- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Однозначно рекомендую .
Найкращий варіант ціна - якість- Представник постачальника
Олеже, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що Sierra Reposado вам сподобалась і що ви відзначили її співвідношення ціни та якості.
Це м’яка витримана текіла з характерними нотами агави, легкої деревини та ванілі, яка добре смакує як у чистому вигляді, так і в коктейлях.
Щиро дякуємо за рекомендацію та за те, що поділилися своїм досвідом!
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Добра штука
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Купували два тижні тому в іншій торговій мережі! Сподобалась! Смак відповідний! Пляшка завершувалась. Вирішили поновити запаси, тим паче ціна на розетці «акційна», нижча- заманила. На жаль, жахлива підробка. Шкода.
- Недостатки:
- Не оригінал
Наталю, дякуємо за ваш відгук.
Нам шкода, що Sierra Reposado цього разу залишила у вас таке враження, особливо після позитивного досвіду з попередньою пляшкою.
Хочемо зазначити, що продукція Sierra, представлена на Rozetka, постачається через офіційні канали та є оригінальною текілою, виробленою в Мексиці. Акційна ціна не впливає на якість продукту — це той самий товар, який проходить контроль якості відповідно до стандартів виробника.
Водночас сприйняття смаку може відрізнятися залежно від температури подачі, умов зберігання або партії. Якщо у вас залишилася пляшка, рекомендуємо звернутися за номером телефону імпортера, зазначеним на етикетці. За номером партії ми зможемо відстежити поставку та перевірити інформацію щодо конкретної пляшки.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Будьте уважні при замовленні !
В мене виявилась волога пляшка з пошкодженою етикеткою і незалежно приклеєною акцизною маркою з різьким спиртовим запахом - що зовсім не нагадує Текіла.
Тому потрібно оглядати товар при отриманні !!! Обовʼязково !
Написав Розетці - ще не отримав відповідь- Олег Л***
Дуже дивна позиція Розетки - я вже третій день не можу отримати належного зворотнього звʼязку !!!
То уточніть контактні дані ( хоча вони в них є) , то передали якимось спеціалістам (хоча продавець Розетка.
Дуже неприємна реакція.
Як я і писав Розктці - до врегулювання питання , замовлення роблю в інших
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром- Олег Л***
Розетка та її партнер - постачальник продукції достойно вирішили питання, тому питання щодо неякісної та пошкодженої упаковки/акцизу знято !
Знову повертаюсь до замовлень у Розетці , оскільки розумію що тут думають про клієнта .
Щодо якості продукції - рекомендую однозначно . Напевно найкращий варіант по співвідношенню ціна-якість