- AI аналіз відгуків26 відгуків: позитивні — 65%, нейтральні — 13%, негативні — 22%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
М'яка і водночас міцна горілка. П'ється легко і без похмілля
- Достоинства:
- Дуже гарно п'ється
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість - топ
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не надто великий поціновувач горілки, але на мою суб'єктивну думку серед українських дуже достойний варіант. Як на мій смак, фінсько-шведські відомі продукти, все ж, цікавіші будуть, м'якші на смак і ароматику.
- Достоинства:
- Співвідношення ціна - якість
- Недостатки:
- Занадто виражений спиртовий аромат
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Альона Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкраща горілка
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Водка производится по франшизе на разных мощностях.
Мне попадался Львов (Гетьман),АБК из Царичанки Днепр.области и ещё с Западной Украины что-то.
Соответственно и качество может довольно сильно "гулять". - Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Горілка супер, вже багато років купляю тількі ії. Дуже якісний продукт, скільки не спробував найти заміну, вона поки залишается лідером по усім показникам. Дуже пропоную, жінкам може сподобається з різними смаками цитрусу, смородини, ванілі. Я міркую що кожен може знайти свій смак.
- Достоинства:
- Якість, ціна, не має головного болю на ранок
- Недостатки:
- Не має
- Осмонов Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спробували даний продукт і можу сказати, що це звичайна горілка, присутній запах спирту, на смак не сама приємна. Якщо порівнювати з Абсолют горілкою, то вона набагато м'якше та приємніша до вживання!
- Достоинства:
- Ціна, немає похмілля.
- Недостатки:
- Не приємна на смак.
- Представник бренду
Шановний поціновувач якісного вітчизняного міцного алкоголю. Дякуємо за ваш вибір нашої продукції. Хочемо вам повідомити, що ця продукція на ринку України існує понад 10 років. Запевняємо вас, що дана продукція високої якості, яку ви придбали, проходить суворий контроль якості та має всі шанси підкорити серце найвибагливіших прихильників якісного міцного алкоголю. Дана готова продукція, яка виготовлена невеликою лімітованою партією, відповідає всім вимогам за якістю та органолептичними показниками. Спирт виключно зерновий - резервований с додатковою очисткою (4-х кратна фільтрація платиновим фільтром). Наша компанія докладає максимум зусиль для стабільної та якісної роботи. Можливо, ви вживали горілку недостатньо охолдженою. Горілку охолоджують для того, щоб її смак став більш м'яким і освіжаючим. Холод знижує рівень спирту, який відчувається на смак, і дозволяє краще відчути тонкі аромати напою. Ще раз дякуємо вам за увагу до нашої продукції. З повагою, представники торгової марки Distil№9.
- Евгения Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найулюбленіша
- Стецюк М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Водка очень хорошая. Я перепробовал очень много разной водки. Всякие Абсолюты,Коскенкорвы,Смиронвым и рядом не стояли. Не отдает спиртягой, как например тот же хваленый Абсолют или Немиров LEX. Тут пишут про Столичную, так Столичная это обычная вонючая водяра, которая рубит с ног с первой рюмки. Мы же этой водки на троих берем на ужин 1,5 л. ( 2 по 0,7) для хорошего настроени, и утром вообще нет признака на похмелье.
- Достоинства:
- Водка очень хорошая. Не оттдает спиртягой. Пьется легко. голова на утро не болит
- Андрій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова горілка. П'ється легко, самопочуття на ранок ще краще, ніж до того, як пив.
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
більше в бік finlandia та absolut не дивлюсь.
Декілька разів пили компанієй, всім сподобалась, чистий смак, на наступній день все ок.- Достоинства:
- без цукру
- Господинов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Начитавшись отзывов, ожидал уровня как минимум той же столичной,но увы. Да водка хорошая, но по такой цене есть варианты и лучше.
- Достоинства:
- Качественная
- Недостатки:
- По такой цене есть варианты и лучше.
- Роман
Наприклад?
