Отзывы покупателей о Аккумуляторная цепная пила Stark BCS-3612 (310100121)

• Банташ Д***

Замовляв два рази. Перший раз пропрацювала 5 хвилин, а другий раз 10 хвилин. Перший раз повернення грошей було аж через 16 днів. Зараз буду повертати другу пилку . Ще хочу звернути увагу Розетки що пилка і перший і другий раз прийшли начебто вже вживані , подерті пакети і видно що не нова пилка. Не рекомендую цей товар. Хоча в мене багато інструментів ТМ Старк і всі працюють . Нажаль втратив цілий місяць . В мене багато роботи і хотів за допомогою даної пилки багато чого зробити але нажаль загубив багато часу на повернення і знову повернення(

Достоинства:
    Легка, ріже класно
    Недостатки:
    Дві пилки купив і дві повертаю так як працюють не більше 10 хвилин і більше не вмикається
  • Харун Й***
  • Василь В***
    Продавец: Rozetka

Пилка гарно сподобалася але є одне но немає до нього аккумуляторів.
    І друге це те що аккуми точніше палата на них не дозаряджає одну ячейку і пилка не бачить аккумів. Приходилось розбирати аккуми і заряджати сторонньою зарядкую кожну ячейку окремо.

Достоинства:
    Електро
    Недостатки:
    Аккумулятори

Добрий день, Василю! Дякуємо, за відгук! Очікуємо поставку акумуляторів у грудні 2025.

• Евгений Х***

Доброго дня.
    Як з Вами можливо связатися?

• Линик В***

Для чого пила без АКБ і ЗУ???добавте АКБ і ЗУ і включіть в ціну

• Valery P***

Скільки коштують Акумулятори

• Руслан Ц***

У МЕНЯ ДОПУСТИМ ЕСТЬ АКБ И ЗАРЯДКА, ЗАЧЕМ МНЕ ЕЩО, КОМУ НУЖНО МОЖНО КУПИТЬ ОТДЕЛЬНО СКОЛЬКО УГОДНО

• Виктор

Ага,
      Скоро и без цепи будут продавать,
      А потом вообще по винтику - консруктор (собери сам)