Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Кальвадос Slaur Sardet Calvados Maitre Pierre 0.7 л 40% (3014400001335_3014400237727)

• AI аналіз відгуків
    24 відгуки:  Позитивні — 46%, нейтральні — 13%, негативні — 41%.
    Всього проаналізовано 24 відгуки. В цілому, думки покупців про кальвадос Slaur Sardet розділилися: одні відзначають цікавість смаку й приємний яблучний аромат, інші — високу спиртуозність і невиразність післясмаку. Найсильніші сторони — специфічний фруктовий профіль, прийнятна якість за акційною ціною та відчуття новизни для тих, хто шукає різноманіття. Серед слабких місць частіше згадують грубість смаку, ймовірність сильного похмілля та нестачу витонченості, яка очікується від кальвадосу.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Володимир К***
    Продавец: Rozetka

Напою потрібно дати трохи подихати. Смак трішки різкуватий зі специфічним, але приємним присмаком. Після смак приємний, м'який, фруктовий. Не елітний, але досить непоганий напій.

• Павло С***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Це простий кальвадос, не треба від нього очікувати чогочь незвичайного.
    По акції треба брати.

Достоинства:
    Простий смачний кальвадос
    Недостатки:
    По акції - немає
  • Андрей М***

Супер!!!

• Олександр Ц***
    Продавец: Rozetka

Выпил одну рюмку - не понравилось.
    Вторую выпил где-то через пол года - не понравилось. Ещё через пару месяцев у меня в памяти стал появляться его вкус и желание попробовать ещё. С третьего раза он мне полностью зашёл. Очень понравился , покупаю и пью постоянно , в снифтере дать хорошо подышать , и маленькими глотками это редкое удовольствие. В итоге , в моей котировке , он равен Хеннесси.

Достоинства:
    Сплошные , плюс дешевле чем Хеннесси.
    Недостатки:
    Не нравится мужик на этикетке .
  • Вадим П***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Яблучний смак. Нема запаху пшеничного спирту. Яблучний спирт. Сподобався всім моїм знайомим. Варто спробувати.

Достоинства:
    Добрий
    Недостатки:
    Швидко тверезішаєш.
  • Марина Ф***

Взагалі не сподобався нікому з моїх дегустаторів. Це проста міцна горілка без натяку на якісь особливі смаки чи аромати

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Описала вище
  • Владимир Б***
    Продавец: Rozetka

Прекрасный вкус. Напиток крепкий, с мягким яблочным послевкусием. Вкуснее десятка кальвадосов других производителей. Во Франции пью только его, и то не просто найти где купить и цена

Достоинства:
    Приятное яблочное послевкусие, без приторности
    Недостатки:
    За свою цену нет
  • Валерия
    • Общее впечатление

Вкус-запах яблок чувствуется, мягкости во вкусе нет, присутствует неприятное послевкусие.

• Валерия

Снизила бы оценку до 1, так как напиток при умеренном потреблении под хорошую закуску умудряется вызвать похмелье. Никому не рекомендую.

• Микола Г***

"Умеренное", це з літра-два?)))

• Микола Г***

Цілком згоден. Середнього рівня кальвалос.

• Михайло О***
    Продавец: Rozetka
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Це справжнє задоволення.
    Купив, начитавшись про кальвадос в романі Ремарка.
    Схожий на болгарську чи сербську ракії, але має якийсь свій особливий, витончений смак.

