Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Текила Sierra Blanco 0.5 л 35% (4062400181006)

• Инна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Смачно

Інно, дякуємо за ваш відгук!

Раді, що Sierra Blanco вам сподобалася та залишила приємні враження за смаком.

Щиро дякуємо, що обрали Sierra і поділилися своїм досвідом!

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Шмурдяк!
    Звичайний єтиловий спирт змішаний з водою, я ще не встиг випити як все було зрозуміло по запаху.

Сергію, дякуємо за ваш відгук.
      Нам шкода, що Sierra Blanco залишила у вас таке враження.
      Хочемо зазначити, що це оригінальна текіла, вироблена в Мексиці з блакитної агави, яка постачається в Україну через офіційні канали та проходить контроль якості відповідно до стандартів виробника.
      Смак і аромат Blanco можуть здаватися більш різкими, оскільки це не витриманий стиль текіли. Для більш м’якого сприйняття радимо вживати добре охолодженою або у коктейлях.
      Дякуємо, що поділилися своєю думкою.

• Валентин Г***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Постійно купуємо алкоголь з розетка, цей раз попали на контрафакт
    Текіла купувалася в магазині розетка на вітрині попалася якась Пальона ні смаку ні градусу одне розчарування
    Розумію що дешева, але такої поганої ще не купували

Недостатки:
    Контрафакт

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.

Валентине, дякуємо за ваш відгук.
      Нам шкода, що Sierra Blanco залишила у вас таке враження.
      Хочемо зазначити, що продукція Sierra, представлена на Rozetka, постачається через офіційні канали та проходить контроль якості відповідно до стандартів виробника.
      Якщо у вас залишилася пляшка, рекомендуємо звернутися за номером телефону імпортера, зазначеним на етикетці. За номером партії ми зможемо відстежити поставку та надати необхідну інформацію щодо продукту.

Дякуємо, що поділилися своєю думкою.

• Александра
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Очень приятная на вкус текила - мягкая, ароматная. Отличное качество. Привозили её из Мексики когда-то - с тех пор это любимый бренд.

Достоинства:
    Мягкая
    Недостатки: