- AI аналіз відгуків69 відгуків: 71% позитивних, 16% нейтральних, 13% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пінить супер.
Пробував піну іншу із мийкою Bosch Aquatak 150 то з рідною насадкою взагалі не пінилось, а ця прямо робить пінку та яка тримається.
На новий Бош не підійде, треба окремо купити адаптер, він легко викручується (на фото рідний) і міняється на який Вам потрібно. - Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вау, класну піну робить
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за придбання цієї продукції від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цієї пінної насадки. Дякуємо за відгук!
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пінна насадка чудова. В комплекті до мийки RZTK йшла стандартна, взагалі ніяка. А з цією виходить густа, стійка піна. Є можливість регулювання.
- Достоинства:
- Густа, стійка піна
- Недостатки:
- Не йде в комплекті до мийки. Поки дізналися, що можна докупити працюючий пінник, думали що не ту мийку обрали.
Представник брендуВітаємо, Тарасе! Ми вдячні Вам за покупку цієї продукції від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Ваш відгук важливий для нас та обов’язково буде врахований. Бажаємо успішного користування!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний піник
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку цієї продукції від ТМ RZTK. Успішного користування!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пена не очень, похожа на эмульсию
Представник брендуДобрий день, Олександре! Якість утворюваної піни залежить, зокрема, від якості використовуваного мийного концентрату, а також дотримання вимог виробника цього концентрату щодо його застосування. У разі виникнення будь-яких запитань щодо експлуатації цієї насадки Ви можете звернутися за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Богдан Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пінить добре, об'єм достатній. Покупкою задоволений
- Достоинства:
- Ціна, якість матеріалів
Представник брендуВітаємо, Богдане! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором цього аксесуара. Успішного користування!
- Гришко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користувався майже 2 роки поки усе не згоріло під час прильоту. Вирішив придбати повторно і ця пінна насадка від RZTK – це крок вперед у порівнянні зі штатними піногенераторами: піна виходить дуже густа та активна, як і має бути у нормального пінника, значно підвицвщує якість миття!
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо Вам за вибір і покупку цієї продукції від бренду RZTK. Раді, що Ви задоволені ефективністю використання цієї пінної насадки. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не витримав свою вагу та зламався
- Недостатки:
- Зламався
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за вибір продукції нашого бренду. Прикро, що сталася така ситуація з пінною насадкою. Ваш відгук передано до відділу підтримки клієнтів для з’ясування обставин та вирішення цього питання. Ми Вам зателефонуємо. Дякуємо за розуміння!
- Пасько І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добра насадка,гарно пінить.
- Достоинства:
- Латунь, регулювання
- Недостатки:
- Важкувата.
Представник брендуДобрий день, Іване! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені вибором цієї пінної насадки. Бажаємо успішного користування!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошо пенит с w450)) тот что в комплекте выбросил сразу даже не пробовал (и купил s02 ну так себе не очнь пена была не густой ( а вот с этим совсем другое дело Я очень доволен
- Достоинства:
- Пена очень густая как и должно быть в нормальном пеннике
- Недостатки:
- Крепление к пистолету пластик можно легко сломать
Представник брендуДобрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цієї пінної насадки та поділилися власним досвідом. Дякуємо за відгук!
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо Вам за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова насадка, піна густа і тримається на авто. Купляв на заміну штатної, що йшла з мийкою RZTK
- Достоинства:
- Рекомендую, чудова насадка
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо успішного користування!
- Пасько І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добра насадка,робе гарну піну.
- Достоинства:
- Регулювання, латунь.
Представник брендуДобрий день, Іване! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- Игорь Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная, пошла нормальная пена в отличии от стандартной
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку цієї продукції від RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Борис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав до мийки RZTK W 500. Комплектний був, м’яко кажучи, ніякий, тому було прийнято рішення замінити, цей виявився набагато кращий, дуже сподобався результат, рекомендую.
Представник брендуВітаємо, Борисе! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені її використанням. Дякуємо за відгук!
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До RZTK W 400 не підходить по кріпленню, під'єднати то можна але врна там просто бовтається і вольно провертається в різні боки, не фіксується.
Представник брендуДобрий день, Анатолію! Ваш відгук передано до відділу підтримки клієнтів для з’ясування обставин і вирішення цього питання. Будь ласка, очікуйте на дзвінок. Або ж самостійно зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми допоможемо Вам розібратися!
- Матюшко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цінне доповнення до мийки. Якісний товар. Дякую!
Представник брендуДобрий день, Артеме! Раді, що Ви задоволені вибором цієї продукції від ТМ RZTK. Дякуємо за відгук. Бажаємо успішного користування!
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував так як про штатну пінну насадку мийки ВТ відгуки були не схвальні, дана модель вцілому свої функції виконує на всі 100
- Достоинства:
- Гарно справляється з своїми функціями, піна утворюється чудова
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Денисе! Ми вдячні Вам за покупку цієї пінної насадки від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Дякуємо за відгук і бажаємо успішного користування!
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отломился адаптер подключения к пистолету мойки и не у одного меня смотрю. Если эта штуковина у RZTK идет как расходник и стоит копейки то молодцы, а если нет, то развод какой-то.
Представник брендуДобрий день, Євгене! Для уточнення наявності та можливості надання відповідних запчастин, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Андрій
Вы нашли штуковину. Она продаётся?
- Евгений
Адаптер нашел сразу, но на другой платформе. Там люди уже в курсе этой проблемы и изготовляют уже из латуни. Скажите что пенник от RZTK, подберут.
