Оплата частинами від ROZETKA

Отзывы покупателей о Аккумуляторная цепная минипила Stark BCS-21015 (310900011)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Павло Яковлєв

Перевірив в роботі .Свої функції виконує відмінно. Але як тут вже писали -- не був під'єднаний масляний шланг. В результаті масло йде в корпус та виливається зовні а на ланцюг не поступає

Недостатки:
    Не під'єднаний масляний шланг

Добрий день, Павле! Дякуємо, що поділилися відгуком! Нам шкода, що виникла така ситуація, ми звернули на неї увагу. Бажаємо успішного користування!

• Михаил Травкин

Мини пила мне понравилась , удобная и довольно мощная . Правда работа с ней началась с небольшого ремонта - не был подсоединен масленый шланг к бачку и при заливке масло потекло по всему нутру . Разобрал , вытер масло , одел шланг . Пила пока работает отлично , 10 см стволики перепиливает легко , цепь смазывается хорошо. .

Достоинства:
    Цена , качество
    Недостатки:
    жаль что нет индикатора заряда аккумулятора и окошка уровня масла
  • Дмитро

Гарна пила, брав для прибирання ділянки, пиляв горіх в діаметрі 15см.працює добре, якщо пилилати плотно-плотно великі дерева, акума хватає на 20-30 хвилин, це добре

Достоинства:
    Гарний Кітай
    Недостатки:
    Часто потрібно підтягувати цепку і летить масло з цепка, а так це кращій варіант із бюджетного що є на ринку.
  • Роман Стречен

Випробував на практиці, пиляє добре, суху гілку 10 см спиляла без проблем, головне не стає в роботі, трохи притиснув і не стає, проте так робити не потрібно, натиск без фанатизму і пиляти з паузами, щоб не перегріти двигун. Як раз для обрізки саду саме те, там десь декілька гіляк обрізати. Купував саме для таких цілей, бо для заготовки дров маю бензо та електропилу. Рекомендую до покупки.

Недостатки:
    Відсутні
  • Роман Стречен

Хороша пилочка для обрізання саду, виготовлена якісно, прорезинена ручка, шина 6 дюймів, на кінці шини ролик, цеп гострий, присутній бак для оливи з праймером. За розумного використання працюватиме довго. Рекомендую.

Недостатки:
    Відсутні