- Господинов А***
Та же Столичная
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хочу подякувати майстрам за такий неймовірний і прекрасний продукт. Дякую!! Був дуже здивований, що у нас є своя горілка на рівні абсолюта і фінки! Та ще за таку ціну! Буду ще купувати обовязково!
- Достоинства:
- переваги словами не передати
- Недостатки:
- швидко закінчується :)
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Водка не плохая,но покупать больше не буду.Сравнивал одновременно с Абсолютом,Коскенкорвой,Смиронвым точно проигрывает всем,хотя по акции эти напитки бывают в одной цене.
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На подарунок дуже добре!
- Достоинства:
- Смак
- Иван Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая водка.
- Даниил П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не плохая водка!
- Міхайло Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
По состоянию на сегодня - лучшая из отечественных водок. Импорт, на уровне Grey Goose. Бутылка из толстого стекла долго держит холод на столе. Финляндия и абсолют "нервно курят в сторонке". Рекомендую!
- Достоинства:
- Мягкая, легко пьется, интересное послевкусие, красивая бутылка.
- Недостатки:
- Не выявлено.
- Ткаченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Питкая водка, лучшая из отечественных, импортные в сравнение не идут
- Достоинства:
- Не болит голова, нет добавок
- Калита В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Staritsky & levitsky
distil #9
цена высокая
крепость 40
состав вода артезианская подготовленая и сприт класса ЛЮКС
по вкусу : жёсткая и с жжением, тяжело без закуски будет
аромат водки и довольно резкий и водочный аромат
задавайте вопросы - Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пробовали эту и версию этого производителя подороже, вроде как подарочную. Так вот этот дистил #9 своих денег вообще не стоит, ей цена 120 гривен и не больше. Дорогая версия от этой отличается как небо и земля, своих денег стоит.
- юрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ВОДКА понравилась, одна из лучших из отечественных напитков, но и цена не маленькая. Покупал здесь.
- Павел В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классная, качественная водка!
- Достоинства:
- Качество!
- Недостатки:
- Нет!
- SergiyОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё понравилось...
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Александр S***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший украинский продукт, не хуже Absolut.
- Достоинства:
- Легко пьется, мягкий вкус, голова не болит.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я не любитель водки. Но эта... лучшее что когда-либо пилось из водок. А пробовалось много. Тажа финляндия, что с завода, что с бутылок - хлам по сравнению с этим.
- Достоинства:
- Качество
- Фещуков В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
водка мирового уровня
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Есть легкий аромат шишек и хвои, чем то отдает как джин
- Достоинства:
- Легкая, не навязчивая, заходит как Богу за душу)
- Тітановий Т***Продавец: Rozetka
Водка сміття. Купили і гадали, що буде сладость, виявилась гадость. Обпікує все чрево. Після неї горить пузо і з пупка ллється лава. Отходнякі , ніби по затилку приклали арматурой, піднявся тиск, тіло ломе. На запах як спіртяка, на смак гірше. Не рекомендую.
- Олександр Щ***Продавец: Rozetka
Це не дистилят. Це маркетингове наіпалово. Звичайний казений спирт розбавлений водою. Яка різниця з якого зерна виробляється спиртяка якщо при ректифікації усі аромати та смаки прибираються.
По факту це не напій, а хімічний реактив. - сергій п***Продавец: Rozetka
Ціна зовсім не дорівнює якість.
- Достоинства:
- Гарна пляшка і етикетка
- Недостатки:
- Похмілля, після Фінляндії або схожих аналогів такого стану і близько немає. Якість дорівнює звичайній горілці. За ці гроші краще купити щось імпортне, нажаль(
- Ігор Ф***Продавец: Rozetka
По якості краще за більшість горілок, як на мене по якості вище за Finlandia , nemiroff de lux, щось похоже на Lex. Писали в коментарях що немає 40 градусів, перевірив особисто, є.
- Евгений Б***Продавец: Rozetka
Фінка мʼякша, зрівнювали дві разом
- Недостатки:
- Не коштує своїх грошей
- Марина С***Продавец: Rozetka
Дуже достойний продукт! Ще й наш український!
- Достоинства:
- Приємний смак,легко п"ється, цікавий дизайн пляшки.