Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Гранатовий сік натуральний Sabirabad Konserv, 1 л

Есть в наличии

3.6/5
Оценка пользователей 3.6/5
  • Надія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дієт-Корзина

Нажаль взагалі це не гранатовий сік, хоч написано 100%,дуже кислий що пити не можливо і консистенція просто фарбованої води

• Наталья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дієт-Корзина

Сік наче з брожених гранатів. Смак переварених фруктів

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже кислий
  • Марія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дієт-Корзина

Замовляла три пляшки цього соку на пробу.Чудовий,дійсно,гранатовий сік,присутня терпкість і саме той післясмак,який має бути,після гранатового соку.Пакування було суперове,як я і писала продавцю,що витримає і Армагедон.Буду замовляти ще.

Достоинства:
    Чудовий гранатовий сік,не підробка.
    • Продавец  Дієт-Корзина

Щиро дякуємо за такий теплий і детальний відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобався смак і пакування виправдало всі очікування.

• Олександр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дієт-Корзина

Дуже смачний та насичений сік. Має приємну терпкість та ідеальний баланс кислого й солодкого. Відчувається, що продукт натуральний. Рекомендую!

Достоинства:
    Смак чудовий, не надто солодкий, без сторонніх присмаків. Якість на висоті!
    • Продавец  Дієт-Корзина

Щиро дякуємо за такий чудовий відгук!

Нам дуже приємно, що ви оцінили смак соку та його натуральність. Нехай смакує вам і надалі, а ми завжди будемо раді вашим новим замовленням!!

• Марія Б***

Якісний сік,буду замовляти ще. Рекомендую

Достоинства:
    Швидка доставка,супер надійне пакування
    • Продавец  Дієт-Корзина

Щиро дякуємо за відгук і рекомендацію!

Нам дуже приємно, що вам сподобався сік, а також що ви оцінили швидку доставку та надійне пакування. Ми завжди стараємося, щоб кожне замовлення приїжджало до вас вчасно й у відмінному стані.

Будемо раді вашим наступним замовленням! Смачних покупок і всього найкращого!

• Денис Р***

В сравнении с "соком" Квант украинского производителя,
    Этот продукт действительно очень похож на натуральный сок.

Полностью отсутствует вкус сахара. И хочется думать, что производитель не добавляет лимонную кислоту.

Но возникает вопрос: неужели для долгого хранения производителем не используются никакие добавки???

Достоинства:
    Вкус, отсутствие сахара
    Недостатки:
    Пока не выявлены
    • Продавец  Дієт-Корзина

Щиро дякуємо Вам за такий уважний і змістовний відгук!
      Нам дуже приємно, що Ви відзначили натуральний смак і відсутність цукру , саме на це ми й робимо акцент.
      Тривалий термін зберігання досягається завдяки технології виробництва та герметичному пакуванню, без додавання цукру.
      Дякуємо за довіру й інтерес до нашого продукту. Будемо раді новим замовленням!