Отзывы покупателей о Адвент-календарь Spicer 1.2 л 18-45% (4820278921786)
- Анастасия Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1.2
Брала на подарок мужу, очень доволен! Рекомендую! Красиво и аккуратно запакован! Бутылочки на любой вкус покрепче послабее сладенькие кисленькие
Сейчас еще и скидка, супер - Дарья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1.2
Вітаю! На жаль, товар виявився прострочений. Отримувала товар - я десь на початку грудня. Термін придатності не було перевірено, бо навіть уявити не могла що така продукція може зіпсуватися в такі короткі терміни. Але товар був на подарунок і цю проблему виявила вже подруга. По-перше, половина лікьорів розшарувалися, а потім вже побачили що термін придатності закінчився ще влітку 2024р. На жаль, фото доказ надати не можу. Коробку і вміст вже викинули.
- Достоинства:
- Гарна упаковка
- Недостатки:
- Прострочений термін придатності
- Маргарита Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1.2
Все супер!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1.2
Прекрасний варіант подарунка
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1.2
В відділенні відмовились видавати. Так як мусять пробити акцизи всіх 24х пляшечок, тобто розкрити адвент календар і по суті зіпсувати його. Окремо ті 24 пляшечки я й так купити зможу, при цьому дешевше. Навіщо тоді його продавати розетці, не розумію. По суті 0 зірок, бо нічого не отримав і хто зна що там, але не хочу самим виробникам псувати статистику. Подарунок на свято зіпсований, я залишився в дурнях і без подарунка людині.
- Достоинства:
- Підозрюю, що сам товар гарний, але поняття немаю
- Недостатки:
- Неможливо його отримати на розетці
- Дарья Л***
Вітаю! Та сама ситуація, проте працівник покрутивши коробку знайшов місце де її можна відкрити не псуючи ці комірки. І відповідно після сканування усіх пляшечок, повернув коробку до початкового вигляду)
- Бордонос Е***
Дарма ви не погодилися. Упаковка відкривається без пошкоджень віконець щоб сканувати акциз. Просто це неочікувано і незручно чекати, але акциз є акциз.
- Олександра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1.2
Гарний і важкий)
Інше ще невідомо)
Будьте готові, що на розетці мають просканувати кожну акцизку, тож відкриватимуть комірки і діставатимуть. Роблять обережно, але це довго, треба мати запас часу- Достоинства:
- Гарний
- Недостатки:
- Довго забирати
Олександра, вітаємо.
Дякуємо за відгук.
Нам приємно, що Вам продукт прийшовся до душі.
Гарних свят.
З повагою, команда TM Spicer - Ja T***
Які є види
- Бордонос Е***Продавец: Rozetka. Объем: 1.2
Класний подарунок і смачні напої. Важка коробочка, але дуже гарно все зроблено!Рекомендую вкладати інструкцію продавцям, як при продажу відкрити адвент без пошкоджень для сканування акцизу, бо мабуть деякі відкривають комірки (
- Достоинства:
- Смак і вигляд
- Алена Ч***
Підкажіть будь ласка як саме відкривати, бо чекаю на доставку календаря. Не хочу щоб на пошті повідкривали віконечка((((