати по ЛКФП авто, треба бути обережним. На морозі думаю взагалі нереально буде користуватись. Знав би - краще переплатив 30% і взяв рідний.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже жорсткий, скручується.
      Представник бренду

Добрий день, Шановний клієнте! Дякуємо за відгук. Ваша думка важлива для нас та обов’язково буде врахована для вдосконалення продукції в майбутньому. У разі виникнення проблем, труднощів під час експлуатації чи будь-яких запитань щодо використання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Віталій В***

Зі своїми задачами справляється. За цю ціну бомба. Хоча шланг тонший по відчуттях, відносно попереднього..

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Нібито не виявив.
      Представник бренду

Добрий день, Віталію! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!

• Сергій К***

Хороший,добротний шланг!

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Олексій К***

Дуже задоволений. Підходить до мийок Vitals.

Достоинства:
    8м. Достатньо
      Представник бренду

Добрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за вибір і придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви знайшли час на відгук. Бажаємо успішного користування!

• Євгеній О***

Все ок

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Поки невиявив
  • Сергій М***

Повністю підходе підштуцер інтертул 1515,

Достоинства:
    Ціна довжина
    Недостатки:
    Поки не виявив
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію Миколайовичу! Дякуємо за покупку та позитивну оцінку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Окрема подяка за додані фото. Бажаємо успішного користування!

• Сергій З***

Все працює

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку цієї продукції від ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Ілля Г***

Потік старий шланг до мийки, я знайшов йому заміну. Цей довший і на ощуп міцніший. Підійшов і служить нормально.

Достоинства:
    довгий, міцний
    Недостатки:
    не має
      Представник бренду

Добрий день, Ілле! Дякуємо за придбання та високу оцінку шланга високого тиску RZTK. Вдячні за Ваш відгук . Бажаємо легкого та комфортного використання!