- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Післясмак чудовий та загадковий...
- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую регулярно. Як недолік відзначу (на мій смак) зайву солодкість. Але разом із шоколадними нотками це цілком гармонує. Взагалі, я не сомельє, але цю шустівську колекцію відрізню із зав'язаними очима. Автори примудрилися створити чудову, неповторну лінійку. Не схоже на французькі, вірменські коньяки такого ж рівня. Та ще з своєю унікальною родзинкою.
- Достоинства:
- Недостатки:
- іноді зникає з продажу
- Костянтин Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарний коньяк, один з кращих взагалі. Це реально вже витвір мистецтва. Взагалі вся старша лінійка від Шустов коллосальна! Золотий Дюк, Україна і Одеса бомбезні. Ну суперр, пь'ш і насолоджуєшся. Мені вони кращі чим Франція, на рівні Арарату(Ахтамар і вище) і ще я б добавив Карпати та Ужгород від Тиса. І все... Це найкращі!
- Достоинства:
- Шикарний
- Недостатки:
- Немає!
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не выдумывайте! Отличный коньяк! Отличная цена по акции. Это именно настоящий коньяк, а не коньячный напиток. Кому не нравится, отправляем мне! Много перепробовал, такое впечатление, что все остальные "коньяки" Украины - это просто "коньячные напитки" и не более того...
- Достоинства:
- Цена (по акции), качество (именно коньяк)
- Недостатки:
- Чем дешевле, тем лучше.
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Продали поддельный коньяк.На бутылке отсутствует лазерная защита с номером партии и датой.Куда можно вернуть подделку.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Подделка.Нет лазерной защиты
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним. Оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Сергій А***
Там не лазерная защита, а краска.
Я так покрутил в руках свою бутылку и случайно стёр дату производства.
Вытирается легко особенно если руки влажные.
Покупал в музее Шустова.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний напій!!!!
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не для застілля, в розрахунку пляшка на двох :) Не такий ароматний як молоді французи. І не такий питкий. Взагалі, якщо порівнювати з французами, можна провести аналогію між ірландським віскі і торфяним шотландцем.
Цей коньяк для посидіти ввечері на веранді з люлькою чи сигарою.
Дотримуйтесь правил про коньячний бокал, дати постояти хв 10-15 і маленькі ковточки. І буде смачно )- Достоинства:
- Кращий український коньяк, що я куштував. Україну з цієї ж лінійки ще не відкорковував :)
- Костянтин Ш***
Україна також бомба! Це ще рецептура Маркара Седрекяна. Бомбезний напій.
- Александр И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Разочарование,ожидал большего.Коньяк не сбалансирован.Вкус - бочка и кислота по сравнению с элегантным Frapin VSOP.
- Достоинства:
- Нет.Только цена по акции.
- Недостатки:
- Несбалансирован
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені з цім продуктом не пощастило. Коли забирав не побачив що замість SHUSTOFF, було SHUSTOV. На жалоби не реагують.
- Недостатки:
- Фальсіфікат
- Ірина
На фото SHUSTOV
- Евгений Б***
І що? Смак інший?
- Сергій А***
У Шустовых было много заводов, в том числе современный Арарат.
Вероятно есть судебные иски по использованию торговой марки.
Нужно смотреть что на официальном сайте Шустова.
- Ніна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався,шикарний напій,дякую виробникам.
- Достоинства:
- Шикарний
- Юрій У***
Скажіть будь ласка, на пляшці і коробці, які ви купили уже ShustoV чи ще ShustoFF написано?
Якщо перший варіант, то чомусь є побоювання, що це може бути схожа історія як з ''Ювілейним'', який з 10-річного перетворився у ''вишуканий'' 3-річний "напій'' :-( - Евгений Б***
Коньяк абсолютно такий самий
Представник постачальникаДобрий день, Юрію!
Дякуємо вам за запитання та увагу до нашого бренду. Хочемо запевнити, що зміна назви з Shustoff на Shustov – це виключно повернення до історичних витоків, яке не впливає на якість наших напоїв. Усі марочні коньяки, зокрема «Золотий Дюк», зберігають свою традиційну високу якість, вишуканий смак і відповідність строгим стандартам виробництва.
