Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Карта памяти Samsung Evo Plus microSDXC 512GB UHS-I U3 V30 + SD-адаптер (MB-MC512KA/EU)

Оценка пользователей 4.22/5
  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ

Зараз військове кіно пише. Після війни буду блогером по напрямку риболовлі. Влазить більше семи годин 4к/60 відео.

Достоинства:
    Самсунг.
    Недостатки:
    Поки не помітив
    • Андрій

На GoPro записуєте?

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ

Дуже задоволена картою пам'яті. Рік вже шукаю саме самсунг, бо інші для мого телефону не підходять. Вони злітають і в телефоні висвічується, що проблема з сд-картою і просить форматувати. Довго шукала. Дуже рада, що знайшла на улюбленій розетці і ще за таку приємну ціну.

Достоинства:
    Вартість, об'єм
  • Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ

Фактическая гарантия 3 года.
    Срок службы: 3 года.

Достоинства:
    Работает.
    • Семён Б***

В стиле наших магазинов, на коробке написано гарантия - 10 лет. А наши магазины уменьшают до 3 лет. Хотя производитель даёт поставщику 10 лет, а те магазину так же 10 лет. Вопрос, почему же наши доблестные магазины, такие "умные"?

• Олег Ф***

Семён, потому что менять через 5-7 лет вам ее никто не захочет. А так 3 года, в самый раз их жадности. Хотя и.потом вам найдут 10 причин что бы отказать в гарантии. Типа: вы увидели царапину на карту (под левой), это механический дефект. Вам отказано в гарантии.

• Антон

Это шедевр, поставщик пишет 3 года гарантия. Розетка 10 лет пишет. Причем, реально гарантия 10 лет, узнавал у поддержки Самсунг Украина. Вот вам и поставщик, который кидает людей. Изначально!

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ

Пройшов місяць, карта працює, швидка, сподіваюся надовго)) Але був нюанс: вставляю цю карту у Steam Deck, а він її не бачить. Думаю, все, брак. Перерив інтернет, мало інформації, просто скрізь пишуть форматувати її. Але в мене ця функція була відсутня, бо взагалі її не бачила. Вирішив перезапустити Steam Deck — Бінго це допомогло. Сподіваюся, ця інформація для когось буде корисною. Всім миру!

Достоинства:
    Працює)
    Недостатки:
    Те що вона білого кольору, стімдек чорна) ціна
  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ

Карта працює відмінно. Гарантія 10 років.

• Богдан П***

Ага. 10 лет. Но есть нюанс. У меня сейчас карта купленная в 20м году ушла в решим "только чтение" - то есть все данные можно скопировать, но удалить или отформатировать нельзя. И вот теперь карта на которой куча рабочей инфы которую в принципе нельзя никому показать - мне предлагается сдать в сервисник? Ну да ну да.
      Впрочем, даже будь там только личные фотки - станешь отдавать такую карту по гарантии непойми кому? Явно нет.
      Ну а так да, 10 лет это круто. Жаль что бесполезно.

• Лев
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ

В плане чипов памяти всегда доверю самсунгу, по случаю покупки нового телефона спустя по сути десятилетие (Motorola g84) решил сразу взять флешку на 256 гигов для начала.
    Работает быстро и исправно. Возможно придется взять такую же на 512Гб со временем.

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ

Уверен в надежности этой карты памяти, так как аналогичная на 512 Гб без проблем второй год работает в Нинтендо Свитч. На 256 Гб взял для телефона.

Достоинства:
    Объем, скорость, надёжность.
    Недостатки:
    Нет.
  • Микола Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ

Це вже друга моя карта - три роки тому брав саме таку для смартфона, теж самсунговський.
    За цей час ніяких проблем з картою не виникало, жодних нарікань не має. Вставив у телефон і забув, тому коли постало питання про додаткову пам'ять для планшета - зупинив свій вибір саме на ній, і вже півроку користуюся.

Достоинства:
    За три роки користування картою на смартфоні, і аналогічною, за півроку на планшеті - жодних проблем.
    Недостатки:
    Невиявлено.
  • Богдан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ

Якісна сд картка з хорошою швидкістю. Вона ідеально підходить для Steam Deck та не має довгих завантажень

Достоинства:
    Ідеальна швидкість, недорога та підходить для Steam Deck
  • Яків Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ

Купив картку , давно (десь місяців 8 тому )

Листав мої замовлення на розетці і побачив , що у цього товару почали падати зірочки , зайшов та почитав , побачив картину , що у багатьох пам'ять не працює.

З приводу мене , моя карта працює вже більше чим пів року , все гаразд , що я хотів , те я і отримав.

З приводу несправності інших , вона має формат А2 , зараз це найкращий формат для подібних приладів , АЛЕ НЕ ВСІ ПРИЛАДИ МОЖУТЬ ЗЧИТУВАТИ ЙОГО , тому перед покупкою почитайте чи ваш пристрій має microSD версії 3.0.

Зараз дана карта є найкращим вибором на ринку , найкраще співвідношення ціни та якості , але перед покупкою потрібно трохи подумати.

