Отзывы покупателей о Бренди выдержанный Shabo X.O 15 лет выдержки 0.5 л 40% в подарочной упаковке (4820070403398)
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Коньяк не пробовали и не открывали. Есть подозрение, что это подделка, так как акцизная марка оторвана с двух сторон.
На других бренди Шабо акциз приклеен поверх пробки, а уже потом запечатан прозрачной пленкой. А здесь она приклеена поверх этого блистера/пленки и оторвана с двух сторон.
Кроме этого, бутылка и этикетка отличаются от фото на Розетке и на сайте Шабо. Внизу на бутылке, которую получили выпуклая надпись SHABO, чего нет на фото с сайтов. На этикетке есть рамочка коричневатого цвета, которая выделяется на общем фоне, а на бутылке, которую мы получили, эта рамочка желтая, она сливается с общим фоном этикетки.
Фото прилагаю.- Достоинства:
- Пока не обнаружены
- Недостатки:
- Похоже, что получили подделку
- Гость
Розетка не продает подделки, насколько мне известно
Представник постачальникаВітаємо
Дякуємо за те, що звернули увагу на зовнішній вигляд продукції та візуалізацію на нашому сайті, а також сайті Rozetka.
- На сайті Shabo - помилка, дана позиція проводилася тільки в об'ємі 0,5 л (виправимо найближчим часом). Візуалізацію також замінимо на своєму сайті та сайті Rozetka.
– відвантаження продукції для Rozetka ми здійснюємо без посередників, тому ймовірність того, що це підробка дуже низька.
- Що стосується акцизної марки - ми змушені були деякий час клеїти її поверх прозорої термоусадки у зв'язку зі змінами в законодавстві (продавців зобов'язуватимуть сканувати штрих-код на акцизній марці перед продажем кінцевому споживачеві), зараз вже так не клеїмо.
– пляшка з написом SHABO на склі (у нижній частині) наша і використовується для коньяків 15 та 20 років
Якщо раптом у вас виникнуть питання щодо якості самого продукту (ми сподіваємося цього не станеться), ви можете надіслати нам фото чека і сам коньяк. Ми обов'язково проведемо експертизу в нашій лабораторії і незалежно від її результатів на заміну надішлемо вам аналогічний коньяк.
- Сергей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Покупал на подарок. Вживую очень богато смотрится. Кум заценил )
- Достоинства:
- Красивая презентабельная упаковка
- Недостатки:
- Не пробовал
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Шикарный коньяк
- Достоинства:
- Мягкий.Очень приятный вкус
- JuliaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Не стыдно презентовать иностранным коллегам
- Достоинства:
- Цена и качество
- ГостьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
ВСЁ ХОРОШО.
- Достоинства:
- ПОЛЕЗНЫЙ
- Недостатки:
- НЕТ
- Анатолій С***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Шикарний коньяк! Немає й натяку на спиртуозність як в пляшці так і в бокалі! Купував не на Розетці, а в офіційного дистрибутора в нашому регіоні. Відгук залишаю, так як багато коньяків купував тут. Презентабельна подарункова коробка, пляшка з металевими етикетками, гарно виглядає на столі. Ніжки стікають дуже повільно по стінкам бокалу. Купував в колекцію, але мусив відкоркувати його, так як розсохся корок і почав підтікати. Коньяк трішки солодкуватий - сподобається жінкам. Загалом якісний напій з презентабельним виглядом. Скрасить гарний стіл з гарною компанією, або роздуми наодинці. Фото прикладаю
- Достоинства:
- Якісний напій з гарним букетом
- Недостатки:
- Через 3 роки розсохся корок (повторюсь - купував в колекцію)
Представник постачальникаАнатолію, дякуємо за ваш відгук! Неймовірно раді, що вам сподобався наш бренді. Обовʼязково передамо на виробництво коментар щодо корка, щоб вирішити проблему з пересиханням
- Николай Л***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Это хорошо! Ну прямо здорово! Реально
- Недостатки:
Представник постачальникаМиколаю, дякуємо за ваш відгук. Неймовірно раді, що вам сподобалося наше бренді
- Николай Т***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
До 1000 грн. - это лучший бренди/коньяк который только может быть.
Представник постачальникаМиколо, дякуємо за ваш відгук! Безмежно раді, що ви залишились задоволені нашим бренді
- ИгорьПродавец: Rozetka. Объем: 0.5
Шикарный коньяк на свои деньги, со вкусом хорошо выдержанного сладкого вина!
- Достоинства:
- Намного лучше 10-ти летнего Шабо!
- Недостатки:
- Не обнаружено
Представник постачальникаШановний Ігоре, дякуємо вам за ваш вибір.
- Клименко Л***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Де-юре- коньяк, де факто-бренди по приемлемой цене. Мягкий, плавно стекающий по стенкам бокала золотистый напиток. Глазами кажется, что он слегка маслянистый, от того и красиво распределен по бокалу, а на вкус-- изумительный миндальный орешек, выросший под янтарными лучами бессарабского солнца
- Достоинства:
- полное соответствие представленной характеристике, классный коньяк, строгий стиль оформления
- KIK
Наоборот: де-юре бренди, де факто коньяк.И причем здесь бессарабское солнце, если тут импортные французские спирты?