Наразі на полицях магазинів можуть бути пляшки як із написом Shustoff, так і вже з оновленою назвою Shustov, оскільки триває перехідний період. Проте ми запевняємо, що всередині – той самий витриманий і якісний коньяк, який ви знаєте та цінуєте.
Ми щиро вдячні вам за довіру та підтримку. Для нас найважливіше – збереження традицій, повага до спадщини та ваша впевненість у виборі улюбленого напою.
З повагою та вдячністю – команда Shustov.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коньяк чудовий. До цього я вважав десятирічний Ахтамар зразком. Але цей напій на порядок кращий. Аромат приємний, фруктовий. П'ється настільки легко, що заїсти нічим не хочеться. Спиртуозність нуль. Міцність взагалі не відчувається. Післясмак трохи шоколадний і тільки через 2-3 хвилини з'являється легке печіння.
Не зміг собі відмовити та замовив ще 2 пляшки.- Достоинства:
- Коньяк
- Недостатки:
- Дуже підступний. П'єш не помічаєш, а потім з крісла не встанеш.
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Этот Коньяк купил после того, как закончился предыдущий - Martel VS.
На контрасте с Мартелем первое знакомство не понравилось.
Ниже писали про эту составляющую в запахе, которая чем-то напоминает ацетон. Конечно, это не ацетон, даже и не думайте об этом. Просто такая аналогия. Дал подышать пол часа, стало лучше.
Следующий подход через 2 дня. Намного лучше стало. 0,5 из 0,7 зашли незаметно.
Второй раз купить пока не готов. Но и отговаривать вас от покупки не буду. - Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив на розетці по акції. Я не великий знавець коньяків але абсолютно не варте на мою думку пойло. Запах приємний ваніль, напевне ароматизатору линули. Але смак це просто ужас) Різкий віддає ацитоном. Ну не знаю можливо комусь і заходить з огляду на коментарі але як на мане його ціна має бути - 80-100грн. Випив вечері 75гр зранку - будун.
Не хочу нікого образити але не моє.- Достоинства:
- Присутній ароматизатор ванілі
- Сергей А***
С яких бокалів пили, та скільки часу дали відпочити перед вживанням?
- Костянтин О***
Адвокатувати Одеський коньячний завод не буду, могли б вони і самі відповісти. Але все ж таки, який алкогольний напій за 80-100 грн. автор пив у своєму житті за нинішнім курсом і при нинішніх акцизах? Навіщо писати казна-що? Стосовно лінійки марочних одеський коньяків, висновка два: будь-якому коньяку з цієї лінійки треба продихатися; не треба купувати тому, хто марочні коньяки не пив до цього, але відносно невелика ціна спонукає купити «15, 20, 30-річний» коньяк. Бо це дійсно культура споживання. Такий коньяк випити 75 грам - буде бодун! Бо коньячні спирти чим старіші, тим більше від них болить голова. Старі коньяки пити треба максимум 50 грам. А то й по тридцять. На застілля треба брати п’ятирічні - не такі спиртуозні, як трирічні, але можна цілком гарно почувати з ранку. Пив Золотой Дюк і з сніфтеру, і з гленкерну. З гленкерну більше запахів ловив, сніфтер теж норм, не забиває спирт, якщо пробивається коньяк.
- Сергей А***
@Костянтин, а яка дата розливу була на вашій пляшці?
Я так розумію є різниця між довоєнними та сучасними релізами, інші спирти використовуються.
Довоєнні і зараз продають в фірмовому магазині, але ціна 4500 за пляшку.
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це не побухать. Це дорослий напій. Обов'язково відкрити, можна випити грам 100 одразу, чи ні. Обов'язково подихати дати. Буде спирт да задубленість, може не зподобатись. Решту залишити, можна раз на тиждень грам 30 надпити. А десь через 2-3 тижні, це вже зовсім інший, дорослий, мудрий, елітний напій, тільки для смакування. Я його додав грам 150 до французсько коньяку Харді органік ( доречі так собі) і він через тиждень став набагато цікавішим, а так був просто квітковий.
- Достоинства:
- Мудрий напій, не для вечірки.
- Недостатки:
- На початку спиртуозний та задублейний. Але такі практично всі після відкоркування.