Достоинства:
    Легкий, питкий, повний.
  • Юрій К***
    Продавец: Rozetka
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Найкраще в цьому кальвадосі - це аромат: яскравий і в той же час м'який, делікатний, не приторний, зовсім немає різкого "спиртового духу". Дуже правильний, такий "кальвадосівський" аромат. Якщо зробити ковток відразу після наливання в бокал - то він гіркий, трішки різкуватий. Тому, зазвичай, наливаю в бокал і відразу не п'ю, а кілька хвилин насолоджуюсь ароматом: спочатку це яскравий запах яблук, і легке відлуння гарного домашнього самогону, а через кілька хвилин аромат стає делікатніший, запах самогону пропадає, а разом з ним і різкість смаку. Гіркота повністю не пропадає (це напевно єдиний мінус), тому люблю його пити після фруктів: з'їдаю шматочок дині чи груші (вони найбільше пасують, як на мене, але підійде і мандарин, кавун чи стиглий персик), вдихаю аромат кальвадосу і роблю маленький ковточок - так гіркота зовсім не відчувається. Післясмак дуже приємний: звісно ж яблучний, трішечки солодкуватий, ледь терпкий, зігріваючий. Купити смачний кальвадос в наших краях непросто: в магазинах його або немає, або ціна зашкалює. А "Метр П'єр" і по ціні адекватний, і смак хороший, ну а аромат - просто божественний. Раджу попробувати.

Достоинства:
    Дуже приємний, привальний, "кальвадосівський", аромат
    Недостатки:
    Трішки гірчить
  • Животовский С***

Всё супер!!! Вкус, послевкусие

• Скорик Я***
    Продавец: Rozetka
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Бюджетный напиток, не стоит ожидать ничего выдающегося

Достоинства:
    Ароматный, интересный
    Недостатки:
    Вкус разочаровывает. За свою цену приемлемо
  • Животовский С***

Второй раз заказываю этот кальвадос. Жена в восторге. Мне - на любителя. Неплохой. Нужно, чтобы подышал. Хороший напиток.

Достоинства:
    Приятный вкус
  • Михаил
    Продавец: Rozetka
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Пил как-то кальвадос очень понравилось. Взял на ДР с надеждой на классный напиток. И тут я ошибся, бадяга редкостная, крепкое, кроме спирта никаких вкусовых качеств там нет. Голова болит с ночи, уж молчу про утро.

Достоинства:
    Их нет
    Недостатки:
    Плохое качество, болит голова от него
    • Микола Г***

Скільки літрів випив?)))

• Владимир П***

Мабуть полірнув

• Andre
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Не впечатлило. Запах неплохой, но на вкус ничего особенного, обычный алкоголь.

• Микола Г***

"Обьічний алкоголь" - горілка! А, це - кальвалос середнього рівня. (Навіщо ви розкидаєтесь грошима? Хіба багатій?)

• Ігор К***
    Продавец: Rozetka

Брав це чудо в Іспанії. Дуже м'який пахне гнилими яблуками (але це чомусь не мінус) і ваніллю. Пити приємно і чистим і розведеним.

Достоинства:
    Смак
    Недостатки:
    Ціна в Україні
  • Александр В***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Этому напитку нужно дать подышать, минут 15-20 не меньше, тогда совершенно другое впечатление. Если пить сразу, то да самогон и нет никаких прелестей )) Покупать вторую бутылку желания не возникло.

Недостатки:
    Не стоит этих денег
    • Микола Г***

Да, уж, самогон дешевле. А, ви не пробували "дать подьішать" самогону?)))

• Сергей С***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Вже все написав. Жахливе пійло. Як на мене, Прикарпатський значно краще.

Достоинства:
    Дорогий самогон
    Недостатки:
    Це просто жах. Самогон без запаху яблук. Ні чим не відрізняється від самогон з цукру, хіба-що колір темніший. Нікому не раджу.
    • Юрій К***

Категорично не погоджуюсь. Гарний, чистий, яскравий, і в той же час м'який і делікатний аромат яблук - це найприємніше в цьому кальвадосі. Я перед тим, як зробити ковток - завжди довго насолоджуюсь саме ароматом цього кальвадосу. Так, стосовно смаку і післясмаку можна сперечатись, але аромат в цьому кальвадосі чудовий. А от "Прикарпатський кальвадос", якраз аромату яблук не має, він більше схожий на звичайний бренді, ніж на кальвадос. На превеликий жаль, бо я би з задоволенням купував кальвадос українського виробника.

• Артур Ч***

Згоден цілком) моча корови!

• Наталія Я***
    • Общее впечатление

Смак чоловічий (самогону, якщо просто), але присмак і післясмак приємний і яблучно-яскравий. Продукт якісний. Сумнівів не залишає.

