- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий бренді, різкуватий якщо тільки відкрили, але якщо дати постояти (як взагалі-то правильно робити з бренді) - то різкість вже мінімальна. Смак класичний як і аромат, пляшка гарна, оформлено добре. Ціна суперова) - мабуть тільки в Україні добрий натуральний бренді може стільки коштувати. Можу впевнено радити цей напій.
- Достоинства:
- ціна/якість
- Недостатки:
- не виявив
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Так собі. Присмак не витриманого дешевого бренді.
- Ігор
А шо ви хотіли за таку ціну?! -супер-пупер круте бренді з аналогічною ціною за 100 гре?!
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший бренди, очень стоит своих денег, но шутов "старая история" пятёрочка мне больше понравился. У этого напитка и во вкусе и запахе есть кислинка, которая ближе к дистилятным напитками, субъективно:)
- Достоинства:
- Достойный, недорого.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені сподобався ,легко п'ється рекомендую попробувати
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
М'який, приємний смак, замовляю вже не перший раз. Не сподобалася політика Розетки що до обслуговування, при замовленні майже на 1000 грн ще просять 3 грн за пакет, раніше такого жлобства не було
- Достоинства:
- приємний смак, ціна
Представник постачальникаВдячні, що обираєте SHUSTOFF. Залишайтеся з нами!
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Марія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня, я маю чергове розчарування від Розетки. 24.01.21. Мною було розміщене замовлення номер 618702803, на пошту воно прийшло частково розбите, Ваші консультанти сказали повертати назад товар, що успішно було мною зроблено! В подальшому, після моїх численних дзвінків і неспроможності повторно відправити замовлення,
Ваші оператори сказали, що замовлення скасовують, а гроші я отримаю на рахунок впродовж 2 тижнів. Минув місяць!!!!
Я нічого не отримала, зараз знаходжусь закордоном, тому зайвий раз витрачати гроші на телефонний зв’язок з Вашим магазином не хочу, адже ніхто мені їх не поверне.
Прошу Вас розібратися в даній ситуації, так як такі дії з боку магазину вважаю просто неприпустимими.
Наперед дякую.- Недостатки:
- Неповернення коштів клієнту!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар прекрасный, но за пакет в розетке попросили 3 гривны......
Ваааааще..... - Марія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На жаль, ось таке розчарування чекало мене сьогодні на Новій пошті(( через одну пляшку, довелося повернути все замовлення. Очікую швидкої реакції та відповіді магазину.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Достойный и хороший коньяк.
Единственный бренд "ШУСТОВ" в Украине, который официально до сих пор имеет право называться КОНЬЯКОМ, а не бренди.
Советую.- Достоинства:
- 5
- Алекс
Cognac (Коньяк) название, которое может поместить на своей этикетке любой официальный производитель коньяка в этом регионе Grande Champagne (Гранд Шампань) или Grande Fine Champagne (Гранд Фин Шампань) Petite Champagne (Птит Шампань) или Fine Petite Champagne (Фин Птит Шампань) Borderies (Бордери). Коньяк — Википедия.
Живу в Одесской области. С удивлением узнал от Вас о переименовании моего места жительства. Спасибо что просветили) Иду в паспорте ручкОЙ исправлю название моего региона. Теперь на всех своих настойкАХ, маркером напишу: "Коньяк"!))) - Игорь
Алекс, ознакомитесь сначала с историей завода, прежде чем писать ерунду какую-то.
- Ярослав В***
Алекс, изучите историю Шустова, прежде чем писать такие дремучие глупости. Не позорьтесь.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Достойный и хороший коньяк.
Советую.- Достоинства:
- 5
- Марчак О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довольно неплохой коньяк, но как коренной одессит могу с уверенностью сказать, что у данного производителя есть более достойные представители в этой ценовой категории. Довольно приятный дымно-шоколадный аромат, а вот вкус даже при правильной подачи немного жестковат как по мне, но, что радует без резких спиртных ноток. Из этой линейки любителям крепких напитков советую, ценителям более утонченного и мягкого вкуса я бы посоветовал Шустов Old History 5.
- Достоинства:
- Цена, качество, традиции.
- Недостатки:
- Как для меня немного жесткий.
- Михайленко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Исправьте в описании выдержку с 10 лет на 5 лет.
- Вася
с чего вы так решили?
- Михайленко О***
Это не я решил, а на этикетке так написано.
- РостиславПродавец: Rozetka
Полюбляю коньячок. Спробував цей в 2023р. Зуби рвав, наркоз щоб відійшов треба було трохи. Брав на вигляд. Колись пригощали, Шустов привозили з заводу в фірмових бутилках 0,5. Був дуже здивований, якість, смак, запах по бокалу тече, 5 років. Зайшов добре... Тому вирішив спробувати, ще. Коньяк (боенді) добрий, смак шоколад, з після вкусом і ароматом. Мені сподобався. Ще непогано заходить Шустов 5 зірок. На мою думку, добрий бренді, з не дорогого Українського, можна вживати, для покращення імунітету та настрою і профілактики захворювання.
- Достоинства:
- За ці гроші, достойний. І на мою думку з ленійки не дорогих кращій.
- Недостатки:
- Аромат, не виражений. Смак добрий.
- Саша М***Продавец: Rozetka
Непоганий коньяк, приваблива ціна, легко пється, Рекомендую до покупки
- Достоинства:
- Ціна 5 років витримки