Отзывы покупателей о Штопор для вина механический открыватель винных бутылок рычажный металлический профессиональный кухонный винный штопор сомелье открывашка для вина алкогольных напитков винная открывалка из нержавеющей стали коркотяга на бар барный инвентарь

Оценка пользователей 4.2/5
  • Володимир Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Виконує свою функцію як і любий інший штопор

Достоинства:
    Штопор
    Недостатки:
    Не знаю які можуть бути недоліки в штопора
    • Продавец  AKSEL

Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування

• Микола Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Штопор топ, тепер незамінний атрибут на святах

Вдячні Вам за відгук!
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Зламався після другого використання. Проскочила одна ручка вниз при відкритті. Шкода.

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми.

• Дарія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Компактний і зручний, дуже сподобався
    Якість на найвищому рівні

Вдячні Вам за відгук!

• Інна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Штопор топ. Використовуємо активно вже більше 5 місяців, якість на найвищому рівні.

Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування

• Тетяна П***

Зломався після першого використання

Достоинства:
    Недостатки:
    Погана якість. Добре що на подарунки не замовила, а то б гроші на вітер…
    • Продавец  AKSEL

Доброго дня!

• Людмила К***

Товар відповідає дійсності.
    Якісний метал. Маю надію що прослужить довго.

• Продавец  AKSEL

Вітаю Щиро дякуємо за такий чудовий відгук, він буде дуже корисний для інших покупців. Завжди Вам раді!

• Ольга У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Якісний матеріал, справляється зі своєю роботою на відмінно!

• Ганна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Міцний, зручний у руці, і відкриває пляшки без зайвих зусиль.Дуже задоволена покупкою

• Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Відмінна річ для дому.Виглядає стильно, працює добре. Тепер відкривати вино-дуже легко)Доставка швидка