- Петро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коса попрацювала один день , на другий день задимів мотор,яка процедура повернення або це по гарантії можна зробить? Прошу представників розетки допомогти, це явно брак заводський , ну не може коса згоріти за один день .
- Недостатки:
- Згорів мотор на другий день
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний інструмент.Викосив двір електромотор майже не нагрівся
- Достоинства:
- Потужний ( як би я не любив це слово),легкий,мінімум шуму
- Недостатки:
- Трішки не зручні кнопки пуска
Представник постачальникаДобрий день, Андрію!
Дякуємо за позитивний відгук! Приємного користування!
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний електротример косив 3 дні з невеликими перервами , двигун не гріється, сили достатьньо , але купив круглого диска ,бурʼян і кущі сухі косить на ура
- Достоинства:
- Зручний,не дорогий тихий
- Недостатки:
- Ліву ручку замінить на велосипедну
- Дмитрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший тример. Потужний, добротно зроблений. Вже другий сезон ним працюю. Косить не тільки невеличку траву, але і високу із товстим стовбуром, і навіть молоді пагони дерев (при умові використання ножа або товщої ліски). Та ліска, яка іде у комплекті- ніяка, нею тільки газон підстригти можна. Тож якщо косити шось серйозніше газонів- зразу купуйте нормальну ліску (використовую зірочку). Дуже зручно, що комплектується саме ручками, косити дуже зручно. Збирається весь комплект дуже легко і зрозуміло. Можливо трохи закоротка (мій зріст 176) штанга, але можливо просто я ще не налаштував ремені.
- Достоинства:
- Якість, потужність, зручність, ціна
- Недостатки:
- Ліска дуже тонка, трохи закоротка штанга
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре зрізає та подрібнює траву .За допомогою лески викосили велику ділянку. За допомогою ножа убрали багато пагонів дерев. Рекомендую
- Достоинства:
- зручна у використанні, товста леска.
- Недостатки:
- не знайшли
- Людмила О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали з знижкою. Задоволені результатами.
- Достоинства:
- плечевий, зручно тримати.
- Недостатки:
- трохи гучний
- ВасильПродавец: Rozetka
Рекомендую! Якщо купляєте свою першу електрокосу, не вагайтесь!
Вибрав саме цей тример щоб замінити мотокосу і використовувати його разом з кількома старими радянськими переносками: спеціально обрав таку потужність двигуна щоб не сталося щось з електрикою. Її абсолютно достатньо! Якщо розігнати ліску то вона бере навіть тонку поросль. Працюється чудово!
Мене також привабили гарні відгуки на декількох сайтах та розбір внутрощів на Ютубі, там все в порядку.
Дуже сподобалось, що не потрібно дихати вихлопом, і взагалі, від нього летить в тебе набагато менше соку і скошеної трави. Сил витрачаєш менше, тепер після косіння в той же день можна зайнятися іншими справами.
Не гріється, коли пасмурна погода можна не зупинятися. Та і на спеці повітря з нього було тепленьким.
Гарно управляється, тому можна косити біля квітів, кущів та плодових дерев. Таке собі поєднання мотокоси і тримера, зручно.
Дуже задоволений, сподіваюсь прослужить довго.
Представник постачальникаДобрий день, Василю!
Дякуємо за позитивний відгук! Приємного користування!