- Валерий Г***
Мені спочатку теж напій здався надто сухим, різкуватим і задубленим. Тоді я купажував його з третиною десятирічного. Результат виявився чудовим - смак пом'якшився, посолодшав, став більш гармонійним і менш задубленим. Математично "старість" зменшилась до 27 років. ))
- Сергей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вот так всегда, только что-то куплю, как тут же скидка появляется :)
В музее Шустова продаются по разной цене напитки в одинаковой таре.
Дешёвую коллекцию я уже собрал на Розетке (дешевле чем в фирменном магазине при музее, как так?!), теперь нужно собрать дорогую и дегустировать вечерами.
То что наливают на дегустации в музее понравилось, запахи и вкус преследовали очень долго.
Надеюсь получить такой же эффект от сего напитка, но вероятно это только с более дорогим купажем удастся.- Достоинства:
- Цена по скидке
- Недостатки:
- В одну и ту же тару разливают разные купажи. Т.е. получить стабильное качество вряд ли получится.
Понимаю где живу, но хочется чтобы описание товара соответствовало содержимому.
- Сергей А***
Приятный аромат, очень похож на тот что дают дегустировать в музее Шустова(розлив до 22го года). Вкус тоже приятный, но колкий, похоже много молодых спиртов в составе.
Субъективно кажется что в образец из музея был мягче но в то же время танины очень ощущались на первом глотке.
Здесь же такого нет.
За свою цену неплохой вариант, и на подарки сойдёт.
Себе больше не возьму.
Если брать что-то не дорогое, то я предпочту Frapin VSOP, он вызывает гораздо больше положительных эмоций.
- Костянтин О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ж таки, знайшов те, що неприємно вразило в цьому коньяку! Це те, що гарантійний термін зберігання лише два роки! Вибачайте, звісно, але кожен нормальний бренді має необмежений термін придатності і споживання, якщо витримується температурний режим і пляшка зберігається вертикально! А ось «два роки» - то дуже неприємне відкриття! Виходить, спирти у складі незрозумілі. І так, я перевірив свої пляшки французських коньяків та бренді з Вірменії, Азербайджану, Молдови і старі релізи Сараджишвілі (нові вже якось випив без перевірки, тому брехати не буду): на усіх пляшках зазначається «необмежений термін придатності». Навіть у «Старому Кахеті» (щось не дуже мені зайшов, але треба бути справедливим), термін придатності необмежений, а «гарантійний термін придатності 60 місяців», тобто п‘ять років! Не знаю, буду пити тепер Золотий Дюк (та інші що купив) і думати…
- Валерій
Ви самі плутаєте "гарантійний термін придатності" і "термін споживання"! Розберіться чим вони відрізняються і питання відпаде само.
- Костянтин О***
Дякую Валерію - представнику виробника, який вніс роз’яснення і все стало на свої місця! Хоча, НІТ! Наче Валерій не представник заводу, не писав текст на пляшці, тому не може достеменно знати, чому на етикетці по тексту «гарантійний термін зберігання - 2 роки з дня розливу» (з оригіналом згідно). І до речі, для тих «хто розбирається» чи «розібрався»: гарантійний термін споживання не може бути бути більшим за гарантійний термін зберігання. Тож не треба коментувати те, в чому не розбираєтесь.
Представник постачальникаДоброго дня!
Згідно ч. 13 ст. 5 Закону України, про виноград та виноградне вино від 16.06.2005г. Nº 2662-14 Гарантійні терміни зберігання вин шампанських, ігристих та тихих, коньяків України, встановлені діючими стандартами та нормативною документацією, є мінімальними термінами, протягом яких виробник несе відповідальність за невідповідність показників якості продукції нормативним вимогам і не є термінами придатності виноробної продукції для споживання.
Також згідно з ч. 18 ст. 5 Закону України, про виноград та виноградне вино.
п. 13.4, ДСТУ 4700:2006:
Коньяки України, в яких після закінчення гарантійних термінів зберігання не зʼявилося помутніння і видимого осаду, придатні для подальшого зберігання і реалізації.
Таким чином, зазначений на контретикетках гарантійний термін зберігання коньяків України, не є терміном придатності для споживання відповідних товарів.
