- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Игорь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
16/07 2025г приобрел этот коньяк в магазине ,,Розетка,, Это просто ,,шмурдяк,, а не коньяк выдержки 7 лет.
- Аркадий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний коньяк.
- Достоинства:
- Дуже приємне співвідношення ціни та якості.
- Недостатки:
- Немає жодних.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все гарно,але при відкритті пляшки відгонить далеким ацетоном...далі краще
- Достоинства:
- Наш коньяк,гарна пляшка
- Недостатки:
- Треба давати довгий час,щоб спирти вивітрились,бо чути ацетоном.
Закордонний коньяк з цим без проблем,а наші виробники це питання не вирішують.
Це ж відбиває покупців,таке саме,, Юбілейний ''
- Алла О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший товар
- Анатолий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Токсикозный напиток . Два дня отходил . Зрение упало . Берегите себя!
- Вікторія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Змінилася ціна при отриманні товару у точці видачі. Купувала по акційній ціні, а забирала вже по повній.
Бо у них в системі відображалася повна ціна. Більше замовляти у розетці не буду
- СпоживачОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий коньяк. Спочатку був різкий запах, то треба дати подихати трохи. Але на смак непогано, п'ється легко більш менш. Сп'яніння теж більш менш приємне.
Загалом схоже на справжній коньяк, а не на підфарбовану горілку. І наранок більш менш нормально. - Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Одразу після відкриття забиває спиртуозність.
Якщо дати постояти відкритим тривалий час,тоді приємний аромат.
На смак,на жаль,від цієї партії не в захваті.- Достоинства:
- Бренд,аромат
- Недостатки:
- Партія,танці з бубном
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Останні 3-4 роки беру виключно коньяки одеського заводу. Подобалось те що в них був стабільний смак незалежно від партії розливу. Зараз взяв дві пляшки Чайки і був неприємно здивований. Смак не той. Взагалі, якась бодяга. Випили по рюмці і відставили пляшку. Пити неможливо. Перевірив акцизну марку - видана одеському заводу. Але всередині - невідомо що. Не знаю, як Аркадія та Ювілейний - в мене ще старі запаси, але чайку розливу сьомого місяця 2024 року пити неможливо.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неприємний смак який зовсім не відповідає коньяку Чайка
- Юрій Г***
Ви знаєте... капіталізм, звичайно, справа темна. На шо тільки не підеш в гонитві за прибутками. Разом з тим, маємо справу з виноробством. Це ж не детальку сталеву на чпуверстаті закундьорити. Колись сировина гірша, колись краща. Колись технолог тверезіший, колись до кума зайшов. Не дарма ж оті поціновувачі носом крутять, промовляючи "ототе шаґдоне ототого року було маніфік, а оце в цьому році свиням несіть". Тому маємо розуміти, що оця партія 24го, може, так собі. Але ж це не привід прутнячить "Чайку" загалом. Чи варто бути настільки радикальним? Знецюнювати весь попередній досвід через одну невдалу партію. Давайте ще поспостерігаємо
- Виктор М***
Вкусовые качества соответствуют цене... Причем неизменны в том же промежутке времени. Может ковидом переболели?
- Євген Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав 6 разів, раз на 2 місяці, востаннє щось дуже був поганий смак, припинив покупати.
- Достоинства:
- Вищій бал за минулі рази
- Недостатки:
- Натрапив на неякісний екземпляр. Відгук про ймовірність рулетки.
- Ігор Г***
Аналогічна ситуація. Пити неможливо
- Валентина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний м'який смак)
Рекомендую.- Достоинства:
- М'який приємний смак. Якісний продукт.
- Вячеслав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна чайка
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже непоганий коньячок.
Як на мене приємний аромат та смак,зігріваючий,в міру спиртовий.- Достоинства:
- Ціна та якість,колір та аромат,приємний смак міцного алкоголю
- Недостатки:
- Закрутка не корочок,треба дати час,щоб вийшла спиртуозність в бокалі.
- юрий к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цена качество, хороший продукт.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не обнаружил.
- Валерий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Невысокая цена за 7-летний коньяк настораживает.
- Достоинства:
- Похоже на коньяк.
- Недостатки:
- Винтовая дешёвая пробка сразу ввергла в сомнения. Даже три звёзды имеют пробковую закупорку. Вроде не на Привозе купил, а такое чувство что з Малой Арнаутской , а не с Балковской эта бутылка.
- Евгений Г***
Ну на самом деле пробка закупорка это не обязательный элемент :-)
Вы когда-нибудь виски с такой пробкой покупали?
Главное не пробка, а то что внутри бутылки - Валерий
Раньше год определяли самым молодым спиртом. Затем "по среднему". А сейчас наверное по самому старому возрасту спирта. В этом вопросе полная вакханалия. Как и с названием бренди или коньяк. Почему совет- не смотрите на цифры, ориентируйтесь на соотношение Цена-Качество.
