День Рождения ❤️ ROZETKA 2025 | Скидки до 70%

Отзывы покупателей о Пила цепная аккумуляторная Sequoia SBC2012BS-EV

Оценка пользователей 4.38/5
  • Олександр

Користуюсь майже 2 роки, купив ще два акумулятори.
    Легка, зручна, колоди діаметром 30см перепилює.
    Пила працювала багато, зносив два ланцюги, на третьому обірвало вал електродвигуна. Електродвигуна у продажу не знайшов, довелося купити нову пилку.
    В акумуляторах при великому напрацюванні відпаюється плюсова клема, повторне пропаювання на довго не допомагає.
    Шматок м'якого мідного дроту вирішив цю проблему.

Достоинства:
    Легка, зручна, колоди діаметром 30см перепилює.
  • Валерій Залива

09 травня 2023 написав відгук, що в описі неправельно вказали швидкість ланцюга. Виправили. Тепер про пилку. Випробував ії в дії неодноразово. Пиляє, слабенько, але роботу робе. Трохи придавив і спрацьовує захист, так що, згвалтувати її не вийде. Аккумуляторів, бажано, мати пару. У мене три, бо індикатор світить ще жовтим, а вже не вмикається. Загалом річ непогана.

Достоинства:
    Легка, тиха
    Недостатки:
    Заслаба
  • Андрій Тацюк

За свої гроші ідеальний варіант для дому,дачі.

• Антон Шеховцов

Придбав для догляду за деревами. Поки що пилка відпрацювала десь 5 циклів батареї. Найбільше, що пиляв - клен 20см (фото). Цей зріз триває десь хвилину, треба тримати баланс навантаження: якщо трохи притиснути, пилка сповільнюється, в цей момент можна трохи відпустити і продовжувати, інакше вона вимикається (захист). Пиляти зворотною стороною (від себе) ніби можна, але 50/50 чомусь виходить сильна вібрація. Взагалі шина фіксується трохи не впевнено і треба дуже сильно затискати гвинт.
    Вцілому вона задачу виконує, прив'язав кільце до ручки - лазити по дереву можна. Зріз виходить досить рівний.

• Валерій Залива

Отримав пилку, перевірив на пошті і зрозумів, що мене вчомусь дурять. Роздивився і ось, швидкість ланцюга 6 м/с, а в описі 15 м/с. Якось трохи сумно.

Достоинства:
    Ще незрозумів
    Недостатки:
    Ще незрозумів
    • Михайло Герасименко

Може хтось підкаже? Акумулятор деволт на неї стає?

Пане Михайло, вітаємо!
      До інструменту тм Sequoia, підходять лише акумулятори тм Sequoia.

• Михайло Герасименко

Не очікував такої віддачі. Мені сподобалась. Живу обліпиху 18-20см взяла легко.

• Евгений Алексеенко

Пилою на перших етапах користування задоволений. Для домашнього користування підійде. Це моя перша акумуляторна пила, дуже подобається, що не треба возитись з бензином, маслом, мірною тарою і все це діло змішувати. Розумію, що потужність уступає бензиновій, але мені вистачає.
    Далі - час покаже.

Достоинства:
    Комплектація, ціна, виглядає досить якісно
    Недостатки:
    Поки не виявлено. Сподіваюсь так і лишиться)))
  • Максим

Дуже гарна пилка. Приємно здивований. За 1 раз до пів прицепа дров можна напиляти.

Достоинства:
    Ціна, не поступається бензиновій, не каптить, не гудить. Не треба заправляти бензином
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Михайло Герасименко

Дуже гарно красти дрова в лісі. :) Лісники не чують... :)

Вітаємо, пане Михайло.
      Рекомендуємо мати документи на дрова ;)
      Дякуємо за вибір тм Sequoia