Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Аккумуляторная мини пила Stromo AAS-40 + 2 АКБ и ЗУ (300401)

Оценка пользователей 2.5/5
  • Андрій П***

Пиляє не те що, добре, але якщо хочете щось краще воно коштує дорожче. За 40-45 хвилин пиляння посадив обидва акумулятори.

Достоинства:
    Пеляє набагато швидше ніж ручною ножовкою. Два акумулятори.
    Недостатки:
    Незручно розміщено запобіжник пуску.
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.

• Євгеній З***
    Продавец: Rozetka

Доброго дня! Замовив електропилку PK 34 Procraft. Прийшла із неробочою батерею, відправив на сервіс, втратив 10 днів( кошти повернули) і прикол, замовив StromoAAS-40 - прийшла із непрацюючим двигуном. Втратив ще 4 дні, адже замовлення комплектувалось 2 дні. По факту -халатність працівників Розетки. Втратив купу часу. Говорив із операторами, нікуди поскаржитись. Люди бідкаються-Розетка розводить руками.

Достоинства:
    2 Акумулятори
    Недостатки:
    Великий недолік-додаткова кнопка зажиму для пуску. Незручна анатомічно не лягає в руку. І якщо експлуатувати часто, буде натирати долонь. Не раджу.
    • Наталія

Також прийшла з не працюючим двигуном, можливо одна і та сама

• Ірина Д***

Приїхала не робоча. Не рекомендую

Недостатки:
    Не працює двигун

• Представник бренду

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам шкода, що Stromo AAS‑40 приїхала несправною та не виправдала очікувань.

Ми рекомендуємо звернутися до сервісного центру або оформити гарантійне повернення/обмін - усі інструменти Stromo мають офіційну гарантію. Це дозволить швидко вирішити проблему та отримати робочий пристрій.