- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
открываю, нюхаю,....запах самогонки..., пробую, вкус самогонки, вкуса или запаха винограда не уловил. Не понравилась
- Достоинства:
- разве что бутылка красивая
- Недостатки:
- вкус самогонки
Представник постачальникаРомане, нам важлива думка всіх поціновувачів Grape Vodka. Нам прикро, що напій не прийшовся вам до смаку. Хочемо підкреслити, що в основі лежить відбірний виноград сорту Совіньйон Блан, який зібраний з найкращих ділянок теруара Шабо. Рецепт створення цього благородного напою високої гами розроблений виноробами SHABO, а контроль якості здійснюється на всіх етапах виробництва. Також хочемо зауважити, що дуже важливі для розкриття смакових властивостей продукту: його умови зберігання, дотримання правил подачі та фудпейринг. Не останнє місце займає і настрій при вживанні напою, адже це на пряму впливає на сприйняття вами того чи іншого продукту. Проте нам в край важливо розібратися в чому справа, тому питаємо вас - чи є можливість відправити нам залишки продукту, пляшку та скан чеку, щоб ми провели аналіз та дослідження в лабораторії і залюбки поділимось з вами результатами.
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Ульяна К***
Взяла себе эти наушники, потому что у них и дизайн очень яркий, и начинка отличная)
Представник постачальникаШановний Артеме, вядчні вам за високу оцінку нашої виноградної Grape Vodka.
- Oleg R***Продавец: Rozetka
Кощунственно сравнивать Граппу с Водкой, но придется, потому что многие не понимают разницы. Спирты совершенно разные - виноградный совершенно по другому пьется, Граппа имеет послевкусие в отличие от водки. Если считать Граппу более изысканным интеллигентным напитком, то Водка - простая рабоче-крестьянская.
- АртурПродавец: Rozetka
Хорошая
- Достоинства:
- Приятная на вкус, достаточно мягкая.
- Недостатки:
Представитель поставщикаАртур, дякуємо, що обрали SHABO!
Представник постачальникаШановний Артуре, дякуємо за ваш вибір, цінуємо ваш відгук.
- Сергей И***Продавец: Rozetka
Вполне достойная виноградная водка,которую стоит попробывать обязательно. Пьется мягко и довольно приятная на вкус. Очень хорошо подходит к горячим мясным блюдам,овощам и зеленью. Для дружеских посиделок - самое то.
- Достоинства:
- Интересный крепкий напиток.
- Недостатки:
- Маленькая тара.
- Виталий Ч***Продавец: Rozetka
Очень хорошая водка (или граппа,уж кто как назовёт)пахнет виноградом,немного цветочных тонов,изюм.Во вкусе примерно тоже самое,намного мягче пшеничной водки.Обязательно буду брать
- Достоинства:
- ОЧЕНЬ хорошая,мягкая
- Недостатки:
- Только цена)