- AI аналіз відгуків61 відгук: позитивний — 80%, нейтральний — 10%, негативний — 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дешево і сердито. Нащо пхати туди ще регулювання якщо воно тупо не працює. Більш бідово виконана штатна насадка до мийки цієї ж марки rozetka давала кращу піну. А ця просто гонить воду і дуже швидко вибирає піну
- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- Посередня якість
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пінник супер,наносити піну ним одне задоволення,одної заправки якраз вистачає на все авто,брав за порадою брата,в нього така вже 1 рік,фото зробив через хв 2 мабуть,бо телефон не був під руками нажаль,то піна вже стікла
- Достоинства:
- Гарно наносить піну
- Недостатки:
- Трішки би більший резервуар для рідини
- Зінькевич В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це жесть, вона не робить піни зовсім!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не робить піну
Представник брендуДобрий день, Василю! Дякуємо за звернення. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошо распыляет пену
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Топовий виріб
- Достоинства:
- Гарно пінить. Повної вистачає на мінівен з головою
- Листопад С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар добрий, прийшов швидко, дякую. Але не підійшов до моєї мийки ссылка
Наче б то і кріплення таке, але по діаметру не штуцера не підходить. На жаль...- Достоинства:
- Товар добрий
- Недостатки:
- Не підійшов для моєї мийки
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не підійшов до керхара, розсверлив трохи дреллю до потрібного діаметру та і все запрацювало
- Сергий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар сміття не може розпилювати пину тому що філтер внутри потрибнойго викинути тоди буде розпилювати
- Недостатки:
- Філтер
Представник брендуДобрий день, Сергію Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ок,супер за свої кошти.
- Владимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Насадка клас !! Все чудово.
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Зичимо успішного користування!
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пенообазователь пришел быстро-быстро!По паботе-пена плотная,сила подачи пенного раствора низкая(независимо от регулирования).В целом-норм.
- Достоинства:
- Пенный раствор плотный.
- Недостатки:
- Слабенький напор.Нужно стоять близко к авто.
Представник брендуВітаємо, Руслане! Дякуємо Вам за вибір і придбання продукції від бренду RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цієї пінної насадки. Ваш досвід обов’язково буде врахований. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На вид-крепкое изделие.(Сравнительно).Получил сегодня,опробирую напишу отзыв по работе.
Представник брендуВітаємо, Руслане! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо успішного користування!
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює непогано,але регулювання подачі не працює
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK. Нагадаємо, що гарантія на цей товар становить 14 днів. Для консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово справляється
Представник брендуДобрий день, Олегу! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку продукції ТМ RZTK. Успішного користування!
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На вигляд якісний пінник,в роботі ще не використовується чекає весни, мийка rztk 450 насадка що була в комплекті для галочки
- Достоинства:
- RZTK більш менш якісний товар,маю багато товарів цього бренду поки всі працюють
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір і придбання цієї продукції від ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Успішного користування!
- Анатолий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для швидкос'єма підходить ?
- Достоинства:
- Незнаю
- Недостатки:
- Незнаю
Представник брендуДобрий день, Анатолію! Ми вдячні Вам за вибір продукції ТМ RZTK. Конструкція цієї насадки передбачає швидкознімне з'єднання. Бажаємо успішного користування!
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Піна чудова але крутілка працює не зрозуміло . По середині піна найгустіше подається
- Достоинства:
- Якість піни та ціна
- Недостатки:
- Поки немає
Представник брендуДобрий день, Вячеславе! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Добре, що загалом Ви задоволені застосуванням цієї пінної насадки. Дякуємо за відгук!
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав для мийки VITALS Am 6.5-100W, підходить ідеально.Працює непогано,краще ніж та що була в комплекті з мийкою. Комплектну можна зразу викинути.
- Достоинства:
- Адекватна ціна
- Недостатки:
- Коліщатко регулювання щільності піни не впливає ні на що.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір і покупку продукції ТМ RZTK, а також позитивну оцінку. Бажаємо успішного користування і завжди відмінних результатів!