• Тарас С***

Чому А2 не найкращий формат? Чудово все, працює в планшеті, телефоні і як флешка через юсб карт рідер

• Валерій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ

Поки працює, швидкість на порядок більше та краще ніж в карті Patriot. Вставив в Steam Deck, проблем немає. Побачимо, як буде далі

Достоинства:
    512 гб, швидкість, підходить для Steam Deck
    Недостатки:
    Не сказав би що є, за свою ціну напевно найкращий варіант
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ

Купували для steam deck. Все працює. Ігри запускає швидко. Подивимось на скільки вистачить, в будь-якому випадку гарантія 10 років, можна не хвилюватися. ))

Достоинства:
    Відповідає всім заявленим характеристикам
    Недостатки:
    Не має
  • Сергій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ

Купував під нінтендо свіч лайт. Отже забив її під зав'язку іграми (45 помістилось) різного об'єму усе без проблем. Вставляв її у телефон редми нот 9с і перекидував файли - нема проблем. Швидкість читання - консоль нінтендо свіч показує у 92 мб/с. Швидкість запису до 20 мб/с. Поки все нормально, подивимось, чи довго прослужить. Сервіс розетки досить швидкий, карта приїхала за 2 дні від моменту замовлення.

Достоинства:
    Карта коштує своїх грошей
    Недостатки:
    Занизька швидкість запису, хоча на цей прайс я вважаю оптимальна.
    • Сергій Р***

Рівно через рік, почала вилазити помилка читання карти. Як скористатися гарантією?

• Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ

Остается надеяться, что за такую цену прослужит долго

Достоинства:
    Работает. И ноут и смартфон Sumsung карту видят. Заявленная гарантия 10 лет.
    Недостатки:
    пользуюсь первый день, пока не выявил.
    • Светлана Т***

Подскажите пожалуйста как работает карта памяти?

• Юрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ

Месяц использования, все отлично работает

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ

Ціна якість, як по мені найкращий варіант

Достоинства:
    Швидкість якість
  • Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ

Картка памяті хороша швидкість спису відповідає дійсності. Рекомендую.

• Андрій

Качество Samsung.
    Это ыакт

Достоинства:
    Качество
  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ

Пользуюсь полгода, брал для смартфона Самсунг. С предыдущей китайской карты на 64 Гб с Китая слетела вся информация, поэтому решено было использовать в дальнейшем что-то надёжное, типа Самсунга. Пока что ни разу не отваливалась, не зависает. Надеюсь, дальше будет так же. Но на всякий случай для бэкапа заказал внешний хард драйв. Доверие к Самсунгу ещё не исчезло.

Достоинства:
    Пока что работает без сбоев.
    Недостатки:
    Пока что не обнаружены.
  • Руслан В***

Планшетом задоволений.

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ

Карта відповідає своїм заявленим характеристикам на всі 100%. Працює в парі з планшетом Samsung Galaxy X Cover 5. Швидкодія на заявлених характеристиках. Відомий бренд. Гарантія 10 років. Присутні багато рівнів захисту: від вологи, ударів, рентгенівського випромінювання та великий температурний діапазон роботи.
    Рекомендую.

Достоинства:
    Все перелічене в описі.
  • Олександр Н***

Брав для китайця.
    Політ чудовий.
    Флешка ініціалізувалася відразу при установці в слот карто-приймача.

Великі обсяги дрібних файлів (документи, фото) копіює, переміщує зараз. Читає також добре.

Великих розмірів не пробував тестувати,
    не наважуся заявляти. Поки що в процесі юзання. Це моя перша micro SD на 256 ГБ від Samsung.

Картка без проблем із першого разу розпізналася смартфоном.
    На Redmi 9 4/64 пригальмовування не помічав.

Флеш-накопичувач повністю виправдовує свою ціну та працездатність.
    Рекомендую!

Достоинства:
    Цілісність упаковки, приваблива ціна акційного Весняного Розпродажу, 10-ти річна гарантія від виробника
    Недостатки:
    Немає. Тільки позитив та задоволення від використання товару.
    Товар після замовлення магазин декілька разів переносив дати видачі, що незадовільно. Отож очікував 6 діб.
    На 7-му добу забрав нарешті.
  • Дмитрий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ

Вже дві такі брав, працюють. Подобається.

• Дмитрий Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ

Все гарно працює, брав для Steam Deck.

Достоинства:
    Ціна, об'єм пам'яті
    Недостатки:
    Ще не виявив
  • Антон

Вітаю!
    Купив вже четверту за переліком. Використовую у смартфонах та екшн камерах.
    Усі чотири працюють без жодних нарікань.
    Якість на висоті.
    Якість обслуговування Розетки теж на висоті, як завжди.
    Дякую.

Достоинства:
    Якість
  • Дмитрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ

Встановив у nintendo switch lite

Достоинства:
    Вже 1 рік працює. Поки все добре
  • Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ

Встановив. Працює належним чином.

Достоинства:
    Працює
  • Ігор

Объем сказочный )

• Денис Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ

Покупкой товара картой памяти Samsung Evo Plus micro SDXS 512 остался удовлетворённый в данный момент.

Достоинства:
    Скорость отличная
  • Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ

На мою думку це найкращий бренд для карт памʼяті, якщо Вам важлива інформація та свій час, рекомендую брати саме це. Працюють бездоганно, ніколи не люблять голову.

Достоинства:
    Надійність
  • Илья А***

Працює

Достоинства:
    Швидкість
    Недостатки:
    не знайшов
  • Володимир Х***

• Альона

гарна якість, швидкість

• Сергій М***

Гарний середняк, рекомендую. Тестів не робив, але працює. Є адаптер на SD

• Микола І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ

Достоинства:
    Ok
  • Валентина

Працює, все добре