Отзывы покупателей о Высоторез электрический Sequoia SEPS0810

на основе 21 отзыв
  • Юрій М***

Все ок. Рекомендую

Вітаємо Юрій!
      Дякуємо Вам, що обрали продукцію тм Sequoia.

• Юлиан Н***

Гарний високоріз свою функцію виконує відмінно. Обрізав до 15 яблунь різного віку - справився чудово, ще й за таку дешеву ціну. Як писали у минулих відгуках, єдиний мінус - це дійсно важкий: треба робити відпочинок між обрізками, обрізав,опустив високоріз, відпочив, і так по колу. Оптимальна висота для роботи в розкладеному стані - це десь 2-2,3 м. Якщо розкладати на всю довжину 3 м, втримати важкувато.

Достоинства:
    добре виконує свою функцію, не дорогий
    Недостатки:
    важкий

Шановний Юліане, дякуємо за Ваш відгук та довіру до продукції Sequoia.
      Модель SEPS0810 створена для ефективної обрізки гілок на висоті, і ми раді, що вона повністю впоралася із завданням у Вашому саду.
      Щодо ваги — це конструктивна особливість інструмента: потужний двигун та міцна телескопічна штанга забезпечують надійність і довговічність, але водночас додають маси.
      Бажаємо Вам подальшої продуктивної роботи та здорового саду разом із технікою Sequoia!

• Хоменко Р***

Купував тут, на "Розетці" два роки тому. Використовував не часто. За два роки жодних нарікан. Дійсно потрібна річ і чудовийй помічник на присадибнійй ділянці. Доволі важкуватий інструмент, тож потрібно мати певну фізичну підготовку для того щоб працювати ним. Але в цілому - РЕКОМЕНДУЮ.

Достоинства:
    Поєднання співідношення "ціна-якість"

Вітаємо Руслан!
      Дякуємо Вам, що обрали продукцію тм Sequoia.

• иван Б***

Вкткорез невероятно крут. Да, все отзывы про его вес безусловно обоснованные, но справедливости ради надо отметить тот факт что он очень мощный и мне пришлось на очень большой высоте пилить старую абрикосу с толстыми ветками на всю длину шины, этот вкткорез даже не дал намека что ему тяжело и ему не хватало мощности. Это просто дракон... Немного надо приловчиться с тем что бы за собой тягать кабель электрический, но я знал на что иду, я не хотел аккумуляторный, они значительно слабее, а если и есть мощные то там ценник в 3 а иногда и в 4 раза больше, в это другой бюджет... При том что для своего сада такие подрезки не делаются каждый день и даже не каждый год, обрезка кардинально уменьшения высоты деревьев старых это очень редкое явление когда дерево сильно запущенное, я свои очень красиво подрезал сейчас мой сад похож на прекрасный сад. Этот инструмент безусловно крут.

Вітаємо Іван!
      Дякуємо за такий детальний і натхненний відгук!
      Нам приємно знати, що висоторіз Sequoia SEPS0810 виправдав Ваші очікування.
      Бажаємо, щоб Ваш оновлений сад ще довго тішив око, а інструмент служив надійно!

• Юрій Г***

Дуже добре

Вітаємо, Юрій!
      Дякуємо за чудовий вибір нашого висоторізу та за яскравий відгук.
      Приємного користування.

• Хоменко Р***

Купував тут, на "Розетці" рік тому. Використовую не часто. З своїми завданнями справляється добре. Переваги. Непотрібно вмикати режим "мавпи", щоб зрізать гілки дерева на певній висоті. Дійсно дуже потрібна річ для обрізки дерев на висоті. З умовних недоліків. Доволі важкуватий інструмент, тож потрібно мати певну фізичну підготовку для того щоб працювати ним. Але в цілому - РЕКОМЕНДУЮ

Достоинства:
    Співвідношення "ціна-якість".

Вітаємо, пане Руслан.
      Дякуємо за вибір нашого інструменту, за якісний відгук та рекомендацію.
      Приємного користування.

• Іван Н***

Нормально

Достоинства:
    Телескоп
    Недостатки:
    Вага

Дякуємо за відгук і за вибір торгівельної марки Sequoia.
      Приємного користування!

• Николай Л***

Сьогодні тесть її обкатав. Сказав агонь.

Достоинства:
    Дешева.
    Недостатки:
    Важкувата.
  • Юрий Г***

Доповню свій відгук після року користування, свою функцію виконує нормально, як би виробник зробив якісніше чим є по факту можливо і рекомендував до покупки, а так не рекомендує. Іще з нюансів замістив що з бачка в середні в корпусі витікає масло і тече з усіх щелей і напевно і мотор в маслі.

Достоинства:
    Недостатки:
    Сам висоторіз
  • Євген С***

Потужність позитивно перевершила очікування. Підрізав високі горіхи і яблуні, ріже дуже швидко і легко.

Єдині недоліки - трохи важка, довго без перепочинку не попрацюєш. І короткий шнур живлення.