- Яків К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово пінить
Представник брендуВітаємо, Якове! Ми вдячні Вам за придбання цієї продукції від бренду RZTK. Бажаємо легкого та ефективного користування!
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично создаёт пену,по сравнению с тем что идёт в комплекте с мойкой - земля и небо !
- Достоинства:
- Отлично пенит.
- Недостатки:
- Не нашёл
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені застосуванням цієї пінної насадки. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Валерій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм
- Недостатки:
- Закручуєш повністю в мінус, всерівно великий розхід.
Представник брендуДобрий день, Валерію! Дякуємо за покупку та позитивну оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Виктор Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брал на Intertool 1517. Качество хорошее,пена на выходе отличная
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Раді, що Ви задоволені вибором цієї пінної насадки від RZTK. Дякуємо за відгук і бажаємо успішного користування!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна насадка, набагато краще ніж заводська
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені вибором цієї насадки. Бажаємо успішного користування!
- Кондратюк Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я не очікував такої різниці між цією насадкою і стандартною. Дуже приємно здивований.
- Достоинства:
- Регулювання ширини запінення, густоти піни.
Представник брендуВітаємо, Юрію! Дякуємо за придбання продукції нашого бренду. Раді, що Ви задоволені застосуванням цієї пінної насадки та результатами її використання. Вдячні за Ваш відгук із фото!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував для роботи із мийкою RZTK, але так склалося, що взяв Bosch до якого дана насадка не підходить.
Можливо є перехідник, або пістолет до якого підійде ця насадка і кріплення шлангу високого тиску від Бош.
Хотів би здати, але десь чек не покупку не зберігся, на жаль.- Достоинства:
- Виглядає надійно, конструкція важка, можливості керування подачою піни і тиском.
- Недостатки:
- Не виявив, не вдалося підключити.
Представник брендуДобрий день, Сергію! Ми гарантуємо сумісність цієї пінної насадки тільки з мийками високого тиску RZTK певних моделей. Фірмових перехідників немає в наявності. Раді, що Ви оцінили переваги цього виробу. Бажаємо вдалих придбань!
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Насадкою задоволений, піна на виході хорошої якості, є регулювання подачі піни, недоліки:слабкий пластиковий адаптер!
- Достоинства:
- Добре пінить
- Недостатки:
- Зламався пластиковий адаптер для підключення до мийки високого тиску
Представник брендуДобрий день, Вадиме! Ми вдячні Вам за вибір і покупку продукції від ТМ RZTK. Раді, що загалом Ви задоволені використанням цієї пінної насадки. У разі виникнення проблем чи будь-яких запитань щодо експлуатації, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти. Окремо дякуємо за відгук із фото виробу. Успішного користування!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав для мийки Daewoo, бо комплектна погана.
Піна шикарна. Густа. Конектор підійшов- Достоинства:
- Об'єм, регулювання
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені застосуванням цієї пінної насадки. Дякуємо за Ваш відгук із найвищою оцінкою!
- Татарінов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ця насадка робить шикарну піну, що щільно вкриває поверхню. Докупив для мийки RZTK, підійшла ідеально!
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені її використанням і залишили свій відгук. Бажаємо ефективної експлуатації і надалі!
- Драч Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нічого особливого, але й не поганий, пінить не погано
- Достоинства:
- нічого особливого, ціна
- Недостатки:
- звичайний пінник, кращий ніж пластикові комплектні з мийками високого тиску
Представник брендуДобрий день, Леоніде! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK. Бажаємо легкого й ефективного користування!
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав товар на вигляд і на дотик досить якісний. Перевіримо у роботі
- Достоинства:
- Товстий пластик ємкості.
- Недостатки:
- В процесі використання
Представник брендуДобридень, Павле! Раді, що Ви обрали пінну насадку ТМ RZTK. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо успішної експлуатації на довгий час!
- MishaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая насадка, с ней мыть конечно веселей.
Представник брендуВітаємо, Misha! Ми дуже раді, що Ви оцінили переваги пінної насадки нашого бренду, описавши значні для Вас особливості у відгуку. Бажаємо приємного користування на довгий час!
- Анатолий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як натроить правильно пидкажить щоб пинило добре
- Достоинства:
- .
- Недостатки:
- .
- Едуард Я***
повністю перекривай краном, якщо взагалі не пінить розбери подивися може бути стружка. який шампунь і на скіки розводиш? і яка мийка?
Представник брендуДобрий день, Анатолію! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK. Для докладної консультації з приводу Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки: 0800-331-319. Ми зможемо Вам допомогти!
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В рази краще від комплектної. Густина піни як на мийці, ні чим не гірша.
- Достоинства:
- Працює як треба!
- Недостатки:
- Немає, поки що
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо, що обираєте саме нашу продукцію для власного побуту. Ваш вибір дуже важливий для нас. Користуйтеся із задоволенням!
- Едуард Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші пінить не погано, густина піни залежить ще від шампуня та в якому співвідношенні розбавляєте. ссылка відео її роботи, не можна добавити відео шортс ютуб
- Достоинства:
- За свої гроші не погано пінить
- Недостатки:
- Вроді немає
- Едуард Я***
Забув сказати що купував до мийки intertool dt-1517 все підходить
Представник брендуВітаємо Вас, Едуарде! Дякуємо за придбання пінної насадки RZTK та відгук із відео. Раді, що Ви задоволені використанням. Успішної експлуатації!