Це є мінімальним періодом часу, протягом якого виробник несе відповідальність за показники якості і стабільності коньячної продукції.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Абсолютно вартий своїх коштів, навіть більшого. Брав по акції. З старих напоїв мабудь єдиний доступний
Проте покупець має розуміти:
1) не всім подобаються старі напої. Вони специфічні. Наприклад коли пробуєш вперше в присмаку може вловлюватись чи то цвіль, чи то спертість, якась кислинка
2) щойно відкрита пляшка та пляшка що постояла пів року напівповною - два різні напої (для мене). При контакті з повітрям проходять хімічні процеси, алкоголь розкривається. Це особливо стосується цього напою. Щойно відкритим він не дуже відрізняється від ювілейного (10 років), тим більше в звичайній чарці. Та він дууже змінюється через пів року
Цей напій є сенс брати якщо
1) ви не пєте алкоголь чарками
2) маєте нормальні бокали (наприклад glencairn). Якщо ні - ви просто недоотримуєте вражень купуючи дорогий алкоголь. Це жлобство відносно себе
3) любите старі напої або хочете зрозуміти що воно таке і готові заплатити за експеримент
- ВіталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коньяк чудовий. Пив як і потрібно-з коньячного бокалу, невеликими ковтками, кімнатної температури....
Але я виявився не естет. Не можу цідити його так.
Тому мені що 35-літній, що за 200 грн 3*...- Достоинства:
- Смак якщо пити його як потрібно
- Недостатки:
- Підійде тільки тим хто вміє пити правильно. Я не з тих-не можу цідити його маленькими ковтками
- ВасилийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розбавляна бодяга,вона не коштує своїх грошей.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Всі.
Представник постачальникаДоброго дня! Я представник компанії Global Spirits. Наша компанія дуже цінує Ваш вибір нашого продукту, та піклується про якість на кожному етапі виробництва. Зв'яжіться з нами для вирішення питання. Дякую!
- Игорь И***
Часто такі опуси публікують ділки конкуруючих брендів,не треба на них звертати увагу.
- Едуард М***
На жаль повівся на ціну...Дешеве пойло....
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
По честному это не 35 лет, а десятка. Таврия Империал 25 лет выдержки в два раза вкуснее. :)
- Достоинства:
- Красивая бутылка.
- Недостатки:
- Не тянет на 35 лет.
- Костянтин О***
Таврія Імперіал до лютого 2022 року коштувала від 4000 грн. (від чотирьох тисяч гривень). Зараз залишки пляшок продають на аукціонах від 12000 грн. (від дванадцяти тисяч гривень). Таврія Імперіал - коньяк, в якому наймолодший спирт був 25-річний плюс довитримка додаткова після купажу в дубових діжках три роки. Таких коньяків більше ніхто ніколи не буде виробляти в Україні. Тож що ви порівнюєте? Таврія Імперіал на голову вище багатьох ексклюзивних французів!
А Золотий Дюк для вартості - то просто супер-коньяк за смішні гроші. І тут написано чесно - середній вік спиртів 35 років. До речі, як у того ж Арарату, де теж середній вік спиртів, але вони виставляють інформацію як наймолодший (тобто, брешуть). - Сергей А***
Выходит коньяк за $300 в 2 раза вкуснее коньяка за $30.
- АлексОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
26$ за 35 лет. Лучшее предложение от Шустова. Долго собирался, но не промахнулся. Содержимое отличное. Очень красивый букет, во всей свей красе! Можно вызывать французов на поединки.
Немного не дотягивает упаковка, но и то, по мелочам. Золото на прозрачном не читается, да клей акциза суров.
Вообщем, 100% рекомендации. Рад за цену и вкусовые ощущения.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коньяк не сподобався: немає багатого смаку, спиртом дуже тхне як тільки налили. Ні після того, як постоїть(як пишуть деякі дегустатори), ні після того як погрієш коньяк в руках ,краще він не стане.
- Недостатки:
- Не гарний смак, велика ціна.
- Юрій У***
''багатий смак'' - це що у вашому розумінні?
- Костянтин О***
Не певен на 100 відсотків, але напевно «багатий смак» - то про вірменські коньяки. Таки так, вірменські вони інші. Не кращі, просто геть інші. Тут одесити більше до французів. До речі, як зараз поступово Арарат переходить до французів. Не знаю, добре це чи погано. Але рецептура Арарату змінилась.
