- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
вибирав дружині акумуляторний тример для того щоб косити на клумбах між квітами передививсь купу девайсів знаменитіх брендів ціни кусаються в рекомендаціях не дуже хвалять згадав що є такі українській бренд сиквоя, тому що купував бензокосарку в 2022 році чотири роки працює бездоганно маленькі поломки що замінюється комплектуючими які зношуються з часом. в рекомендаціях вибило акумуляторний секатор секвойя SBP2030B-QV, вирішив купити ще собі одну цяцьку хоча дружина відмовляла каже щас не сезон обрізка дерев не потрібна кажу будеш рози обрізати і не пожалкував сейчас гарна пропозиції магазину rozetka оплата частинами на 15 місяців. хоч зараз і не сезон а протестував дивайсь фото закріплюю хоч з мене може і знімуть гарантію ну девайс своїми характеристиками що вказано в рекомендаціях все справляється ріже до 30 мм даже більше в мене різало за три рази перерізало і товщі ще прикупив собі акумулятор 4 ампер годин до триммера користувався їм не то що йде в комплекті два ампер години заряду даже не змінилось одной поділки щоб порізати кучу гілок фото закріплюю куча мені по пояс і в діаметрі метрів півтора та що куча гілок ще не перерізана таку саму перерізав так що секатор рекомендую перевірено все працює ps. головне пам'ятати що любить Люба техніка не перевантажувати попрацювали і дали відпочити а після того як покористувалися почистити змазати ,все йде в комплекті мастило і брусок точильний і два ключі всім дякую за увагу.
- Достоинства:
- український бренд патріотично справився із своїми задачами навіть понаднормово
- Недостатки:
- недоліків не виявлено
Представник постачальникаВітаємо, Володимире!
Дякуємо за чудовий відгук та за те, що обираєте продукцію ТМ Sequoia.
Бажаємо приємного користування!
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий секатор. Батареї вистачає на ... Навіть не знаю на скільки. Мабуть якщо працювати ним без зупину півдня, то може і розрядився би. За сезон один раз заряджав його. Обрав саме його за легку вагу.
- Достоинства:
- Батарея, витривалі леза, легкий.
Представник постачальникаВітаємо Юрій!
Дякуємо Вам, що обрали продукцію тм Sequoia.
- Инна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий секатор, почистила в садку всі дерева і троянди, а у мене їх багато. Легкий в користуванні, незамінний в садовому господарстві, хто ще не має обов’язково придбайте. Дякую улюбленій Розетці за приємне обслуговування і якісний товар.
- Достоинства:
- Ріже гілки 32 мм як по маслу
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо, Інна!
Дякуємо за вибір тм Sequoia та за чудовий відгук.
Приємного користування.
- Володимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мій подобається.
- Достоинства:
- Колір
Представник постачальникаДоброго Дня, Володимир!
Дякуємо за вибір нашого секатору та за відгук.
Приємного користування.