Топи продажів

Отзывы покупателей о Соус соевый Торчин Терияки 500 мл. (7613038540627)

Оценка пользователей 4.47/5
  • Ольга

Любимый соевый соус

• Зав'ялов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Хороший соус и состав без глютомата. Рекомендую. Очень вкусно выходит маринованное в нем мясо

• Олександр К***

Непоганий!

• Зоя Н***

Не густий

Достоинства:
    Велика пляшка і ціна

Добрий день, Зоє! Нам шкода чути, що соєвий соус "Торчин" "Теріякі" не відповідає Вашим очікуванням. Ми піклуємось про те, щоб якість та смак нашої продукції відповідали бажанням наших споживачів, однак, ми також розуміємо, що в кожної людини свої фаворити та смакові вподобання. Ми обов'язково візьмемо до уваги Ваш коментар. Дякуємо!

• Наталія Є***

Чудовий соус,велика пляшечка

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дуже сподобався на смак, в міру солоненький і солоденьнький. Хоча на жаль не густий.

Достоинства:
    Смачний
    Недостатки:
    Рідкий
  • Вадим Б***

Ще не пробував.

Достоинства:
    Гарний.
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Василиса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Не тот аромат, какой должен быть(

Недостатки:
    Не тот аррмат....печально

Добрий день, Василісо!  Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте.   Ми завжди піклується про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Продукція Торчин виготовляється з безпечних продуктів за міжнародними стандартами якості. Нам шкода чути, що даний соус не відповідає Вашим очікуванням. Ми також розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та фаворити серед соусів.
      Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50.

• Игорь Н***

Якість

• Людмила М***

Отличный вкусный соус

Достоинства:
    Все вкусно
  • Ирина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Достоинства:
    Дуже смачний
  • Евген

смачний

• Дарья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дійсно соус зовсім не густий і по консистенції такий як звичайний соєвий соус

Достоинства:
    Непоганий смак
  • Мар'яна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Ідеальний соус для мене і родини, зараз починається сезон салатів : сік лимона гірчиця олія соус теріякі - це божественна заправка)))

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Виявилося, що насправді всередину пляшки залито соус з імбиром і аж ніяк не теріяки.

Достоинства:
    Не змогли оцінити
    Недостатки:
    Всередині зовсім не теріякі

Добрий день, Оксано! Нам прикро, що виникла дана ситуація.  Компанія Nestle піклується про якість та смак продукції, що виготовляє і нам важливий відгук кожного із наших споживачів. Для того, аби ми могли детально розібратися у даній ситуації, просимо звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50, або написати на сторінку Торчин у Facebook.  Дякуємо та чекаємо зворотного зв'язку.

• Авто Э***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Такое впечатление что тот кто придумал рецепт этого соуса никогда не пробовал терияки