Отзывы покупателей о Текила Sierra Blanco 0.5 л 35% (4062400181006)
- Инна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Смачно
Інно, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що Sierra Blanco вам сподобалася та залишила приємні враження за смаком.
Щиро дякуємо, що обрали Sierra і поділилися своїм досвідом!
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Шмурдяк!
Звичайний єтиловий спирт змішаний з водою, я ще не встиг випити як все було зрозуміло по запаху.- Представник постачальника
Сергію, дякуємо за ваш відгук.
Нам шкода, що Sierra Blanco залишила у вас таке враження.
Хочемо зазначити, що це оригінальна текіла, вироблена в Мексиці з блакитної агави, яка постачається в Україну через офіційні канали та проходить контроль якості відповідно до стандартів виробника.
Смак і аромат Blanco можуть здаватися більш різкими, оскільки це не витриманий стиль текіли. Для більш м’якого сприйняття радимо вживати добре охолодженою або у коктейлях.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою.
- Валентин Г***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Постійно купуємо алкоголь з розетка, цей раз попали на контрафакт
Текіла купувалася в магазині розетка на вітрині попалася якась Пальона ні смаку ні градусу одне розчарування
Розумію що дешева, але такої поганої ще не купували- Недостатки:
- Контрафакт
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
Валентине, дякуємо за ваш відгук.
Нам шкода, що Sierra Blanco залишила у вас таке враження.
Хочемо зазначити, що продукція Sierra, представлена на Rozetka, постачається через офіційні канали та проходить контроль якості відповідно до стандартів виробника.
Якщо у вас залишилася пляшка, рекомендуємо звернутися за номером телефону імпортера, зазначеним на етикетці. За номером партії ми зможемо відстежити поставку та надати необхідну інформацію щодо продукту.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою.
- АлександраПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Очень приятная на вкус текила - мягкая, ароматная. Отличное качество. Привозили её из Мексики когда-то - с тех пор это любимый бренд.
- Достоинства:
- Мягкая
- Недостатки: