- діма Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коли прийшла косілка,відразу почала погано працювати не чіткі обирти,свічка чорна до заводкі дуже погано. Привід на ROZETKU для відправки в сервісПройшла вже 15 днів,ні двінка ні косілки Трава росте косілки не має. Не розумію,для чого вона мені зимою. Я її купляв для того щоб траву косити. КАТИГОРИЧНО НЕ РОКОМЕНДУЮ Ні косілки ні грошей.
- Достоинства:
- Ні
- Недостатки:
- Не коректна праця двигуна. І також сервісу по ремонту. Продають вже поламину.
Представник постачальникаШановний пане Дмитро, дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що виникли такі проблеми з газонокосаркою. Ми розуміємо Ваші переживання через довгу затримку. На жаль, процес ремонту зайняв більше часу, ніж очікувалось. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб Вашу косарку повернули якомога швидше.
Для прискорення вирішення питання радимо також звернутися до служби підтримки Rozetka.
Ваше задоволення – наш пріоритет. Просимо вибачення за незручності та дякуємо за терпіння.
- Сергей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Яке масло всеж таки заливати, по спачтку написано 20W40 а потім ще 10W40
- Євгеній М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На 14й день перестала працювати , до техпідтримки неможливо додзвонитись,газон росте,косілка відсутня.
Писав про некоректну її роботу через тиждень,свічка чорна,перелив пального,відповідь відсутня.
Сподіваюсь на швидке врегулювання цієї ситуації.- Недостатки:
- Не працює
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
Представник постачальникаВітаємо, Євгеній.
Приносимо вибачення за тимчасові незручності.
Просимо терміново звернутися у наш сервісний центр - ссылка
- Євгеній М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємно здивувала. Дуже тихо працює, запустилась з першого разу, траву в травозбірник заповнює до верху, легка в користуванні та маневрена. На одному баці пального пропрацювала півтори години.
- Достоинства:
- Легка, тиха, єкономічна
- Недостатки:
- Наразі відсутні
Представник постачальникаВітаємо з чудовою покупкою, Євгеній.
Дякуємо за вибір тм Sequoia та за відгук.
Користуйтесь із задоволенням!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре. Бехкоштовна доставка на нову пошту. Акційна ціна. Працює норм.
Представник постачальникаВітаємо, Оксана!
Дякуємо за вибір нашої газонокосарки та за зворотній зв'язок.
Приємного користування.