- Костянтин О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хотів написати доповнення до свого попереднього відгуку, але краще окремо напишу про недоліки, як я їх бачу. До речі, практично про всі ці недоліки написано в різних відгуках, як на мене - вони справедливі, але я їх бачу трохи по-своєму. Перший недолік (і напевно найголовніший): Золотоий Дюк - це український коньяк, який роблять в Одесі. Тому всі ми, навчені гірким досвідом та радянською літературою, не довіряємо якості свого виробника. Як на мене - даремно, але брехати не буду, так само не довіряю і сумніваюсь досі. Другий головний недолік: після відкоркування коньяк трохи борзий, незбалансований запах і смак. Одразу його пити - то зіпсувати враження! Яке потім виправити досить складно. Тому варто дати йому подихати. Третій недолік (як прочитав і у інших відгуках) - так як коньяк у сорок градусів, після декантування його треба пити! Довго він стояти у барі не може, видихається, на жаль. І це може головний недолік. Ще один недолік (?) - це все ж таки гірко-цитрусовий присмак (комусь видається кислим чи пліснявим). Чому під питанням для мене? Бо мені не заважає; звісно, хотілось би шоколаду замість грейфруктової скоринки, але як перевага - посмак довгий, це факт))) що теж може бути недоліком, якщо саме цей посмак не подобається. Проте з кавою дуже файно. Може й з шоколадом? Ну і ще один недолік: ціна! Був би він вартістю у три тисячі гривень (а то й більше), то його б коштували тільки ті, хто шукав би в коньяку тільки хороше, бо треба ж виправдати хоч перед собою такі витрати))))
Як на мене - коньяк добрий! Дуже, до речі, зігріває! Проте, к на мене - Одеса трохи краща. Треба спробувати Україну, розумію, про що там так добре відгукувались, напевно, так і є. Бажаю всім отримувати задоволення від споживання якісного українського продукту!- Недостатки:
- Все по переліку.
- Олексій
А скільки йому треба дати постояти подихати? Перед тим, як пити.
- Олексій
Це альтернатива французькому ХО чи VSOP?
- Костянтин О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підходить черга на вживання) Навчений досвідом, відкоркував сьогодні пляшку і залишив відкритою на півгодини. Задля цікавості налив трохи у коньячний бокал. Одразу вирішив понюхати і трохи відпив. Запах трохи спіртуозний, є трохи ацетону, але приємний аромат присутній. На смак теж трохи спіртуозний, але значно м’якший ніж 20-річна Одеса одразу після відкорковування, що зрозуміло - тут 40 градусів. Залишив бокал, через півгодини повернувся. Запах пішов у чорнослив та трохи шоколаду, спіртуозність пішла. Смак - відчувається якість спиртів, хоч тут ще не досить розвинувся смак, треба дати коньяку вистоятись у пляшці. Є дійсно цитрусовий присмак, що дає потвідгукам декому кислотність, згоден. Але не вважаю це недоліком, кожен коньяк - інший. Тут явно шоколадності буде менше, напевно, ніж знову ж таки в Одесі, але мені подобається. Не згоден із незадоволенням багатьох. Так, є цілком знайомий профіль Одеського коньячного заводу! Як тієї ж Таврії свого часу (хай горять кацапи в пеклі за те, що зруйнували такий завод!!!) або Тиси, або Сараджишвілі. Але порівнювати із Чайкою?! Вибачте, тут явна несправедливість. Читайте відгуки: дайте коньяку наповнитись киснем як слід, залиште його в спокої після відкоркування, він почне розкриватись. Як буде трохи часу і натхнення, напишу про свої відчуття коли коньяк відпочине.
- Достоинства:
- Якісний український коньяк
- Ярослав І***
Мені Дюк саме з перших 20 хв відпочинку в бокалі і по десятий день у відпитій пляшці був максимально тим, як його смакові якості описують, був в захваті. Після місяця почав втрачати трохи в органолептиці, але лишаючись гарним варіантом ціна/якість
- Олексій
Потрібно дати постояти відкритій пляшці годину-дві?
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не советую брать,пили год назад на новый год,тот и эта бадяга по акции ,два разных напитка.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пробував, по різному. Раніше недооцінив! За таку ціну - бест чойс елітного алкоголю всіх часів. Хтось зможе показати щось КРАЩЕ в розумних цінових межах (до 40 євро наприклад)?. А українське? (тут взагалі без шансів). Тому бажаю більшості інших коментаторів багато дегустаційного досвіду попереду, бо його ТОЧНО не вистачає. Погугліть, як п'ють витримані напої, і чим вони відрізняються від самогонки вашого сусіда, спробуйте і одразу пишіть!