- Даниил К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наче і ок, але не зовсім бачу різницю між максимальним і мінімальним положенням густоти. Піна не густа з "Автошампунь для безконтактного миття K2 DIPER" і швидко зтікає з авто.
- Достоинства:
- Працює
Представник брендуВітаємо, Даниле! Ми вдячні Вам за вибір і покупку продукції ТМ RZTK. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили її використання. Упевніться, що дотримуєтеся вимог виробника пінного концентрату щодо його застосування. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
С виду лучше чем в 450 мойке ) попробовал продуть ртом на закрытие и открытие продувка не меняется то есть крутилка так для галочки
- Достоинства:
- Лучше и больше чем с родной 450
- Недостатки:
- Подача не меняется
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за вибір і придбання продукції нашої торговельної марки. У разі виникнення будь-яких запитань щодо товару та його використання, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- СтепанОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Насадка набагато краща від комплектної, яка йде разом до 450 моделі.
- Достоинства:
- Добре пінить, можливість регулювання
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Степане! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цієї насадки. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
брал для мойки Кентавр-140. Отлично подошла, отлично работает. Залил шампунь - результатом доволен! Рекомендую
- Достоинства:
- товар отличный
Представник брендуДобрий день, Олексію! Раді, що Ви задоволені вибором цієї продукції від ТМ RZTK. Дякуємо за рекомендацію. Бажаємо успішного користування!
- Наталія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Насадка Чудова! Кентавр 120 підійшла .Краща ніж інші.
- Недостатки:
- Не бачила
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором цієї насадки. Бажаємо успішного користування!
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Насадка як і очікував працює краще ніж рідна, та й виглядає значно надійніше особливо покращили горловину яка з часом могла вийти з ладу на рідній насадці. В принципі покупкою задоволений.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цієї пінної насадки. Дякуємо за відгук з найвищою оцінкою!
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пеная насадка эфекта ноль , такой же результат как и родной что шла в комплекте с мойкой RZTK 400.
- Достоинства:
Представник брендуДобрий день, Сергію! Шкода, що Ви не втішені використанням цієї пінної насадки. Вона відрізняється від комплектної регулятором подачі піни та утворює якісну, стійку піну, дає змогу швидко й рівномірно наносити мийний засіб. Можливо, Вам слід використати інший мийний концентрат. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер.
Представник брендуВітаємо, Денисе! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово.Піну робить добру.
Представник брендуВітаємо, Денисе! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цієї пінної насадки. Дякуємо за відгук!
- Євгеній О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
- Достоинства:
- Функії виконує
- Недостатки:
- НЕМАЄ ПОЗНАЧОК
- Євгеній О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціна,якість
Рекомендую- Достоинства:
- Легкий,компактний
- Недостатки:
- Пластик так собі,НЕМАЄ БІЛИХ ПОЗНАЧОК ЯК НА ФОТО,БІЛЬШЕ МЕНШЕ,Фото додав
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Ми вдячні Вам за покупку та позитивну оцінку продукції ТМ RZTK. Добре, що загалом Ви задоволені своїм вибором. Також дякуємо за Ваш відгук. Ваше зауваження обов’язково буде враховане. Успішного користування!
- Віталій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набагато краща за ту, що йде в комплекті з мийкою.
- Достоинства:
- Утворює густу піну!
Представник брендуДоброго дня, Віталію! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку техніки RZTK. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Валерій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Краща, чим стандартна, є регулювання розбризкування піни, хоча я використовую на максимумі, піна густіша, чим на звичайній,хоча, очікував більшої густоти.
- Достоинства:
- Є регулювання розбризкування піни
- Недостатки:
- Поки не замітив
Представник брендуДоброго дня, Валерію! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку техніки RZTK. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний пінник краще
- Синичкин А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka