- Олександр К***Продавец: Rozetka
Горілка - супер! Дизайн дійсно дуже крутий - виробнику ріспект - на подарунок те що треба. Ну і правда п'ється дуже легко. Запах приголомшливий, а головне на другий день - жодних неприємних відчуттів ;)
- Достоинства:
- вигляд і смак
- Олександр М***Продавец: Rozetka
Досить приємний смак, п'ється легко. Подобається дизайн пляшки. Рекомендую
- Достоинства:
- М'яка
- Недостатки:
- Дороговато
- олег м***Продавец: Rozetka
Вся лінійка граппи Шабо найкраща в порівнянні з іншими, а сама сама це мускат...
- Достоинства:
- Справжний натуральний продукт
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Один з кращих напитків. Дуже висока якість. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Висока якість
- Недостатки:
Представник постачальникаШановний Іване, дякуємо за ваш відгук і вибір! Нам дуже приємно, що наш продукт вам сподобався!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хто цінує якість рекомендую!!!
- Достоинства:
- Один з кращих напитків!
- Недостатки:
Представник постачальникаШановний Іване, дякуємо вам за відгук! Ми дуже раді, що наш продукт вам сподобався!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер класний Український продукт!
- Вячеслав О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее качество
Представник постачальникаДякуємо, В'ячеславе, за ваш вибір та відгук. Щасливі, що вам до вподоби наша унікальная Grape vodka. Це особливий продукт на ринку. Рецепт створення цього благородного напою високої гами розроблений виноробами компанії SHABO. В основі колекції виноградної горілки SHABO – відбірний виноград відповідних сортів.
Grape vodka проходить потрійну дистиляцію з подальшою фільтрацією на відповідних для кожного виду продукту: алмазному, золотому чи срібному фільтрах. А Grape vodka Premium також має ще додаткову обробку сухим молоком.
- АркадийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил со скидкой,на пробу.Понравилась.Мягкая,вкусная :)
Представник постачальникаШановний Аркадію, дякуємо за вашу оцінку. Раді, що до смаку.
- Анатолий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Граппа - это суровый мужской напиток, Хэмингуэй пил, будучи в Италии
- Достоинства:
- Качественная граппа, не отдаёт самогонярой
- Недостатки:
- Суровая, чача 70 град. для себя в Грузии пилась легче, но тогда я был молод
- Борис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ОК
Представник постачальникаБорисе, дякуємо за ваш відгук. Щиро раді, що вам сподобався наша Grape Vodka
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вполне хорошая водка, но ожидал от нее большего. Не совсем выраженный аромат винограда, скорее легкий еле уловимый намек на виноград. На один раз.
- Достоинства:
- мягкая, легко пьется, приятный аромат
- Недостатки:
- не хватает более выраженного аромата винограда
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Никогда не пила настоящую граппу.
Поэтому не с чем сравнить.
Насчёт этого алкоголя могу сказать, что пьётся легко, приятный запах и вкус винограда. Похмелья нет.
Как для меня, это лучше чем водка.
Планирую купить ещё пару бутылочек.
Представник постачальникаЛюдмило, дякуємо за ваш відгук. Щиро раді, що вам сподобалась наша Grape Vodka
- марценюк є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
якщо автори не будуть химічити, то попит буде.
- Достоинства:
- Гарна штука. Раніше шабовську виноградну горілку вживав, а це чистіша, голова не болить.
- Недостатки:
- але дорога як для 0,375.
Представник постачальникаДякуємо вам за ваш вибір. Дійсно, Grape vodka унікальний продукт. В основі колекції виноградної горілки SHABO – відбірний виноград. Виноградні лози були придбані в Європі з урахуванням особливостей ґрунтів Шабо й висаджені на кращих для них мініділянках теруару. Заради створення продукту виняткової якості, кількість виноградних ґрон на кожній лозі скорочується до 2 кг.
Рецепт створення цього благородного напою високої гами розроблений виноробами компанії SHABO. Grape vodka проходить потрійну дистиляцію з подальшою фільтрацією на відповідних для кожного виду продукту: алмазному, золотому чи срібному фільтрах. Все це надають виноградній горілці кришталеву чистоту та додаткові унікальні природні властивості.
А Grape vodka Premium також має ще додаткову обробку сухим молоком.
Можливо вам буде цікаво скуштувати Grape vodka Gold. Вона має витримку в дубових баріках не менше 1 місяця, що додає продукту золотого відтінку та відповідного особливого смаку.