- Достоинства:
- Дуже насичений, сильний смак і аромат, достатньо складний та багатий.
- Недостатки:
- Забагато дубу, (здається) додали трохи цукру, недостатня динаміка розвитку в бокалі.
- Андрій К***
В таких економічних умовах, на такому невдячному дикому ринку, з такої сировини (!) за таку ціну (!) технологи витягують 150% можливого. Їм треба ордени роздавати, що вони взагалі тут працюють, а не поїхали в Іспанію, якщо таке вміють. Шануймося та вчимося.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо порівнювати із "Ужгородом", то це все-ж таки коньяк, а не щось схоже на горілку) Сподобався аромат із шоколадом та цитрусовими, особливо через декілька хвилин, коли спирт випарувався, смак спокійний, не дуже насичений, але спирт дуже багато чого перебиває, Післясмаку майже немає. Як по акції то цікаво було спробувати, за повну ціну - було б розчарування. Взагалі, якби менше спирту у смаку, був би гарний конкурент може й французам класу VS, звісно не за свою повну ціну
- Достоинства:
- Аромат
- Недостатки:
- від 35 років чекав більшого
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все нічого окрім після смаку. Просто жах. І навіть другим коньяком не перебивається. Дуже цікаво це якась пальонка чи таке роблять на заводі?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Після смак чогось дуже цвілого
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нічого особдивого. Коньяк не поганий, але як на мене не вартий тих грошей які за нього просять, навіть по акції.
- Достоинства:
- Непогий смак
- Недостатки:
- 35 років точну тут немає
- Игорь И***
35 років це середні спирти. Минимальні 10 років.
Якщо б було точно 35 років він коштував би під десятку тисяч гривень.
- Дмитрий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Почитав кучу отзывов как с хейтом, так и с восхвалением оставлю и свой.
На запах спирт довольно ощутим, но после 10 минут в бокале улетучивается. Вкус в целом довольно мягкий, дубовость и цветочность в наличии. Но если сравнивать с таким же купленным 7 лет назад, небо и земля. Состав точно изменён. Он не плох точно, но ждешь большего. Почти нет послевкусия(35 лет?))
За эти деньги наверно лучше взять Васпуракан по акции, тот на голову выше, хотя формально возраст "лишь" 15 лет.- Достоинства:
- Возрастной коньяк
- Недостатки:
- Слабое послевкусие и насыщенность.
- Игорь И***
так же больше нравится Васпуракан но он и в два раза дороже.
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошо что догадался заказать вторую бутылку, для пробы. Опозорился бы перед именинником. Вы там совсем уже совесть потеряли! Не знаю на розетке ли или в Одессе.
- Достоинства:
- Недостатки:
- В бутылке коньяк Десна *** резкий запах спирта и отвратительный вкус
Представник постачальникаДоброго дня!
Мене звати Анна, я представник компанії Global Spirits.
Як я можу з Вами зв’язатися для вирішення питання?
Дякую!- Игорь И***
С Закарпатья или Таврическое направление))))
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Люди, не купуйте це! Воно того не варте! В пляшку налити Десну три зірочки. У буремні 90-і роки таке ще б прокатило, а не зараз.
Замовив одну пляшку на подарунок. А потім якийсь хропачок у мізках каже, треба замовити ще одну і зацінити, щоб не зганьбитись. Замовив, зацінив... Перше що ви відчуваєте засунувши носа в бокал, це спиртюган! Ні про який аромат і мови нема. Смак різкий. Які там нотки?! Це просто сама ординарна Десна. І добре що здогадався замовити на пробу перед тим як дарувати. Як я міг зганьбитись!- Достоинства:
- Не помітив
- Недостатки:
- Пальонка
Представник постачальникаДоброго дня!
Мене звати Анна, я представник компанії Global Spirits.
Як я можу з Вами зв’язатися для вирішення питання?
Дякую!
- Анатолий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав батьку на подарунок. Дуже зацінив
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ничего особенного. На мой взгляд, мало чем отличается от своего младшего брата "Юбилейного". Профиль тот же. А так аромат такой же, вкус может чуть объемнее что ли... Довольно долгое и какое-то пряное послевкусие.
- Достоинства:
- Хорошие качественные коньячные спирты.