- Філіппенков А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це не Чайка 7 зірок! Можна було зрозуміти за ціною.
- Достоинства:
- Немає.
- Недостатки:
- Різкий, спиртовий смак.
- Валерия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я ніц не розумію, але свекор пив і казав - о, це справжній напій! То на подарунок старшому поколінню однозначно підійде.
- Достоинства:
- Ціна, смак
- Недостатки:
- Пляшка доволі просто виглядає
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Один з найкращих коньяків в цій ціні
- Петашев В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
купив по акції цих грошей коштує, більше як на мене ні.
Пити в бокалі неможливо, тільки залпом. Похмілля немає, коньяк на своъ
гроші добрий.- Достоинства:
- дешево і непогано
- Недостатки:
- на 7 років явно не тягне
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я не експерт з кон'яків. Купив вперше, але нагадало мені Orbeliani 7. Мені сподобався, він міцний та з приємним смаком . Не має відчуття важкості на ранок, але це вже залежить від дозування.
- Достоинства:
- якість, ціна, не болить голова
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Про смаки не сперечаються. Як для мене, коньяк "важкуватий," хоча подобаються високоградусні напої, якби менше солодкості і присмаку ванілі. А, взагалі, хороший напій-немає післясмаку спирту. Купила б ще.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Продегустував, очікувано мало відрязняється від "Ювілейного" та "Аркадії", - не моє, хоча про смаки не сперечаються. Якість спирту тощо - добра.
- Достоинства:
- ціна/якість
- Недостатки:
- ну таке
- Виктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В этот раз посылка пришла с разбитой бутылкой. На Укрпочте я не проверял, потому что доверяю поставщику. Внутри коробки всё было перевёрнуто, а не так как обычно культурно упаковано. Наверно я не 1 такой по факту, потому что последнюю посылку получил от Меест через Лайфселл в Славутиче. Молодой человек быстро и культурно обслужил.
- Достоинства:
- Е
- Недостатки:
- Е
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хто б і що не казав, це один з найкращих коньяків, особливо по акційних цінах. Дякуємо виробникам, що підтримують належну якість напою.
Представник постачальникаДякуємо відгук
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Справжній чоловічий напій.
- Достоинства:
- На свої гроші - супер.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші дуже достойний напій. Брав кілька разів, щоразу задоволений. Відчувається виноград. Так, не найм'якіший коньяк, проте з приємним ароматом та післясмаком. Гадаю, хоч раз варто спробувати, щоб зрозуміти, ваше це чи ні.
- Достоинства:
- Ціна, смак
- Недостатки:
- Може трошки жорсткий, суб'єктивно
- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пойдёт за эту цену
- Николай Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крепкий мужской напиток с приятным вкусом и ароматом. ДА, для любителей Бейлис или Джека с Колой может показаться резковатым, но если в конце дня налить в бокал грамм 70 - 80, посмаковать, насладиться ароматом, то...
- Достоинства:
- Цена, качество.
- АнжеликаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже розчарована. Взяла на Новий рік. І пити було неможливо. До цього замовляла на сайті і був дуже гарний. І за вкусовими якостями і по якості. А цього разу придбала в пункті видачі і те що було в пляшці ну зовсім недобре.
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это пойло какое-то... Взял на пробу из-за положительных отзывов и для поддержки отечественного производства. И очень расстроился...
- Достоинства:
- Их нет
- Олег К***
Семирічний, марочний кон"як по ціні пляшки горілки. Років чотири тому справжня Чайка вартувала 10 доларів за пляшку. Віна мала специфічний неповторний аромат і чудовий смак. Зараз ціна менше 5 доларів за пляшку і цим все сказано. Цей напій може подобатись людям з невибагливим смаком. Дуже шкода ...
- Александр
Какое отношение братья Шустовы имеют к Украине?(
- Валерий
Зря тут люди минусуют. Качество этой чайки в 2023 году было ОЧЕНЬ не стабильно. Сам брал его не мало, но 2 бутылки попались просто ужасные. После этого стал реже Чайку и Аркадию брать.
- Войцехівський В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відомий хороший бренд. Колись куштував і залишився задоволений. Огляд відгук спонукав взяти парочку, новий рік попереду, ще й ціна порадувала. Чекаж свого часу.....
- Достоинства:
- Якість, оперативність
- Дмитрий
Откройте до праздника, продегустируйте заранее. "Чайка" в 2010-х, и сейчас - это абсолютно два разных напитка.
- Николай К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коньяк бомба. Заказал ещё.
- Достоинства:
- Вкус
- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
це не бренді і не коньяк.
- Достоинства:
- нема, але жити будете
- Недостатки:
- в бренді нема бренді лише карамель + спирт
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкусно и дешевле чем с Одесского завода.
- Достоинства:
- Качество и реальная цена