Достоинства:
    Потужна, дуже добре ріже
    Недостатки:
    Важкувата
    Короткий шнур живлення
  • Татьяна Н***

Працює відмінно

• Андрей Б***

У використанні дуже простий та зручний. Допомагає телескопічна штанга та змінний кут нахилу пильного механізму. Трохи заважкий при максимально подовженій штангі, а так працювати одне задоволення. В саду гарний помічник, гілки до 200 мм на висоті чуть більше 2 м пиляє залюбки

Достоинства:
    Зручний механізм натяжки ланцюга, телескопічна штанга, досить потужний
    Недостатки:
    Трохи заважкий, на максимальному подовженні штанги тяжко тримати
  • Хоменко Р***

В роботі ще не випробовував, тож щось писати зарано. Товар надійшов вчасно, в робочому стані. Зібрать - справа якихось 30 хвилин. Спробую в роботі - обов*язково оціню.

Достоинства:
    Співвідношення "ціна-якість".
  • Людмила В***

Дякую за гарне обслуговування, в роботі пила зручна.

Достоинства:
    Гарно працює
  • Василь Ц***

Поки що супер

Достоинства:
    Див.вище
    Недостатки:
    Мабуть висоти добавить би метрів зо два
  • Юрий Г***

Довго обирав висоторіз розумів що лінійка бюджетних, но все одно очікував краще якості. Все по порядку для ти хто вибирає.
    1. Висоторіз зі своєю задачею справляється нормально, всі плюси на цьому закінчуються.
    2. Якість виконання - люфтить механізм регулювання кута нахилу не критично но не приємно, як почав збирати з коробки насторожило якість самого виробу, після спроби прикрутити ручку до штанги в болтах знялася різьба, думаю там все таке по якості, дивіться на фото.
    3. Недоліки чи брак - після того як все було зібрано, залите масло для змащування цепі і при спробі попрацювати було виявлено що з кришки витікає масло і тече по корпусу, не знаю це так надо чи брак.
    4. Після всього, ще було виявлено з коробки тріщину вздовж штанги та що висувається, дивіться на фото. Це говорить про якість виконання, не зрозуміло як воно вплине на подальшу роботу.
    5. Моє враження - висоторіз не доброї якості, на стоїть своїх грошей. Я не рекомендую.

Достоинства:
    З своїми задачами справляється, но перше враження все міняє.
    Недостатки:
    Перечислив в описі.
  • Андрей А***

Первый высоторез у меня, немного неожиданно было ощутить 5 кг на длинной палке)) нужна хорошая физическая форма для использования. Довольно тихо работает. Хорошо справляется со своими задачами - нужно только достать до ветки и нажать кнопку, все остальное она делает сама.

Достоинства:
    тихая, длинная, меняется угол
    Недостатки:
    тяжелая
  • Андрій С***
    Продавец: Rozetka

Пришла старая б/у пила, даже на кассе в розетке парень был в шоке, сделал отказ, такое впечатление что товар с ремонта, а потом его решили продать!!!

Достоинства:
    Коробка на скотче вид ужасный

Вітаємо Андрій!
      Ваш випадок — це виняток, який, швидше за все, став наслідком помилки на складі від дій продавця через пересорт сервісу.
      Головне, що Ви це вчасно помітили і не залишилися з проблемним товаром.
      Ми гарантуємо, що вся наша продукція завжди дбало запакована, ціла та у робочому стані.
      Просимо вибачення за це непорозуміння та згаяний час.

• Валерий С***
    Продавец: Rozetka

немного тяжеловат, надо приловчиться.... а так-работает отлично!

Продавец: Rozetka

Хочу добавити до свого попереднього коментаря.Дуже задоволений роботою.Зрозумів принцип зменшення нагрузки на руки і вперед.Тільки встигай заливати масло в бачок.Зрізав яблуню та сливку біля електродротів.Вперше без використання драбини і допомоги друга.Швидко!Якісно!Рекомендую...!Відео добавлю якщо буде кому зняти під час роботи .

Достоинства:
    Нічого не тріснуте Нічого не тече.Всі болти з різьбоюЛюфт головки незначний.
    • Юрий Г***

Ось і з'явилася відповідь, а точніше виправдання супер продукції, як не нахвалюй все одно не полетить.

• Микола Г***

Це не виправдання.А адекватне оцінювання товару.Якість - ціна.Не знаю як в інших марках.Порівняти не можу.Відгук про свій товар.Може бути суб'єктивним звичайно.Але про недоліки для мене я вказав.Плюси для мене також.Не можна вимагати від Запоржця щоб їхав як Мерседес.Але і той і той довезе.Так що відгук не замовний.

• Микола Г***
    Продавец: Rozetka

Купляв ще до війни.Тільки тепер дійшли руки до нього.Складав десь біля 40 хвилин із- за того що інструкція детальна але на старішу модель.А в цій уже і швидка бокова натяжка ланцюга і трішки по іншому реалізовано кріплення штанги до косильної головки хоча залишилося від старої.Працює тихо.Ріже швидко і при тому дійсно 20,0см діаметр.зріз рівний.Не стрибає.Виключили електрику тому до кінця не доробив роботу.
    Потрібно дуже прискіпливо підігнати під себе ремінь та ручку методом проби бо перевтома буде рукам гарантована навіть при невеликих обсягах роботи.Працювати тільки в захисних окулярах.

Достоинства:
    Ріже дерево як гарячий ніж масло.Мабуть мідна обмотка двигуна бо важка голова.Зручно регулюється кут нахилу косильної головки
    Недостатки:
    Важкувата для рук