Отзывы покупателей о Бренди Десна 4 года выдержки 0.5 л 40% (4820000942201)
- ДмитроПродавец: Rozetka. Объем: 0.5
Не сподобалось. Занадто "кавовий" присмак, виноград майже не відчувається. Не можу сказати, що прям погано. Ні, це більше на поціновувачів саме такого смаку. П'ється доволі м'яко, на ранок ніякого дискомфорту не було (при помірному вживанні). Але на мій смак не підійшов, більше брати не буду. У цього виробника є вдаліші позиції, та ж Аркадія мені набагато більше зайшла.
- Достоинства:
- Цікавий на свою вартість смак, але більше для любителів щось на кшталт Коблево
- Недостатки:
- Знову ж таки смак. Суб'єктивно, але мимо. Не моє
Представник постачальникаДоброго дня! Я представник компанії Global Spirits. Наша компанія дуже цінує Ваш вибір нашого продукту, та піклується про якість на кожному етапі виробництва. Зв'яжіться з нами для вирішення питання. Дякую!
- Мичман П***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Якщо залыты просто очи пиде
- Достоинства:
- цина
- Недостатки:
- ниякый
- АртёмОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Або витримки нуль, або просто бодяга. Більше не куплю. Втратив довіру до бренду. Спирт етиловий чітко в ароматі. Я коньяк люблю за запах, запах сушеного винограду, сонця, тепла та моря. Тут же на 50% запах дає етиловий спирт. Смак пустий, без якихось ноток, схоже на відсутню витримку, якщо можна про неї казати в контексті аромату.
- Достоинства:
- .
- Недостатки:
- Чіткий аромат спирту звичайного
- Артём
Маю звичку залишати пустий бокал на ніч, зранку його понюхати. Десна 4* запаху на ранок в моєму бокалі, нажаль, не залишила. Хоча, наприклад, та ж Аркадія 8*, чи Старий Кахеті - радують, після них бокал має незначний приємний аромат.
Я розумію, що за 140 грн наївно очікувати дива, але я не змушував виробника писати на етикетці коньяк. Написали б бодяга, ну, чи хоча б якось інакше назвали - питань нема. А по відчуттям, коньяк забули розлити в ці бутилки. Дуже неприємно. Хоч раніше і купував лінійку шустова 8*, 10*, більше не буду. Адже, якщо є таке відношення, но невідомо, як воно ще себе проявляє. Дуже неприємно, сподіваюсь, це на совісті виробника, а не розетки.
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Гарний коньяк за свою ціну.
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Не знайшов
- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Разлив октября 22 года. Сравнили с разливом февраля 22 года. Иной вкус и аромат. Да и бутылка внешней формой не радует. Неплох, но это не "Десна".
- Достоинства:
- не обнарукжено.
- Недостатки:
- "Кривая", нестандартная для продукции данной марки бутылка. Иной аромат и вкус самого продукта..
- Сергій Д***
Згоден, нова перекошена пляшка не викликає позитивних емоцій, так і хочеться купити щось інше, більш приємне на вигляд.
- Сергей В***
А мені подобається
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Особенно нравится то, что на этикетке написано "коньяк", а не "бренди". Вкус вполне рекомендуем.
- Достоинства:
- Вкус и формат упаковки. Курьерская доставка на дом.
- Недостатки:
- Не выявил
- Олег Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Мягкий, но аромат скромный. За свою цену ок
- Дмитрий С***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Хорош. Не ожидал что в этой ценовой категории есть нормальный бренди, развеял сомнения в бюджетных напитках. В послевкусии дуб и что-то карамельно-фруктовое. Будем брать ещё.
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Купував декілька разів в "Розетці". Завжди гарна якість напою і прекрасне обслуговування. Рекомендую напій (для тих, кому вже можна вживати) та магазин.
- Достоинства:
- Гарний ординарний коньяк. Не дає небажаних (побічних) ефектів. Гарна ціна.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Гарний напій (звичайно, у поміркованих дозах). Має свій смак, який відрізняє його від інших. Класика серед ординарних коньяків. Крім того, поміркована ціна. Можна купувати.
- Достоинства:
- Класичний ординарний коньяк, за якістю відповідає опису. Завжди має однаковий смак, незалежно від місця, де купується.
- Недостатки:
- Не виявлено, все нормально. Але потрібно враховувати, що у кожного свій смак.
- Наташа Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Коньяк понравился всем.
- ВячеславПродавец: Rozetka. Объем: 0.5
Покупал в другом месте, но в происхождении не сомневаюсь. Общее впечатление: Этот коньяк - как был 30 лет назад, так и остался примером дешевого, простого, но питкого бренди, для застолья или под лимончик, но никак иначе.
- Достоинства:
- Хороший ванильно- сухофруктовый аромат, довольно длительное ванильно шоколадно дубовое послевкусие.
- Недостатки:
- Спиртуозен. Реальный жесткач. Обжигает глотку и спиртом и танинами. Многие невыдержанные бренди мягче этой 4ки. Употреблять только под закуску.
- Валерий Г***
Рекомендую перед употреблением дать ему "подышать" хотя бы полчаса
- Шевчук М***
Пей самогон...Он не обжигает...
- Алексей С***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Покупали в другом месте. Из бюджетных коньяков этот один из лучших. Не имеет сторонних пищевых добавок. Рекомендую перед употреблением его охладить,а потом открыть пробку и дать ему "подышать" хотя бы полчаса. Оно того стоит.
- Достоинства:
- Приятный аромат,хороший продолжительный эффект.
- Недостатки:
- Все таки без закуски его пить сложно.
- Максим К***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Сейчас пью такой же, только этикетка черная. Брал в супермаркете, вкус и цвет прекрасные, но неужели поддедка?
- Достоинства:
- Вкус и аромат
- Влад К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Отличный 4 звезды коньяк Одессы!
- Достоинства:
- Вкус, цвет и аромат.
- Недостатки:
- 0,5 мало , а 0,7 в самый раз
- РусланПродавец: Rozetka. Объем: 0.5
Коньяк має приємний смак, спирту невідчувається.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
десна как десна. 4 звезды коньяк, и оценка такая же. ничего выдающегося нет. хороший (это 4 звезды) украинский коньяк за вполне приемлемую цену.
- Достоинства:
- классика украинского коньяка
- Борисенко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
- Достоинства:
- Отличный украинский коньяк!!! Легко пьётся,глаза спиртягой не режет...