Достоинства:
    ціна, яскравий післясмак
  • Станіслав Ш***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Заміцний та коецентричний

Достоинства:
    Якісний, французький продукт
    Недостатки:
    Тяжкий на організм
  • Максим Ж***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Богатый и насыщенный аромат. Рекомендую.

Достоинства:
    Отличный напиток
  • Сергей С***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

приятный насыщенный вкус) рекомендую.

Достоинства:
    лучший кальвадос в своей ценовой категории
    Недостатки:
    не выявлено
  • Владислав Р***

Очень приятный, вкусный. Похмелья не быдо

Достоинства:
    Специфический приятный вкус
    Недостатки:
    На мой взгляд нет
  • Макарчук В***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Брал на Новый Год - не понравилось. Выпил меньше половины - утром голова просто взрывалась.

Достоинства:
    ничего особенного
    Недостатки:
    специфический вкус, на любителя - очень тяжелое похмелье
    • Микола Г***

Половина, це 0,35л! Нічого собі! Що завгодно заболить.)))

• Максим Ш***

Впервые покупал, попробовал очень понравилось, буду частенько покупать данный напиток.

Достоинства:
    Не нужно запивать, хотя пил его как водку.
    Недостатки:
    Нету
  • Алексей К***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Очень не плохо для разнообразия.

Достоинства:
    Кальвадос
  • Вячеслав А***
    Продавец: Rozetka
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Достойный напиток за свою цену

Достоинства:
    Отличный вкусовой букет
  • Олександр

Напій на любителя яблук і всього з цим зв'язаного. Тяжкий. Третя по 40 вже майже не заходить. Але смачний же. Головне не поспішати ковтати, щоб відчути весь смак на язиці. Кому набридли коньяки, бренді, віскі і бурбони і є бажання спробувати щось нове-РЕКОМЕНДУЮ

Достоинства:
    Смачно і недорого
    Недостатки:
    Схема вживання: 2 по 40мл і не більше
  • Евгений Т***

Специфический алкоголь на любителя.

Достоинства:
    Аромат
  • Руслан Т***

Отличный напиток

Достоинства:
    Мягкий плодовый вкус
  • Григорий

Напиток достаточно легкий, яблочный вкус присутствует. Но древесины я не почувствовал, да и маслянистости, которую тут искал один из комментаторов тоже. Откуда им взяться, если это молодой кальвадос и выдержка в бочках очень короткая. Отсюда и спиртуозность, но в целом пьется приятно. Из-за своей молодости мог бы стоить дешевле, но по акционной цене - вполне устраивает.

Достоинства:
    Хороший кальвадос, мне понравился
  • Геннадий

Замечательный молодой кальвадос. Хорош для аперитива

Достоинства:
    Цена/качество
  • Иван Б***

Пробовал такой кальвадос в гостях, таки да, всё как в описании к этому товару: "Свежий, интенсивный, гармоничный с нотками яблочного варенья, сухофруктов и древесины",
    поэтому и заказал. Вчера посылка пришла. Открыл, попробовал - ничего общего с описанием: высокая спиртуозность, невыраженный и короткий вкус, никакой округлости и маслянистости. Пить можно, но это совсем не то.
    И, главное, согласно стикеру на бутылке, товар из другого интернет магазина (название известное, но не могу написать из-за правил публикации комментариев). Зашел на страницу указанного магазина, там такой товар в каталоге есть, но "нет товара на складах" с 10/09/2018.
    Интересно, как это получается?

Достоинства:
    акционная цена
    Недостатки:
    спиртуозность, слабый, невыраженный вкус, отсутствие послевкусие
    • Kosanka B***

А температура подачи была такая же?
      Попробуйте ещё раз, дав напитку подышать.

• Иван Б***

Да, температура подачи была такая же, комнатная. Насчёт "дать подышать", вы правы, напиток стал лучше, спиртуозность снизилась, соответственно, вкус стал ярче, и в целом ок. Признаю, отзыв был написан несколько поспешно)