- Недостатки:
- Мало чем отличается от более дешёвых собратьев от Шустоффа.
- Ярослав І***
Особливості (все, як в описі): з відтінками в'яленого чорносливу, східних прянощів, з присмаком сухофруктів. Післясмак відповідний тримається вище середнього. За акційною ціною - шикарний.
- Олександр Ф***
Ничего особенного это мягко сказано. В бутылку налили Десну три звёзды.
- Сергей П***
Олександр, ну, скорее, всё же "Чайку". )
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коньяк очень вкусный. Ароматный, имеет сложное послевкусие - даже не знаю, разгадаю ли я все ноты.
Налить в бокал, подождать 10-15 минут, и можно приступать к неторопливой дегустации. Запивать и закусывать чем-либо нет необходимости, спиртуозность в нём я не сильно ощущаю (хотя это индивидуально).
Однозначно стоит попробовать.- Достоинства:
- Сложный вкус, очень интересный аромат. Стоит меньше чем "Украина".
- Недостатки:
- Мой любимый коньяк по-прежнему 30-ка "Украина".
- Ярослав І***
А чим Вам Україна30 подобається більше ніж цей ? Я тільки Дюка35 і Одесу20 куштував.
- Дмитрий
Ярослав Iваненко, к Дюку у меня всего два замечания: немного не хватает крепости, и небольшое количество кислотности в послевкусии (возможно это индивидуальное восприятие). Поэтому, мой выбор #1, все же "Украина".
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
"Золотий Дюк" до ребрендінгу (напис "20 років") був набагато кращий! Він теж має надлишок дубу (я впевнений, що бочки не французькі, а українські, і це тільки шкодить напою), але там ще залишалось щось "живе" і "виноградне".
Що з цим робити? Пити "чистим" - це для тих, хто не вміє розуміти елітні напої. Це просто дубова настоянка. Класно використовувати це, ДОДАЮЧИ в невеликій кількості в більш молоді, але якісні витримані виноградні дистиляти (коньяк, арманьяк) віком 4-8 років, мають бути світлі на вигляд (щоб виробник колеру не налив або НЕ французький дуб не використав). Будете робити з ваших VS дещо схоже на ХО.- Достоинства:
- Якщо з шаленою знижкою 70% - то ще можна купувати, нижче розповім як це можна пити. Якщо по повній ціні з коментарем "це наразі найстаріший коньяк України" - то це ганьба..
- Недостатки:
- Неймовірно "передублений", дуб "забиває" всі аромати і смаки ізюму (на відміну від попередньої версії).
- Андрій К***
Додам до вищезгаданого. Так, там є складність смаку/аромату, певна "елітарність". Але якщо порівнювати з французами класу ХО чи навіт VSOP (їх немало за порівняну ціну) - недостатньо "user friendly" аромату/смаку та немає розвитку по глибині та часу. Я вважаю, що спеціалісти з Одеси не розуміють своєї унікальності. Цей продукт треба ДОДАВАТИ в інші, щоб отримати шедевр. Він не має аналогів, але в чистому вигляді не дуже "ринковий".(я собі накупив, бо я знаю, що з цим робити). В попередній версії "Золотий Дюк" мав класний розвиток у бокалі (на рівні французьких ХО). Цей - більш "плоский", розвивається повільно (99% споживачів "не спіймають"), але через півгодини (!) показує, що йому точно років 30. Додайте цей спирт до молодих та потужних, не втрачайте гроші та не псуйте репутацію України тим, що це найстаріший та "найкращий". Це просто старий коньячний спирт, витриманий з порушенням логіки та традицій. Дорога сировина, яку ви вимушені продавати дешево....
- Сергей П***
А в які саме молодші коньяки ви додаєте цей? "Ювілейний", "Чайка"?..
- Андрій К***
"А в які саме молодші коньяки ви додаєте цей? "Ювілейний", "Чайка"?.."
Жартуєте? Я ж кажу - сильна ароматика та бездоганна якість! Це тільки Франція - арманьяк (класу Reserve, Hors dAge) або коньяк (який з села Коньяк) класу VS, VSOP (буде трохи гірше, але дорожче, бо ароматика із-за подвійної дистиляції слабкіша). Це цінник 1000-1500, АЛЕ разом вони роблять напій класу "cognac XO" (який має цінник 3500-6000).