Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Рамен Samyang Buldak со вкусом сыра 140 г (8801073116474)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Анна П***

Смачна!

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Олексій Є***

Ужас. Если вылить весь пакет жидкости приправы есть невозможно. Сыр вбоще не ощущается, все печёт в горле. Пришлось все вылить и промыть в друшлаке проточной водой, чтобы хоть как то доесть этот пекучий ужас

Достоинства:
    Недостатки:
    Цена и очень слишком пекучая перцевая приправа
    • Дмитро П***

В описании написано: "ГОСТРА". На упаковке написано "НОТ" (острый). В чём проблема? К чему ставить одну звезду за свою невнимательность ? )

• Валерія Г***

то може треба спочатку дізнатися що це і як його їсти а не ставити низьку оцінку

• Анна В***

Можливо треба спробувати спочатку не наливати цілий пакет гострого соусу?Я наприклад наливаю 1/4 соусу,якщо треба добавляю.

• Анна З***

Це шикарно)
    Для тих хто любе гостру локшину с нотками сиру саме те,дуже смачно,ситно, про аромат взагалі мовчу

• Наталія С***

Дякуємо за відгук!
      Buldak зі смаком сиру — це ідеальне поєднання насиченого сирного смаку та фірмової гостроти Samyang
      Раді, що обрали саме його. Заходьте ще — у нас попереду багато смачних і гострих спокус

• Ірина Б***

Смачно і гостренько.

• Євгеній К***

Рамен — страва цікава, соус гострий і смачний, справді додає настрою. Але сама локшина підкачала — якість залишає бажати кращого. Хотілося б більшої уваги до основного інгредієнта.

Достоинства:
    Соус, порція.
    Недостатки:
    Локшина

Дякуємо за щирий і детальний відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили насичений смак соусу та зручний формат порції. Щодо локшини — ваш коментар обов’язково візьмемо до уваги. Сподіваємось, що інші смаки Samyang залишать приємніше враження. Будемо раді бачити вас знову!

• виктор Ц***

Ви локшину як мівіну запарювали? тоді зрозуміло, там по іншому, читайте інструкцію уважно

• Ольга Т***

Локшину треба варити, а не заливати окропом. Читайте інструкцію з приготування

• Влад

Топчик) для мене в міру гостро

Недостатки:
    Можна найти на інших сайтах дешевше

Дякуємо за відгук! Раді чути, що вам сподобався смак і рівень гостроти саме влучив у ціль! Якщо захочеться ще експериментів — спробуйте й інші смаки з лінійки Buldak

• Оксана Г***

Смачно

якуємо за відгук! Раді, що вам сподобалося! Сирний Samyang — це справжня знахідка для поціновувачів гостренького з насиченим смаком. Чекаємо вас знову за новими смаками!

• Андрій Б***

Вкуснотища! Особенно если добавить ещё чеддера и чуть молока

Дякуємо за відгук! Повністю згодні — додати чеддер і трохи молока — це ідеальний апгрейд до вже смачної локшини! Така комбінація робить її ще ніжнішою і насиченішою

Смачного вам і до нових смакових відкриттів разом із Samyang!

• Микита П***

Смачний сирний смак, досить гострий.
    З мінусів, запах не приготованої локшини віддає старою локшиною.

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобався сирний смак та гострота — це справді фішка цієї серії Samyang. Щодо запаху сухої локшини — дякуємо за зауваження, ми передамо цю інформацію постачальнику. Іноді специфічний аромат може бути пов'язаний з упаковкою або типом обсмажування локшини.

Будемо раді бачити вас знову та підказати інші цікаві смаки для нових гастровражень!

• Іван Н***

Легка в приготуванні, смачна. А як горить від гостринки)) Для любителів гостренького саме те що треба.

Дякуємо за чудовий відгук!
      Раді, що вам сподобався смак і легкість приготування! Цей рамен дійсно має ту саму «перчинку», яку так люблять справжні фанати гострих страв
      Смачного і чекаємо вас знову!

• Олександр Т***

топ топовий

Достоинства:
    топ

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що рамен Samyang Buldak зі смаком сиру вам сподобався. Це справжній топ серед гострих і смачних раменів! Чекаємо вас знову за новими смаками!

• Олександр М***

Дякуємо за відгук!

• Наталія К***
    Продавец: Rozetka

Даже смачно

Достоинства:
    Смак
    Недостатки:
    Хочется ще
  • Артем
    Продавец: Rozetka

Виключно для любителів гострого, гострого по азіатським міркам, а не по звичайним. Губи будуть пекти. Особливо якщо додати весь соус. Смак сиру за гостротою не чути. Її треба варити, а не просто залити водою. Купляв в магазині азіатської кухні, там була повна інструкція на етикетці. Сама локшина смачна та якісна. Як для експерименту і спробувати щось нове, можно купити один раз, але ціна як для локшини - космічна, але звісно зрозуміло, що це імпорт та відомий бренд.

Достоинства:
    Локшина
    Недостатки:
    Ціна, гострота

Дякуємо за розгорнутий та чесний відгук!

Так, ця локшина дійсно для справжніх фанатів гостренького, і ваш опис «пече по-азійськи» – дуже влучний . Справді, повноцінне приготування з варінням робить смак насиченішим, а текстуру локшини – ще кращою. Щодо ціни – розуміємо вас, імпорт і бренд впливають, але раді, що ви вирішили спробувати щось нове

Дякуємо, що поділились досвідом. Гарного вам настрою і нових смакових відкриттів!