Доставка в зазначений строк,все в комплекті,легко збирається без проблем,в порівнянні з моєю "Альпіною",що про слугувала більше 10 років,значно краща,працює тихенько хоч і потужна,дуже легка,косить чудово,ножі гострі,сподобаллось коли контейнер повністю заповнений піднімається клапан і видно що треба спорожнити.Пишуть в відгуках що плюється травою поза контейнером.Не помітив такого.Поки що все гарно,подяка" Розетці",товар рекомендую в категорії ціна-якість.
Вітаємо, Володимир!
Дякуємо за чудовий вибір нашої газонокосарки та за змістовний відгук.
Користуйтесь із задоволенням.
Піде для 12 річного хлопця я йому і брав.
1. Передні колеса не кріпитися: Шток передніх коліс короткий для кріплення клес. І повертати шкода з возитися не хочеться. (все перевірив, всі 4 колеса стандартні, шток передніх коліс короткий, колеса не кріпляться на нього!)
2. Суддя з того, то косарка напівзібрана, цей апарат вже хтось отримав і відмовився. Почав збирати, і зрозумів, що лажа - повернув товар.
Працює нормально, косить, високі обороти, скіс збирає.
Купувати варто тільки людям з руками - доведеться щось по дрібниці виправляти.
Працює, як треба. Досить шумна, швидко заповнюється резервуар для трави.
Працює добре, у порівнянні зі старою, тиха та зручна у керуванні, бо легка. Справляється з великим об`ємом теріторії. Рекомендую!!!
Лгарна якість корпусу, пластику. стриже добре,
На свої гроші.
Як газонокосарка функцію свою виконувала, аж поки через 4 міс не перестала(. Ненадійне гніздо розетки як на мене
Машинка супер.
Покупалась как резервная !
Просто разочарован. Производители упрозняют - дальше некуда. В итоге настолько производитель её упростил, что у неё отсутствует груз(баласт), который прижимает её к земле, без него, как в данной модели, газонокосилка, просто подпрыгивает на каждой кочке... Как я понимаю, корпус данной модели, это китайская балванка, на которую разные фирмы согласно цены навешивают опции, в зависимости от цены.
Вывод такой, если нужно поиграться на +/- на 1 сотке абсолютно ровной, то да, а так не стоит!
Це відгук про найдешевшу косарку на сайті, вірно? Як на мене - повністю відповідає своїй ціні. Ніхто ж у мокасинах вершини не підкорює) Вибирайте засоби відповідно до завдань і все буде добре.
В точке выдачи нет удлинителя, чтобы проверить товар.
і що? що це має до товару?
Прийшов без кріплення на ручку, як у попереднього покупця, цікаво: це такий брак у Sequoia чи Роетка шле клієнтам одну і ту саму браковану косарку. що мені з тим робити?
Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.
Не било крепления под ручку
Якщо ви повернули цей товар, то його відправили без того кріплення до мене
Добрий вечір мені техбідтримка не чім не допомогла! Як я можу повернути товари ?
Сьогодні прийшла і одразу спробував косить добре навіть високу траву,але швидко наповнюється контейнер.
Косарка відмінна за свої гроші.
Легка та маневрена. Досить потужна і не сильно голосна.
Ножі непогані, траву не травмують.
Всі деталі гарно підігнані, нічого не гримить, все чітко та міцно фіксується (кошик, кришка, колеса- все на рівні).
В порівнянні з тими косарками, які були у використанні, то можу сміливо сказати: не гірша за своїх дорожчих родичів.
Що здивувало:
Не звичний для мене старт: спершу кнопка потім курок (звик навпаки).
Направляючі для трави на корпусі (див фото). Не можу сказати, що це якось покращує роботу, проте цікаве рішення.
Кошик для трави наповнюється відносно рівномірно, правда на початку роботи дрібна трава все ж таки вилітає крізь величенької отвори кошика.
Збирається дуже легко. Працює дуже гарно, Дружина сама косила, їй сподобалось.